Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

Genel & Güncel Konular

İletigönderen eros714 » Pzt Mar 23, 2009 20:14

Ram yazdı:ART Ankara Rüzgârı izlencesinden mi ibarettir¿? Küheylanlık yapmayınız, ÇÖLAŞAN tek başına ya da BALBAYSIZ o izlenceyi yapamaz, yapmamalı da.

Neden tek başına yapmasın ki? Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor. Elbette Mustafa Balbay'a da saygı duyuyorum ama Emin Çölaşan'ın yeri başkadır...
Art burda yanlış bir karar almıştır..
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 23, 2009 20:20

eros714 yazdı:Neden tek başına yapmasın ki? Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor. Elbette Mustafa Balbay'a da saygı duyuyorum ama Emin Çölaşan'ın yeri başkadır...
Art burda yanlış bir karar almıştır..

Yapamaz da o yüzden. Tek basina Cölasan'i da siz ve bir kac kisi dinler sadece. Ayrica, Cölasan'in Mustafa Balbay'a saygisi varsa, kendisinin "Balbay'siz yapmam" demesi gerekmektedir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Pzt Mar 23, 2009 20:37

Yazan tarafindan kaldirilmistir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen eros714 » Pzt Mar 23, 2009 20:38

Türk-Kan yazdı:Yapamaz da o yüzden. Tek basina Cölasan'i da siz ve bir kac kisi dinler sadece.

Bu sadece sizin şahsi düşünceniz. Ben kesinlikle katılmıyorum size.
MediaCat dergisinin yaptığı araştırmalara (yada herhangi bir saygın kuruluşun) en çok okunan köşe yazarları listesine bakın. 1. sırada hala Emin Çölaşan'ı görürsünüz kovulmuş olmasına rağmen. Emin Çölaşan'ın kitaplarının 1 milyondan fazla satması (Türkiye koşullarında bir milyon dikkat!!), eski yazılarının bile hala Sözcü Gazetesinde yayınlandığı bir yazardan bahsediyoruz. Sözcü Gazetesinde Emin Çölaşan'ın eski yazılarını okursanız bugün olan olayları önceden Emin Çölaşan'ın zaten yazmış olduğunu göreceksiniz. Bu arada Emin Çölaşan'lı Sözcü Gazetesinin 150.000 civarında sattığından haberiniz var mı?

Türk-Kan yazdı:Ayrica, Cölasan'in Mustafa Balbay'a saygisi varsa, kendisinin "Balbay'siz yapmam" demesi gerekmektedir!

Buna da katılmak mümkün değil Çölaşan'la Balbay'ın göbek bağı birlikte kesilmedi ya neden Balbay'sız yapamasın. Emin Çölaşan'ın orda bir görevi var, bu neden saygısızlık olsun..
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 23, 2009 20:46

eros714 yazdı:Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor.

E bu da sizin sahsi düsünceniz.

eros714 yazdı:Çölaşan'la Balbay'ın göbek bağı birlikte kesilmedi ya neden Balbay'sız yapamasın.

Bence, bunun adi vefasizlik olur da o yüzden. Sen 5 yildir birisi ile birlikte bir program yap, sonra o kisi tutuklaninca hicbir sey olmamis gibi devam et.

ART yönetimi Çölaşan'a (Balbay dönünceye kadar) Ankara Rüzgarı programı dışında başka bir program yapması önerisini de sunmuş, ancak bu konuda henüz bir karar aşamasına gelinmemiştir.

Böyle bir aciklama varken, neden neticeyi beklemiyorsunuz? Biraz sabrederseniz bu pazar "Secim Özel" de kendisini görürsünüz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Mar 23, 2009 20:48

BALBAY da ÇÖLAŞANSIZ yapamaz Ankara Rüzgârı'nı, bu kadar basit. Yıllardır iki kişi tek kişi gibi bütünleşmiş birbirlerini tamamlamışlar. Ha bunun dışında "ÇÖLAŞAN Yobazlığı"* yapmak isteyeneniz varsa farklı konuşacağım.

