Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

Genel & Güncel Konular

İletigönderen sevdayelleri » Cum Nis 03, 2009 14:47

Emin Baba zaten yakinda Kanalbiz'den de atilir... Benim tahminim o program 4-5 bölüm ancak yürür.
Artik ne diyelim... Bence gelsin Cölasan bu sitemizde yazsin. Hepimiz rahat ederiz o zaman. Kovulma tehlikesi olmaz... Ben bunu gercekten ciddi olarak söylüyorum. Bir ara Gazeteport diye bir yerde birkac yazi yazdi. Sonra heralde oradan da kovdular. Hele simdi bu secimleri de aldi seriat... Artik kimsenin gücü yetmez Cölasani konusturmaya... Kimse iktidari karsisina alip, iktidar icin bu kadar büyük bir belanin arkasinda duramaz, destek veremez...
En garanti yer burasi kaldi... Gelsin yazsin...
Ne günlere kaldik ey gazi hünkar... Esek vezir oldu, katir mühürdar...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen maydonos » Cum Nis 03, 2009 15:00

Sevdayelleri arkadas cok haklisin.Biraz basmakalip bir laf olacak ama "dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis."
Bence "yasasin onuncu koy demeli" ve mucadelesine devam etmeli.
Zamaninda Aziz Nesin dergi cikarmis ama ne hikmetse 1 sayi yapip 2. yi cikaramiyorlarmis.Aninda dergi kapatiliyormus.En sonunda bir dergi daha cikarmis adinida "Malum" koymus.O dergide kapatilmis.Ama malum olan tek birsey var ki Aziz Nesin ve onun gibi insanlar mucadeleden asla vazgecmeyeceklerdir.Burada olumsuz ve hakkinda anlamsiz yazi yazanlari kiniyorum.Yok tek basina yapamazmista falanmista.Bu zafiyet ve guvensizliktir.Kendi ruh hallerini buraya yansitiyor annesinin kuzulari.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 03, 2009 15:50

maydonos yazdı:Zamaninda Aziz Nesin dergi cikarmis ama ne hikmetse 1 sayi yapip 2. yi cikaramiyorlarmis.Aninda dergi kapatiliyormus.En sonunda bir dergi daha cikarmis adinida "Malum" koymus.O dergide kapatilmis.Ama malum olan tek birsey var ki Aziz Nesin ve onun gibi insanlar mucadeleden asla vazgecmeyeceklerdir.

Aziz NESIN ile Emin CÖLASAN'i kiyaslamak abesle istigaldir, NESIN'e hakarettir. CÖLASAN cok okunan, sevilen bir gazeteci olabilir, ama asla bir Aziz NESIN olamaz.

maydonos yazdı:Burada olumsuz ve hakkinda anlamsiz yazi yazanlari kiniyorum.Yok tek basina yapamazmista falanmista.Bu zafiyet ve guvensizliktir.Kendi ruh hallerini buraya yansitiyor annesinin kuzulari.

Kim burada olumsuz ve anlamsiz yazi yazmista kiniyorsun? Tek basina yapamaz dedik. Yapabiliyorsa buyursun yapsin, Halep orada ise arsin burada. 1-1,5 saat süren, haftalik bir program yapsin da CÖLASAN izleyelim. Madem tek basina yapabiliyor, neden yaninda Sahin MENGÜ var? Ya yazilanlari anlamiyorsunuz, ya da art niyetlisiniz.
Zafiyet ve güvensizlik kimdenmis, kimeymis? Kas yapacagim derken göz cikarttiginizin farkinda misiniz? CÖLASAN'i savunacagim derken (ki, saldiri olmadigi halde bu neyin sacma sapan savunmasidir, bu da ayri bir konu), kimleri ne ile sucluyorsunuz?
Buraya yansittigimiz ruz halimiz ne imis, buna da bir zahmet aciklik getirin.
Hadi biz annemizin cocuklari, kuzulariyiz. Siz kimin cocugu veya kuzusunuz kuzum?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Nis 03, 2009 16:24

eros714 yazdı:1) Yalçın Küçük: "Ben bana deli denmesinden hoşlanırım. Daha çok hoşlandığım bana, deli çocuk denmesidir. Daha çok hoşlandığım bunu bana bir kızın söylemesidir."

Ben de Yalçın Küçük gibi bana deli, çocuk veya -ikisi birden- deli çocuk denmesiden hoşlanırım..

Sen hoşlanmaya devam et, biz konumuza dönelim çocuk.

2) "Ben vergi kaçakçısıyım. İtiraf ediyorum, bu memleketi ben hortumladım. Cahilin önde gideniyim. Senin gibi pek yüksek kimselerin hayranım. Ne güzel de bana dersimi verdin çocuk, sana minnettarım."

Buna yorum yok. Vergi kaçırarak devleti soyduğunu kabul ediyorsan ben buna yorum yapamam.

Benzemez, kimse sana, algına hayran olayım.

3) "Yurdum insanının bilinç düzeyi bellidir. Belli olan bir şeyi dile getirmek aşağılamak değildir."

Yurdum insanını aşağılamıyorsan kendini üstün görüyorsun demektir. Bu noktada bir alıntı daha yapmak istiyorum.
"Kendini akıllı sanan herkes aptaldır." Voltaire

Eğer daha bilinçli olmak, daha az bilinçli olmaktan üstün bir şeyse evet öyleyim, "yurdum insanı" dediğimiz insanlarımızdan daha bilinçliyim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cum Nis 03, 2009 17:10

Turkkan, bu konuda kirici yazdigim icin Emin Colasan tek basina program yapamaz diyen arkadaslardan ozurdilerim.Sanirim biraz agir kacti yazdiklarim.
Ikinci konu, sahislari karsilastirmiyorum.Olaylari karsilastiriyorum.Aziz Nesin ve Colasan iki farkli kulvarin insanlari, ama sistem icerisinde haksizliga ugrayan insanlar.Birisi az birisi cok ugramis efendim dunya gorusleri farkliymis; evet ama kastetdigim bunlar degil.Fasizm yonetiminde ugranan haksizliklar uzerinden bir paralellik kurdum.
Emin Colasanin kucumsendigini dusunuyorum.Belki Colasan da yanlis tavir takinmis olabilir bilemiyoruz ki.
Ayrica yazmayi atladigim bir nokta olmus.Art hakkinda yazilan olumsuz yazilari da ayni sekilde.Isin ic yuzunu bilmeden atip tutmak dogru degil.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Nis 03, 2009 20:33

Evet arkadaslar ART bizlere cok seyler verdi.
Bunu inkar edemeyiz örnegin Banu AVAR
Yaliniz bu hain parti akp bunlar Emin CÖLASANdan
cok cekiniyorlar.
Emin abinin önünü daima kestiler ve keseceklerde.
Art ve buna benzer TV.kalbimizde yerleri var
Yapilan iyilikte yapilan hainlikte unutulmamali.

Mustafa ÖZBEK iceride neden? Türkiye'ye ve TÜRK'lüge sahip ciktigi icin.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Re: Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

İletigönderen midnightman » Prş Tem 30, 2009 12:16

arkadaşlar bunların sonu YÜCE DİVAN da bitecek.başka çaresi yoktur.bekleyin ve görün.
Kullanıcı küçük betizi
midnightman
Üye
Üye

İletiler: 5

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x