Zaman: Çrş May 22, 2024 10:45

News News of Erkan GÜÇİZ

Site map of Erkan GÜÇİZ » Dizin : Erkan GÜÇİZ

Soros’un Panama Belgeleri kimleri, neden hedefliyor…

Küresel Çete’nin adamı George Soros’un sahibi olduğu Açık Toplum Vakfı, internet sayfasında 76 değişik ülkeden 370 gazetecinin birlikte çalışması sonunda Panama Belgelerini nasıl “ortaya çıkardıklarını” övünerek anlatıyor.

Bu belgelerde esas hedefte olanlar kimlerdi: İzlanda Başbakanı Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, Vladimir Putin, ve Beşar Esad.

Belgelerin ortaya dökülmesiyle, “defterde ismi yazılı olan” bir sürü ilgisiz kişi de meşhur oldu ama bu fazlalıklar çoktan unutuldu, gitti bile.

Bu arada belirtilmesi gereken bir nokta daha var; olanlar, Soros-Rothschild çatışması ...
Read more : Soros’un Panama Belgeleri kimleri, neden hedefliyor… | Görüntüleme : 4537 | Yanıtlar : 0


Uluslararası Çocuklar Günü

Uluslararası Çocuklar Günü

23 Nisan 2016

Uluslararası Çocuklar Günü, her yıl bütün dünyada kutlanır. Bu gün, dünya çocuklarına, ilk defa, 23 Nisan 1920’de, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından adanmıştır.

Uluslararası Çocuklar Günü UNICEF tarafından da kabul edilmiştir. Bu özel gün dünya çocuklarına, “Sevgi, Dostluk ve Barış” sözleriyle armağan olarak tanımlanmıştır, ve uluslararası toplumda tanınması artmaktadır.

16 Nisan 2016’da Kanada Türk Toplumu, çocuklar arasında dostluk, barış ve birliği teşvik umuduyla beşinci Uluslararası Çocuklar Günü ...
Read more : Uluslararası Çocuklar Günü | Görüntüleme : 1797 | Yanıtlar : 0


WİKİ Sızıntılarında Meral Akşener…

2007 Ağustos’u, ABD Ankara Büyükelçiliği Maslahat-güzar’ı McEldowney, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları: Taze bilgeler eski kabadayıların ayıbını örtüyor”, mealinde bir mesaj gönderiyor merkeze. Meral Akşener’in buradaki tanıtımı şöyle:

“Bir sevgi gösterisi olarak “asenalar”dan biri diye adlandırılan Meral Akşener, MHP’ye katılmadan önce Doğru Yol Partisi (DYP) kadın kolları genel başkanı idi.

(Asena, şöyle açıklanmış: “Türklere, Sibirya’dan çıkışlarında önderlik eden dişi kurt”)

1997’de, Tansu Çiller’in başbakanlığındaki DYP-Refah koalisyonunun İçişleri Bakanı olduğu dönemde, gizli bir iç istihbarat ...
Read more : WİKİ Sızıntılarında Meral Akşener… | Görüntüleme : 2393 | Yanıtlar : 1


Türkiye’nin tek derdi Erdoğan mı? / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

Küresel Çete’nin köpeği ve köteği CIA’nin, “bilimsel araştırma”, siyasi proje üretme, bilgi karartma ve kara bilgi yayma işlerinde kullandığı bir meşhur John Hopkins Üniversitesi var.

İsveç’te yerleşik, Orta Asya-Kafkaslar Enstitüsü - İpek Yolu Araştırmaları Programı, John Hopkins Üniversitesi’nin bir bölümü.

Bu bölümün bir masası yalnız Türkiye konusunda inceleme ve rapor hazırlamakla sorumlu. Bugüne kadar yaptıkları “tahminlerde” hiç şaşmadılar; bazılarında olayların “kahramanları”nın kendileri bile bilmiyordu, neler yaşayacaklarını.

Deniz Baykal’ın, 10 Mayıs 2010’da CHP Genel Başkanlığından istifa ...
Read more : Türkiye’nin tek derdi Erdoğan mı? / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ) | Görüntüleme : 1760 | Yanıtlar : 0


WİKİ Sızıntılarında Ümit Özdağ…

Yıl 2003, ABD Büyükelçisi Pearson, merkeze gönderdiği mesajda ASAM ve Ümit Özdağ’ı tanıtıyor.

"Başkanı olduğu, Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin (ASAM) Çankaya merkez binasında Ümit Özdağ ile buluştuk.