*ÇÖLAŞAN üzerinden ART'yi karalamak.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen eros714 » Pzt Mar 23, 2009 21:01

Türk-Kan yazdı:
eros714 yazdı:Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor.

E bu da sizin sahsi düsünceniz.

Bu benim şahsıma ait bir düşünce değil, bakınız:

MediaCat dergisinin yaptığı araştırmalara (yada herhangi bir saygın kuruluşun) en çok okunan köşe yazarları listesine bakın. 1. sırada hala Emin Çölaşan'ı görürsünüz kovulmuş olmasına rağmen. Emin Çölaşan'ın kitaplarının 1 milyondan fazla satması (Türkiye koşullarında bir milyon dikkat!!), eski yazılarının bile hala Sözcü Gazetesinde yayınlandığı bir yazardan bahsediyoruz. Sözcü Gazetesinde Emin Çölaşan'ın eski yazılarını okursanız bugün olan olayları önceden Emin Çölaşan'ın zaten yazmış olduğunu göreceksiniz. Bu arada Emin Çölaşan'lı Sözcü Gazetesinin 150.000 civarında sattığından haberiniz var mı?

Kaç tane köşe yazarı var böyle?
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletigönderen maydonos » Pzt Mar 23, 2009 21:01

Iki gazeteci de cok degerli insanlar, bir nedeni vardir? program kaldirildi ise; arkadaslar yanlis yapmayin lutfen!Eskiden skyturkte de cok guzel programlar vardi.Bazi insanlar susturuluyor.Fasizmle yonetildigimiz gerceginin farkinda olan arkadaslar tepkinizi iktidara gosterin :!: burada guzel insanlari karalamayin lutfen!Yoksa su an icinde bulundugumuz durumun farkinda degil misiniz :?: burada guzel insanlari karalamayin lutfen!
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 23, 2009 21:19

eros714, ayni iletiyi üst üste göndermenizde ne gibi bir anlam vardir? O bahsettiginiz milyonlar, yüzbinler Hürriyet'i neden e-posta yagmuruna tutmadi zamaninda veya Hürriyet binasi önüne yigilmadi? Veya bugün ART'de destek mesajlari göndererek Emin Cölasan'i ekranlarda görmek istediklerini bildirsinler.

Tekrar:

Türk-Kan yazdı:
eros714 yazdı:Çölaşan'la Balbay'ın göbek bağı birlikte kesilmedi ya neden Balbay'sız yapamasın.

Bence, bunun adi vefasizlik olur da o yüzden. Sen 5 yildir birisi ile birlikte bir program yap, sonra o kisi tutuklaninca hicbir sey olmamis gibi devam et.

Türk-Kan yazdı:
ART yönetimi Çölaşan'a (Balbay dönünceye kadar) Ankara Rüzgarı programı dışında başka bir program yapması önerisini de sunmuş, ancak bu konuda henüz bir karar aşamasına gelinmemiştir.

Böyle bir aciklama varken, neden neticeyi beklemiyorsunuz? Biraz sabrederseniz bu pazar "Secim Özel" de kendisini görürsünüz.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Mar 23, 2009 21:33

ART'nin yaşadığı zorlukları bilmeyenler lütfen atıp tutmasın. Unutmayalım ki o insanlar çok baskı altında ve zor şartlarda çalışıyorlar. ART, açıklama da yapmış daha ne istiyorsunuz? Lütfen ART'yi buna bakarak karalamayalım. Bu tür kurumları yıpratmak bize birşey sağlamaz. Sadece başkalarının amacına hizmet etmiş oluruz.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen sevdayelleri » Pzt Mar 23, 2009 21:45

Degerli arkadaslar, Emin Cölasan (yillar önce Bekir Coskun onun icin iyilerin, ezilenlerin savunucusu, kötülerin, hortumcularin vs. korkulu rüyasi Zagor diye yazmisti, cok güzel bir resim de vardi korumalariyla; cerceveletmistim, hala Türkiye'deki evde asilidir...) Balbaydan öncedir.

