Zaman: Sal Ağu 05, 2025 7:17

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türk ordusu ihraç malı değildir! / Tuncay MOLLAVEİSOĞLU

Türk ordusu ihraç malı değildir!

Türkiye bu noktaya nasıl geldi?!

ABD ile yapılan görüşmelerde askerimiz pazarlık konusu mu ediliyor?

Yandaş medya; ABD'li üst düzey komutan ve gizli servis başkanlarının ziyaretlerini öve öve bitiremiyor.

Zavallılar! Gidişatı okuduğumuzda bu görüşmelerde masada Türk askerinin olduğunu görüyoruz.

Türkiye ABD'ye; "IŞİD ile savaşta PKK/YPG unsurlarını kara gücü olarak kullanma" diyor.

ABD Türkiye'yi köşeye sıkıştırmış; "YPG olmazsa Türk askeri savaşsın" yanıtını veriyor!

Emperyalizm tam da budur işte!

Ölümü gösterip sıtmaya razı ...
Read more : Türk ordusu ihraç malı değildir! / Tuncay MOLLAVEİSOĞLU | Görüntüleme : 1867 | Yanıtlar : 0

Bu anayasa, ülkemizi bölecek tuzaklarla dolu / Saygı ÖZTÜRK

Bu anayasa, ülkemizi bölecek tuzaklarla dolu

İşte o tuzaklar:

1- İl ve ilçe başkanları yargıya istediği müdahaleyi yapabilecek.

2- Cumhurbaşkanı denetlenebilir olmayacak.

3- Eyalet sistemine geçilebilecek.

4- Her eyalet ayrı polis ve eğitim sistemine sahip olacak.

5- Tek adam döneminde terör örgütlerine yabancı desteği artacak…

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu bir bakıyorsunuz Uşak'ta, Denizli'de, Trabzon'da, bir bakıyorsunuz Trakya'nın il ve ilçelerinde. 16 Nisan'da halkoyuna sunulacak anayasanın neler getireceğini, Türkiye'nin neler kaybedeceğini ...
Read more : Bu anayasa, ülkemizi bölecek tuzaklarla dolu / Saygı ÖZTÜRK | Görüntüleme : 3305 | Yanıtlar : 0

"Kandırıldık"tan önce son çıkış! / Selcan TAŞÇI

"Kandırıldık"tan önce son çıkış!

Hizbullah terör örgütüyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle kapatılan Mustazaf-Der'in eski Genel Başkanı tarafından 2013'te kurulan HÜDA-PAR, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili kararını açıkladı: 

"Evet".

* * *

Madem referandumda "Hayır" diyeceğini ilan eden Türk Milliyetçileri sırf onlar da "Hayır" diyor diye "CHP'nin, Aydınlıkçıların kuyruğuna takılmış" oluyor;

Bu denkleme göre, referandumda "Evet" diyeceğini ilan eden Türk Milliyetçileri de, onlar gibi "Evet" diyen "HÜDA-PAR'ın kuyruğuna takılmış" olmalı!

Peşinen belirteyim bu asla benim yakıştırmam değil. ...
Read more : "Kandırıldık"tan önce son çıkış! / Selcan TAŞÇI | Görüntüleme : 1850 | Yanıtlar : 0

Rusya'ya Niye Nota Veremedik? / Müyesser YILDIZ

Rusya'ya Niye Nota Veremedik?

Obama döneminde yıllarca, “PYD terör örgütüdür. Onunla yola çıkmayın” diye pazarlık üstüne pazarlık yaptık. ABD, “kara gücüm” deyip, bu terör örgütünü silahlandırdı. ABD, PYD/YPG'yi Münbiç'ten çıkarma sözü verdi. Bu sözünü yerine getirmediği halde IŞİD'le mücadele için El Bab'a indik.

Trump geldi. Günlerdir Erdoğan, Binali Yıldırım Mevlüt Çavuşoğlu ve Hulusi Akar'dan aynı yakınmaları duyuyor, aynı PYD pazarlıklarının yapıldığına tanık oluyoruz.

ABD Genelkurmay Başkanı Dunford geldi, Akar'la görüştü. Dunford yeni bir isim mi? ...
Read more : Rusya'ya Niye Nota Veremedik? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1496 | Yanıtlar : 0

El Bab'daki "mücadele stiliniz" buysa?.. / Ahmet TAKAN

El Bab'daki "mücadele stiliniz" buysa?..

Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde, Suriye topraklarında yaşanan gerçeklerin, Türk kamuoyuna tam olarak yansıtılmadığını defalarca dile getirdim. Cehennem ateşinde ölüm kalım savaşı veren kahraman Mehmetçiğin ve onların yolunu gözleyen Türk milletinin moralini bozmamak için azami gayret gösterdim. Yanlışlardan vazgeçilip, doğruların yerli yerine oturması için, kamuoyunun algı operasyonları ile yalana boğulduğu ortamda sağlam kapalı kaynaklardan gerçekleri en hassas süzgeçlerden geçirerek aktardım.

Suriye topraklarında yeni bir kritik noktaya geldik. Rakka'da Türk askerini ABD'nin ...
Read more : El Bab'daki "mücadele stiliniz" buysa?.. / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 7235 | Yanıtlar : 0

Gör Be Görmez! / Rifat SERDAROĞLU

Gör Be Görmez!

Bugün sizinle çok işimiz var Başkan!
3 Mart 1924 yılında kurulan Diyanet İşleri Başkanlığının 17’inci Başkanısınız. Türk Milleti şimdiye kadar sizin gibi süslü bir Başkan görmedi Sayın Görmez! Altın sırmalı işlemeler ve ibrişimle yapılmış desenlerden oluşan cübbenize bakıyorum, bir de İslam dininin sadeliği emreden, gösterişi yasaklayan kurallarına bakıyorum, inanın çok şaşırıyorum! Süslü Tevfik bir, siz iki!

Aman süsünüzü, sürmenizi, Hacı Misi kokunuzu, zırhlı Mercedes’inizi eksik etmeyin! Etmeyin ama, biraz da Türk Milletinden ...
Read more : Gör Be Görmez! / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 2548 | Yanıtlar : 0

"Hocalı Soykırımı" niçin sorgulanmıyor! / Kenan AKIN

"Hocalı Soykırımı" niçin sorgulanmıyor!

Gezegenimiz öyle soykırımlar yaşamış ki yıllar geçse de asla unutamıyor.

Fakat, çoğu ne yazık ki sorgulanmıyor, hatta gerçeklerinin su üstüne çıkması adeta engelleniyor.

Unutturulmak istenen soykırımlardan birinin de, Hocalı Soykırımı olduğunu her fırsatta haykırmak icap ediyor.

Gerçi, bu felakete baş başa kalan Azerbaycan'ın gayretleri daima kendini hissettiriyor.

Bu arada, Türk medyasında da bir takım haberler, yazılar ve yorumlar yayınlanıyor.

Özellikle, Yeniçağ Gazetesi bu "görevi" ihmal etmiyor.

Tabii ki, sütunumuzda da yer ...
Read more : "Hocalı Soykırımı" niçin sorgulanmıyor! / Kenan AKIN | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 0

Bu bankada grev var / Remzi ÖZDEMİR

Bu bankada grev var

Türkiye'de bankacılık sektöründe çalışan sayısı 197 bin. Bu rakam 205 bine kadar çıkmıştı.

Son 5 yılda bu sektördeki feryat dalga dalga yayılırken maalesef bu sesi duyan tek bir devlet yetkilisi olmadı.

Arada Cumhurbaşkanı bankaları aç gözlülükle suçluyor o kadar.

Bankacılar yabancı sermaye tarafından adeta köle gibi çalıştırılıyor. Performansa dayalı hedef sistemi ile bu insanların psikolojisi ciddi anlamda bozulmuş durumda.

Sektörde umutlar tükenmiş.

Bankalar istediği kişiyi istediği maddeden anında kapının önüne koyuyor. ...
Read more : Bu bankada grev var / Remzi ÖZDEMİR | Görüntüleme : 1079 | Yanıtlar : 0

Hristi Terörist / Prof. Dr. Ata ATUN

Hristi Terörist

2 şubat günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Başbakanı Merkel, Külliye’deki 2.5 saatlik görüşmenin ardından ortak açıklama yaparken, soru-cevap kısmında ‘İslamist terör” ifadesini kullanan Merkel’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepki göstermesi gerçekte boşuna değil.

Dünya tarihine bakıyorum da, terörist olan da, soykırım yapan da hep Hristiyanlar olmuş günümüze değin. Gerçekte “İsevi Terör” ve “Hristi Teröristler” demek daha çok yakışacak aşağıdaki tarihi olaylara.

Almanlar kendilerini pazarladıkları gibi çok da masum değiller.

1891 yılında Almanlar hammadde ve iş ...
Read more : Hristi Terörist / Prof. Dr. Ata ATUN | Görüntüleme : 928 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x