Merkez binasının şatafatlı görünüşüne bakılırsa Özdağ bağış toplama işinde becerikli. ASAM önceleri Genel Kurmay Başkanlığı tarafından finanse ediliyordu. Yürütme Kurulu Başkanının ifadesine göre ASAM şimdi, amacı laik düzene siyaseten erişmek olan, bir Türk gıda sanayii şirketi, Ülker tarafından 5 milyon dolarlık bir bağışla finanse ediliyor.
(Büyükelçinin araya sıkıştırdığı ...
Read more : WİKİ Sızıntılarında Ümit Özdağ… | Görüntüleme : 2638 | Yanıtlar : 1


Parti Liderlerini İlâhlaştıranlara…

Yıl 1976, Temmuz ayı; Ana Muhalefet Lideri, Bülent Ecevit Washington’ gidiyor.

Biz de adettir; iktidarda da olsan, muhalefette de olsan sık sık efendilerinin ayaklarını yalamaya gitmen gerekir; koltuğunda oturmaya devam etmek istiyorsan.

18 ay sonra onu yeniden başbakan yapacak olanlar, hazırlıyorlar.

ABD Büyükelçisi Macomber’ın, 24 Temmuz 1976 tarihli, 76ANKARA05694 nolu mesajından izleyelim olanları.


Ankara’da hava alanında habersiz olarak “karşılaştığı” ABD Büyükelçisi, Türkiye Büyük Millet Meclisinde imzaya sunulacak Ortak Savunma Anlaşması konusunda Ecevit’i uyarıyor. “ABD’de Kongre ...
Read more : Parti Liderlerini İlâhlaştıranlara… | Görüntüleme : 1592 | Yanıtlar : 0


Sevr ve BOP özlemi…

2003’de ABD Adana Konsolosluğu’ndan bir grup Güneydoğu’da, alışılagelmiş “yoklama ziyaretleri” yapıyorlar.

Hazırladıkları raporu özetleyen Büyükelçinin merkeze gönderdiği mesajdan kısa bir alıntı, iki şeyi apaçık ortaya seriyor.

Birincisi, 11 Eylül 2001’de yıkılan ikiz kuleleri kimin yıktığını bilmeyen kalmadı.

Diğeri de, Güneydoğu’da yaşayan “Kürt vatandaşlarımız”, ABD’yi kendi topraklarında istemiyorlar fakat ABD’nin Türkiye’nin iç işlerine doğrudan müdahale ederek onları Türk Devleti’nden korumasını istiyorlar.

Bitlis, Doğu’da İslam’ın Kalesi

Bitlis ve ilçelerinde yaşayanların çoğu politika olarak İslamcı, AK Parti taraftarı. ...
Read more : Sevr ve BOP özlemi… | Görüntüleme : 7961 | Yanıtlar : 0


Nasıl çıkacağız bu kıskaçtan?

Bütün dünya ülkeleri, dışarıdan aldıkları sattıkları her şeyin parasını, nakit olsun, banka havalesi, kredi olsun, ne olursa olsun, BIS (Bank for International Settlements – Uluslararası Transfer Bankası) yoluyla birbirlerine aktarırlar. Bu tezgâhın temelini atan da, işleten de Rothschild ahtapotunun kollarıdır.
BIS, 60 ülkenin Merkez Bankalarının ortak yönetimi altındadır, ancak bu 60 merkez bankasından hiçbiri, tümüyle kendi ülkesinde kamuya ait değildir. Kiminde yarıya yakın hissenin, kiminde tamamının sahibi Rothschild-Rockefeller karteli’dir.

Üretim masrafı bir kaç kuruşu aşmayan ...
Read more : Nasıl çıkacağız bu kıskaçtan? | Görüntüleme : 4345 | Yanıtlar : 0


Darbe haberi geldi mi?

Tüm Türkiye, havada, bekliyor…

Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD basını ve hatırı sayılır düşünce kuruluşları tarafından yaylım ateşine tutulduğu bu günlerde akla gelen ilk soru, “neden Fuat Avni’den bir haber gelmiyor?”

Geçmişte, “darbeleri önceden haber veren kurum” da, aynen Fuat Avni gibi suskun.

Onursal başkanlığını Fethullah Gülen'in yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), 28 Şubat sürecine Gülen'in destek verdiği iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Gülen'in darbelere destek verdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer ...
Read more : Darbe haberi geldi mi? | Görüntüleme : 1016 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147960 ileti • Toplam 45579 başlık • Toplam 24821 üye

x