eros714 yazdı:Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz
Bu olay Art'ye kapak olsun. Çölaşan tek başına yapamaz diyenlere kapak olsun KAPAK...

Olan olmus.
Yeni bir kanal ile anlasma saglanmis.
Ancak ben bastan sona kadar yapilan YORUMLARI! okudugum icin bir kac söz etmeden gecmeyecegim.
Öncelikle TVler birer TICARI olusumlardir.
Onun icin hangi Program devam etmeli ve sinirlari nedere baslar/biter takdir edersiniz ki o ticari müessesinin tasarufundadir.
Bundan dolayi o insanlari yargilayamaz ve hakaret edemeyiz.
Kaldi ki söz konusu iki kisi ile yapilan program HAFTALIK TARAFSIZ SIYASI ANALIZLERDIR.
Bence basarili(ki görecelidir)oldugunda ki en belirgin özellik her iki katilimci da her hangi bir SIYASI PARTIYE ÜYE OLMADIKLARINDANDIR.
Eger denildigi gibi ART de CHP'li vekil ile devam etmis olsa idi daha basarili olmus olsaydi bile TARAFSIZ oldugu SÜPHELI olurdu.
Zira katilimcilardan biri Ana muhallefet parti vekili.
Kanaatim o ki bence dogru karar vermisler.
Diger kanala gecis ise hangi amac ile yapildigi hakikaten merak konusu olmali.
Taraflarini yapilan hataftalik analizlerden yoksun birakmamak mi?
Art yönetimine yaptiklari yanlisi göstermek mi?
Kisisel HIRS mi?
Yoksa hepsi mi?
Bekleyelim görelim.

Ram yazdı:eros714 yazdı:Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz
Bu olay Art'ye kapak olsun. Çölaşan tek başına yapamaz diyenlere kapak olsun KAPAK...
Veledsel bir yaklaşım.
1) "Kapak olmak" ne demektir¿?
2) Emin ÇÖLAŞAN bu izlenceyi tek başına mı sunacaktır da bize hakaret ediyorsun¿?
3) ART adlı televizyon kanalının bu memlekete yıllardır verdiği yararların on binde birini verdin de mi ART'ye hakaret ediyorsun¿?
Ankara Rüzgârı izlencesi, her bilinçli bireyin bildiğini söyleyen, basit bir izlencedir. Daha çok yurdum insanına hitap eder ve bu sebeple oldukça yararlıdır. Fakat bu izlenceyi göklere çıkarmak, bu izlenceden çok yararlandığını ve bu veriye göre de bilinç düzeyinin düşük olduğunu gösterir. Yani bunları yazıp da bize bunu gösterdin yalnızca.
eros714 yazdı:Ram; sen üstüne alındığına göre cevap vereyim.
1) "Kapak olsun", "aldın mı ağzının payını" anlamına gelir.
2) Emin Çölaşan programa Şahin Mengü'yle Mustafa Balbay serbest bırakılıncaya kadar devam edecektir. Sonuçta program Çölaşan'la devam edecek.
3) ART'nin bu memlekete ne yararı olmuştur, onu ben bilmiyorum; ama senin düşüncene göre senin de mesela başbakan'ı eleştirmemen lazım çünkü memlekete senden çok yararı olduğu aşikar.
Ayrıca sen buraya 3-5 satır yazı yazarak memlekete bir yararın olduğunu mu zannediyorsun. Senin ne yararın var merak ettim şimdi?
Ben kendi adıma en azından vergimi ödüyorum, askerliğimi yaptım. Milletim için çalışıyorum. Sen ne yaptın acaba? Vergi veriyor musun?
Burda "yurdum insanı" diyerek insanları aşağılamaya çalışıyorsun yazık!
Entelim diye geçiniyorsun "veledsel" gibi bir kelime kullanıyorsun... "veledsel"miş peh!!! Bir de Türkçe kullanımından bahsediyor.. "veledsel" nedir?!
Çocukça anlamını çıkarsa, benim yazdıklarıma çocukça bana da çocuk demek istemiş olabilirsin...
Ben de bu noktada şunu merak ettim, mesela hıyarsal diye bir kelime türetilebilir mi acaba hıyardan???

Çetin Taş yazdı:
Ne Balbay,ne Çölaşan tarafsız değillerdi.Her zaman taraflardı,bu yüzden birisi şu an tutuklu,diğeri de önce yıllardır çalıştığı gazeteden kovuldu,sonra da yıllardır program yaptığı tv kanalından.

Türk-Kan yazdı:eros714 yazdı:Neden tek başına yapmasın ki? Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor. Elbette Mustafa Balbay'a da saygı duyuyorum ama Emin Çölaşan'ın yeri başkadır...
Art burda yanlış bir karar almıştır..
Yapamaz da o yüzden. Tek basina Cölasan'i da siz ve bir kac kisi dinler sadece. Ayrica, Cölasan'in Mustafa Balbay'a saygisi varsa, kendisinin "Balbay'siz yapmam" demesi gerekmektedir!
eros714 yazdı:Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz :)
Alıntı:
Ne Balbay,ne Çölaşan tarafsız değillerdi.Her zaman taraflardı,bu yüzden birisi şu an tutuklu,diğeri de önce yıllardır çalıştığı gazeteden kovuldu,sonra da yıllardır program yaptığı tv kanalından.
Tarafsizlardi/r.
Zira her hangi bir siyasi partiye mensup degiller.
Mengü ise bir siyasi partiden secilmis vekildir.
Farki anladigini umuyorum...

eros714 yazdı:3) "Yurdum insanının bilinç düzeyi bellidir. Belli olan bir şeyi dile getirmek aşağılamak değildir."
Yurdum insanını aşağılamıyorsan kendini üstün görüyorsun demektir. Bu noktada bir alıntı daha yapmak istiyorum.
"Kendini akıllı sanan herkes aptaldır." Voltaire
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk