Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

Genel & Güncel Konular

İletigönderen maydonos » Prş Nis 02, 2009 4:35

Cok guzel bir karar ekranda izlenecek insan kalmamisti.Tesekkurler kanal biz.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bozkurtlar diyari » Prş Nis 02, 2009 10:34

Arkadaslar benim kisisel görüsüm.
Bu hangi Prog.olursa olsun fark etmiyor yeterki
Bizlere dogrulari anlatacak insanlar konussun
Bizlerin dogru bilgiye ihtiyacimiz var
Emin abi dogru olani yapmistir.
ART avrasya'nin üzerinde bence amerikan vede yahudi baskisi var.
Yardakcisi tayip vede serefli cumhurbaskani yardimlarini hic
esirgemiyorlar...
Bu Tv. ya batacak yada biraz geri adim atacak care yok...
Tam bir hitler dönemi yasiyor Türkiye....
Bence Banu AVAR'ida susturacaklar gibi gözüküyor.
Banu AVAR serefsiz amerikan'larin kirli camasirlarini cok güzel döküyor.

Aman dikkat Banu AVAR!!!! Korkuyorum bir suikast yapmasinlar....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen eros714 » Prş Nis 02, 2009 10:58

Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz :)
Bu olay Art'ye kapak olsun. Çölaşan tek başına yapamaz diyenlere kapak olsun KAPAK...
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen kush » Prş Nis 02, 2009 12:44

hayirli olur insallah. Peki Balbay serbest birakilinca ne olacak? KanalBiz den tekrar ART TV ye mi gececek? ya Balbay?
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen yigitler » Prş Nis 02, 2009 19:19

Hayirli ugurlu olsun derim. Emin Colasan'i ve yourumlarini cok ozledim, ama Sahin Mengu Mustafa Balbay'in yerini doldurabilecek mi? Sayin Balbay ciktiginda da Kanal Biz'e mi gidececek? Bekleyelim gorelim....
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Ram » Prş Nis 02, 2009 19:58

eros714 yazdı:Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz :)
Bu olay Art'ye kapak olsun. Çölaşan tek başına yapamaz diyenlere kapak olsun KAPAK...

Veledsel bir yaklaşım.

1) "Kapak olmak" ne demektir¿?
2) Emin ÇÖLAŞAN bu izlenceyi tek başına mı sunacaktır da bize hakaret ediyorsun¿?
3) ART adlı televizyon kanalının bu memlekete yıllardır verdiği yararların on binde birini verdin de mi ART'ye hakaret ediyorsun¿?

Ankara Rüzgârı izlencesi, her bilinçli bireyin bildiğini söyleyen, basit bir izlencedir. Daha çok yurdum insanına hitap eder ve bu sebeple oldukça yararlıdır. Fakat bu izlenceyi göklere çıkarmak, bu izlenceden çok yararlandığını ve bu veriye göre de bilinç düzeyinin düşük olduğunu gösterir. Yani bunları yazıp da bize bunu gösterdin yalnızca.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 02, 2009 21:30

Olan olmus.
Yeni bir kanal ile anlasma saglanmis.
Ancak ben bastan sona kadar yapilan YORUMLARI! okudugum icin bir kac söz etmeden gecmeyecegim.
Öncelikle TVler birer TICARI olusumlardir.
Onun icin hangi Program devam etmeli ve sinirlari nedere baslar/biter takdir edersiniz ki o ticari müessesinin tasarufundadir.
Bundan dolayi o insanlari yargilayamaz ve hakaret edemeyiz.
Kaldi ki söz konusu iki kisi ile yapilan program HAFTALIK TARAFSIZ SIYASI ANALIZLERDIR.
Bence basarili(ki görecelidir)oldugunda ki en belirgin özellik her iki katilimci da her hangi bir SIYASI PARTIYE ÜYE OLMADIKLARINDANDIR.
Eger denildigi gibi ART de CHP'li vekil ile devam etmis olsa idi daha basarili olmus olsaydi bile TARAFSIZ oldugu SÜPHELI olurdu.
Zira katilimcilardan biri Ana muhallefet parti vekili.
Kanaatim o ki bence dogru karar vermisler.
Diger kanala gecis ise hangi amac ile yapildigi hakikaten merak konusu olmali.

Taraflarini yapilan hataftalik analizlerden yoksun birakmamak mi?
Art yönetimine yaptiklari yanlisi göstermek mi?
Kisisel HIRS mi?
Yoksa hepsi mi?
Bekleyelim görelim.

Ne Balbay,ne Çölaşan tarafsız değillerdi.Her zaman taraflardı,bu yüzden birisi şu an tutuklu,diğeri de önce yıllardır çalıştığı gazeteden kovuldu,sonra da yıllardır program yaptığı tv kanalından.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş Nis 02, 2009 21:42

Bencede taraftirlar ve cizgileri de bellidir.
Ahlaksizlik olunca ve kendi gorevlerini yaparken sag, sol ayirmayan; duzgun, dogrulari yazan gazetecilerimizdi.Halende oyleler.Artik camur atmayalim lutfen..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen eros714 » Prş Nis 02, 2009 23:08

Ram yazdı:
eros714 yazdı:Helal olsun Kanalbiz'e. Emin Çöalaşan'a sahip çıkmaları çok güzel artık kanalbiz'deyiz :)

Veledsel bir yaklaşım.

1) "Kapak olmak" ne demektir¿?
2) Emin ÇÖLAŞAN bu izlenceyi tek başına mı sunacaktır da bize hakaret ediyorsun¿?
3) ART adlı televizyon kanalının bu memlekete yıllardır verdiği yararların on binde birini verdin de mi ART'ye hakaret ediyorsun¿?

Ankara Rüzgârı izlencesi, her bilinçli bireyin bildiğini söyleyen, basit bir izlencedir. Daha çok yurdum insanına hitap eder ve bu sebeple oldukça yararlıdır. Fakat bu izlenceyi göklere çıkarmak, bu izlenceden çok yararlandığını ve bu veriye göre de bilinç düzeyinin düşük olduğunu gösterir. Yani bunları yazıp da bize bunu gösterdin yalnızca.

Ram; sen üstüne alındığına göre cevap vereyim.

1) "Kapak olsun", "aldın mı ağzının payını" anlamına gelir.

2) Emin Çölaşan programa Şahin Mengü'yle Mustafa Balbay serbest bırakılıncaya kadar devam edecektir. Sonuçta program Çölaşan'la devam edecek.

3) ART'nin bu memlekete ne yararı olmuştur, onu ben bilmiyorum; ama senin düşüncene göre senin de mesela başbakan'ı eleştirmemen lazım çünkü memlekete senden çok yararı olduğu aşikar. Ayrıca sen buraya 3-5 satır yazı yazarak memlekete bir yararın olduğunu mu zannediyorsun. Senin ne yararın var merak ettim şimdi? Ben kendi adıma en azından vergimi ödüyorum, askerliğimi yaptım. Milletim için çalışıyorum. Sen ne yaptın acaba? Vergi veriyor musun?

Burda "yurdum insanı" diyerek insanları aşağılamaya çalışıyorsun yazık!

Entelim diye geçiniyorsun "veledsel" gibi bir kelime kullanıyorsun...
"veledsel"miş peh!!! Bir de Türkçe kullanımından bahsediyor..
"veledsel" nedir?!
Çocukça anlamını çıkarsa, benim yazdıklarıma çocukça bana da çocuk demek istemiş olabilirsin...
Ben de bu noktada şunu merak ettim, mesela hıyarsal diye bir kelime türetilebilir mi acaba hıyardan???
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletigönderen Ram » Cum Nis 03, 2009 0:50

eros714 yazdı:Ram; sen üstüne alındığına göre cevap vereyim.

Tek başına yapamaz diyenlerden biri de benim. Üstüme alındığım yok, bizzat bana da hakaret ediyorsun.

1) "Kapak olsun", "aldın mı ağzının payını" anlamına gelir.

2) Emin Çölaşan programa Şahin Mengü'yle Mustafa Balbay serbest bırakılıncaya kadar devam edecektir. Sonuçta program Çölaşan'la devam edecek.

"Aldın mı ağzının payını" desen, alacak bir payım da yoktur, ÇÖLAŞAN tek başına o izlenceyi yapmamaktadır, "yapamaz" ve "yapmamalıdır" demiştim zaten. "Aldın mı ağzının payını" demek kabalıktır ama bunu da demiyorsun, daha çok veledlerin kullandığı "kapak olsun" deyişiyle hakaret ediyorsun. "Kapak olsun" deyişi argodur, hakarete giren cinstir, bunun küfürlüsü de vardır.

3) ART'nin bu memlekete ne yararı olmuştur, onu ben bilmiyorum; ama senin düşüncene göre senin de mesela başbakan'ı eleştirmemen lazım çünkü memlekete senden çok yararı olduğu aşikar.

Mantık sorunun var sanırım.

1) Herhangi birinin zararları yararlarından çoksa, o kimse yararlı değildir.
2) Söz konusu olan kimse vatana ihanet eden bir zattır. İlgili zatın, ne gibi yararlarının dokunduğunu da sıralamayı unutma.
3) Yermek ile hakaret arasındaki farkı, bir sözlüğe bakarak oku öğren. Ben ART'yi de yererim, hatta daha dün yerdim. Fakat sayısız yararları göz önündeyken tek bir hakaret dahi etmem, edenin de karşısında olurum. Şimdi anladın mı çocuk¿?

Ayrıca sen buraya 3-5 satır yazı yazarak memlekete bir yararın olduğunu mu zannediyorsun. Senin ne yararın var merak ettim şimdi?

Beni geçersek, bu site zerre kadar dahi olsa yararlıdır. Bana gelirsek, zararlı olmadığımı biliyor ve bu memleket uğruna üç-beş satır yazarak bir katkıda bulunmaya çabalıyorum. Anladın mı çocuk¿?

Ben kendi adıma en azından vergimi ödüyorum, askerliğimi yaptım. Milletim için çalışıyorum. Sen ne yaptın acaba? Vergi veriyor musun?

Ben vergi kaçakçısıyım. İtiraf ediyorum, bu memleketi ben hortumladım. Cahilin önde gideniyim. Senin gibi pek yüksek kimselerin hayranım. Ne güzel de bana dersimi verdin çocuk, sana minnettarım.

Burda "yurdum insanı" diyerek insanları aşağılamaya çalışıyorsun yazık!

O senin yüce algın çocuk. Yurdum insanının bilinç düzeyi bellidir. Belli olan bir şeyi dile getirmek aşağılamak değildir. Yazık, doğru.

Entelim diye geçiniyorsun "veledsel" gibi bir kelime kullanıyorsun... "veledsel"miş peh!!! Bir de Türkçe kullanımından bahsediyor.. "veledsel" nedir?!

"Entel" demek, cümlenden çıkarılacağı gibi güzel bir şey değil ki böyle geçineyim. Bu kelimenin anlamı "sahte aydın" yani "aydın geçinen" demektir. "Entelim diye geçiniyorsun"un tercümesini vereyim: "Sahte aydın geçiniyorsun / Aydın geçinen geçiniyorsun"

"Veledsel" demek, "veledler gibi, veledimsi, veledsi" demektir.

Çocukça anlamını çıkarsa, benim yazdıklarıma çocukça bana da çocuk demek istemiş olabilirsin...

Aferin sana çocuk. Bu sefer anlamışsın da, anlamazdan gelmişsin. Bir de arada bir noktalama işaretlerini düzgün kullan da, o yüksek şahsiyetine gölge düşmesin bu basit Türkçe saçmalıklarından ötürü...

Ben de bu noktada şunu merak ettim, mesela hıyarsal diye bir kelime türetilebilir mi acaba hıyardan???

Türkçe kurallarına aykırıdır. Fakat "hıyar" kelimesinin mecaz anlamı olduğundan, halk arasında türetilebilir, kullanılır da, tabii kurallara uygun olmaz.

ÇÖLAŞAN yobazlığı da böyle bir şey herhalde... Akrabansa mühim değil.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Ihtiram » Cum Nis 03, 2009 1:04

Çetin Taş yazdı:

Ne Balbay,ne Çölaşan tarafsız değillerdi.Her zaman taraflardı,bu yüzden birisi şu an tutuklu,diğeri de önce yıllardır çalıştığı gazeteden kovuldu,sonra da yıllardır program yaptığı tv kanalından.

Tarafsizlardi/r.
Zira her hangi bir siyasi partiye mensup degiller.
Mengü ise bir siyasi partiden secilmis vekildir.

Farki anladigini umuyorum...
Kullanıcı küçük betizi
Ihtiram
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 03, 2009 8:45

Türk-Kan yazdı:
eros714 yazdı:Neden tek başına yapmasın ki? Benim gibi bir sürü kişi o programı Emin Çölaşan için izliyor. Elbette Mustafa Balbay'a da saygı duyuyorum ama Emin Çölaşan'ın yeri başkadır...
Art burda yanlış bir karar almıştır..

Yapamaz da o yüzden. Tek basina Cölasan'i da siz ve bir kac kisi dinler sadece. Ayrica, Cölasan'in Mustafa Balbay'a saygisi varsa, kendisinin "Balbay'siz yapmam" demesi gerekmektedir!

1) Kanaltürk'ün Fetullah'a satilisi kimlere kapak olmustur? Bugün serefsiz ilan ettiginiz ART ve "helal olsun" dediginiz Kanal BIZ arasinda fark görüyor musunuz? Görüyorsaniz hangileri?

2) Kanal BIZ'deki izlenceyi Emin CÖLASAN tek basina mi yapacaktir? Tek basina yapacaksa, siz haklisiniz, kapak olabilir.

3) 5 küsur senedir Mustafa BALBAY ve Emin CÖLASAN ile hayat bulan "Ankara Rüzgâri" izlencesinin isim haklari CÖLASAN'a mi aittir? Istedigi kanalda, istedigi sahisla devam ettirdiginde bu adi kullanabilir mi?

4) Sahin MENGÜ kimdir? --> CHP Manisa Milletvekili. Türk milletinin vekili sayisiz TV programina cikabilir, halki bilgilendirebilir. Lâkin, bir izlencede "yapimci, programci, daimi katilimci (artik hangi sifatla yapacaksa)" olarak calisabilir mi? Bu izlence icin Sahin MENGÜ'ye ücret ödenecek midir?

5) Bir gazetecinin siyasi icerikli bir izlenceyi bir partinin milletvekili ile beraber ekranlara tasimasi, o gazetecinin tarafsizligina leke sürmez mi? CÖLASAN bundan böyle CHP borozanligi mi yapacaktir? Yoksa o partinin milletvekili ile yeri geldiginde ayni partinin siyasetini, yönetimini yerebilecek midir?

6) Mustafa BALBAY tutuklanali henüz 1 ay gibi kisa bir zaman gecmis iken, Ankara Rüzgâri izlencesinin bir baska katilimci ile, bir baska kanalda devam etmesi dogal, gerekli ve etiktir diyenlerden misiniz?

7) Emin CÖLASAN'in böylelikle Mustafa BALBAY'a saygi ve "ahde vefa" örnegi sergiledigini söyleyebilir miyiz?

8 ) Neymis? Kapak olmus. Pehhh :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 03, 2009 10:07

Alıntı:

Tarafsizlardi/r.
Zira her hangi bir siyasi partiye mensup degiller.
Mengü ise bir siyasi partiden secilmis vekildir.

Farki anladigini umuyorum...

Sen eğer siyasi parti üyesi olmayı taraflılık ve olmamayı tarafsızlık sayıyorsan o zaman ben de sana Nazlı Ilıcak'ın,Mümtazer Türköne'nin,Emre Aköz'ün,Engin Ardıç'ın,Hüseyin Gülerce'nin,Etyen Mahcupyan'ın ve daha nicelerinin de siyasi parti üyesi olmadıklarını hatırlatayım.
Şimdi bu saydığım isimler TARAF mıdır,TARAFSIZ mıdır sevgili İhtiram kardeşim?

TARAF ve TARAFSIZ arasındaki farkı anladığını umuyorum...
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen eros714 » Cum Nis 03, 2009 11:41

1) Yalçın Küçük: "Ben bana deli denmesinden hoşlanırım. Daha çok hoşlandığım bana, deli çocuk denmesidir. Daha çok hoşlandığım bunu bana bir kızın söylemesidir."

Ben de Yalçın Küçük gibi bana deli, çocuk veya -ikisi birden- deli çocuk denmesiden hoşlanırım..

2) "Ben vergi kaçakçısıyım. İtiraf ediyorum, bu memleketi ben hortumladım. Cahilin önde gideniyim. Senin gibi pek yüksek kimselerin hayranım. Ne güzel de bana dersimi verdin çocuk, sana minnettarım."

Buna yorum yok. Vergi kaçırarak devleti soyduğunu kabul ediyorsan ben buna yorum yapamam.

3) "Yurdum insanının bilinç düzeyi bellidir. Belli olan bir şeyi dile getirmek aşağılamak değildir."

Yurdum insanını aşağılamıyorsan kendini üstün görüyorsun demektir. Bu noktada bir alıntı daha yapmak istiyorum.
"Kendini akıllı sanan herkes aptaldır." Voltaire
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 03, 2009 12:18

eros714 yazdı:3) "Yurdum insanının bilinç düzeyi bellidir. Belli olan bir şeyi dile getirmek aşağılamak değildir."

Yurdum insanını aşağılamıyorsan kendini üstün görüyorsun demektir. Bu noktada bir alıntı daha yapmak istiyorum.
"Kendini akıllı sanan herkes aptaldır." Voltaire

Göbegini kasiyan adam --> Bekir COSKUN = mükemmel yazar
Bidon kafalilar --> Yilmaz ÖZDIL = mükemmel yazar
Bizim insanımız --> Emin CÖLASAN = mükemmel yazar
Yurdum insani --> asagilama veya kendini üstün görme = aptal

Sanirsin ki bu ülkede tüm zamanlarin en cok izlenen filmi Recep Ivedik 1+2 degil...

Hayran kaldim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x