Balbay da eski.. Ama Emin Cölasini tartismayalim arkadaslar. O gercekten olaganüstü isler yapti. Balbayi da önce Sedat Ergin, sonra da Yavuz Donat ile yaptiklari "Kapali Kapilar Ardinda" isimli programla tüm Türkiye'ye tanitan yine Cölasandir. Balbayin Emin Agabeyidir...

Sayin Türk-Kan'in görüsüne katiliyorum... Milyonlar sahip cikabilirdi... Bir yere kadar ciktilar. Hürriyet satmadi.
Bir numaraydi o varken. O gitti, Hürriyet de bitti. Ama yeterli olmadi tabii ki de. Cok daha etkin bir tepki verilebilirdi.

ART'deki Program konusunda ise istirak ettigim kanaat, en azindan baska bir isim altinda, gecici olarak bir program yapilmasidir. Kovulduktan sonra, 2007 den beri gercekten hepimiz cok derin bir üzüntü icindeyiz. Adeta paranoyak olduk. Söz konusu olan bu sefer ART... Kalemiz. Umut ediyorum ki hersey kisa sürede yoluna girer...

Yetim hakki yiyenlerin korkulu rüyasi Zagor'umuza kavusuruz...
Ne günlere kaldik ey gazi hünkar... Esek vezir oldu, katir mühürdar...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen İlteriş » Çrş Nis 01, 2009 18:43

Sanirim bu haber tartismalari bitirir. Ya da yeniden baslatir:-) Bilemiyorum.

kgursu yazdı:[img]http://resimler.kanalbiz.com.tr/HaberAnasayfa/234_1.jpg[/img]

Ankara Rüzgarı artık KanalBiz'de!!

Emin Çölaşan ve CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü 12 Nisan'dan itibaren Her pazar saat 11:00'de KanalBiz ekranlarında doğruları anlatacaklar.

[img]http://resimler.kanalbiz.com.tr/logo.jpg[/img]
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 18:58

Bugun aldigim en guzel haber.Cok sevindim, GokturkMehmet.Turkkan ve Ram arkadasimiz izleme olanagi saglarsa tabi.Kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 02, 2009 1:20

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ihtiram » Prş Nis 02, 2009 3:09

Olan olmus.
Yeni bir kanal ile anlasma saglanmis.
Ancak ben bastan sona kadar yapilan YORUMLARI! okudugum icin bir kac söz etmeden gecmeyecegim.
Öncelikle TVler birer TICARI olusumlardir.
Onun icin hangi Program devam etmeli ve sinirlari nedere baslar/biter takdir edersiniz ki o ticari müessesinin tasarufundadir.
Bundan dolayi o insanlari yargilayamaz ve hakaret edemeyiz.
Kaldi ki söz konusu iki kisi ile yapilan program HAFTALIK TARAFSIZ SIYASI ANALIZLERDIR.
Bence basarili(ki görecelidir)oldugunda ki en belirgin özellik her iki katilimci da her hangi bir SIYASI PARTIYE ÜYE OLMADIKLARINDANDIR.
Eger denildigi gibi ART de CHP'li vekil ile devam etmis olsa idi daha basarili olmus olsaydi bile TARAFSIZ oldugu SÜPHELI olurdu.
Zira katilimcilardan biri Ana muhallefet parti vekili.
Kanaatim o ki bence dogru karar vermisler.
Diger kanala gecis ise hangi amac ile yapildigi hakikaten merak konusu olmali.

Taraflarini yapilan hataftalik analizlerden yoksun birakmamak mi?
Art yönetimine yaptiklari yanlisi göstermek mi?
Kisisel HIRS mi?
Yoksa hepsi mi?
Bekleyelim görelim.
Kullanıcı küçük betizi
Ihtiram
Üye
Üye

İletiler: 10

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk