Zaman: Sal Tem 08, 2025 23:45

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Biz Hazırız... Ya Siz?

Resim Biz Hazırız.. Ya Siz?

Gün, din bezirgânlarının... Gün, tarikat şeyhlerinin tetikçilerinin... Gün, Soros’un Çocukları’nın...

Adrese teslim paketleri hazırlayıp köşelerden postalıyorlar. Görevleri askeri faşist yöntemler.

Tıpkı 12 Mart’ta ve 12 Eylül’de olduğu gibi.

Dillerinden, kalemlerinden kan damlıyor sanki...

Susurluk’ta, devlet içinde silahlı yasadışı güç ortaya çıktığında, Sıvas Madımak’ta katliam yapıldığında, Gazi Mahallesi’nde kahvehane taranıp insanlar öldüğünde ne diyordu bu babayiğitler?

Katilleri kahraman olarak görüyorlardı!

Unuttular!

Tek hedefleri var, sırtlarını AKP iktidarına ve CIA’ya dayayan takkeli ...
Read more : Biz Hazırız... Ya Siz? | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 4

Özbek'in tutuklanması milattır

Özbek'in tutuklanması milattır

Türkiye’nin değil dünyanın en büyük sendikasının genel başkanı Mustafa Özbek tutuklandı. Böylece Türkiye’nin bütün meseleleri halledildi. Enflasyonun, terörün sorumlusu Özbek, içeri atıldığından itibaren ortalık toz pembe olacakmış. Özbek’i yıllardır tanıyan biri olarak bütün bu meselelerin halledildiğine kendisi de inansa, ömrünün sonuna kadar gönüllü hapiste yatacağından eminim. Bana göre işin asıl vehameti Mustafa Özbek’i neredeyse bir yıldır hedef gösteren malum yazarlar ve yandaş medyanın bu talimatı nerelerden aldıklarının ortaya çıkmamasıdır.

Özbek için ...
Read more : Özbek'in tutuklanması milattır | Görüntüleme : 563 | Yanıtlar : 0

Pis Türklere Dersini Vermek!..

Pis Türklere Dersini Vermek!..

İlgili mahkemenin “Şu anda Ergenekon Terör Örgütü diye bir şey yok. Bu ad kullanılamaz” dediği soruşturma kapsamında en son Mustafa Özbek tutuklandı.

Mustafa Özbek, Avrasya Televizyonu’nun onursal başkanı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı.

“BUNLARI KİM EĞİTİYOR?”

Bu gelişmeler sürerken Türkiye’de nelerin olup bittiği gözden kaçıyor.

Ülkenin bölünme tehlikesi hem silahlı terör örgütü PKK, hem de onun siyasal iç ve dış uzantılarının çalışmalarıyla devam ediyor.

Basına yansımayan pek çok gelişmenin ...
Read more : Pis Türklere Dersini Vermek!.. | Görüntüleme : 679 | Yanıtlar : 1

"Sorun askerdir" Türk askeridir

"Sorun askerdir" Türk askeridir

Hâlâ anlaşılmamışsa ben, Ali Bayramoğlu’nun ağzıyla anlatayım: “Ergenekon Operasyonu’nun-komplosunun” “sorunu” TSK’dır. Bu “aydın yazar” müsveddelerinin “sorunları, zorları” Türk ordusu ve gücüdür! Bu güç ortadan kaldırılırsa, Atatürk’ün TC’sini yıkmak ve yerine ne idüğü belirsiz “İkinci Cumhuriyet” mi, yoksa “ılımlı İslam devleti” mi olur, başka bir şey kurmaktır! Bunun için de, her “dalgada” muvazzaf-emekli askerler tutuklandıkça, özellikle genç subayların “isteklendirme ve reflekslerini” körletmeye ve böylelikle onları yıldıracaklarını sanırlar! Bu kolay olmayacak, ama gene ...
Read more : "Sorun askerdir" Türk askeridir | Görüntüleme : 604 | Yanıtlar : 0

İşbirlikçi Değilse, Herkes Biraz Ulusalcıdır

İşbirlikçi Değilse, Herkes Biraz UlusalcıdırBIÇAK SIRTITürkiye’deki ve dünyadaki sorunlara bu toprakların, bu halkın penceresinden bakan herkes az ya da çok ulusalcıdır...
    - Sosyal demokratından sosyalistine kadar geniş yay içinde, sosyal ve laik hukuk devletinden toplumcu yapılanmayı savunanlara kadar “herkes ulusalcı özellikler taşır”. Emperyalizme karşı iseler “ulusalcılık asgari ortak zemin niteliğindedir”...
Güney Amerika’da ABD (ve emperyalizm) karşıtı hareketin adı “ulusal sol”dur. Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyada, “sosyal demokrasi, Avrupa’daki sosyal demokrasi gibi olamaz”. Aynı şekilde, sosyalizm (komünizm) de, ...
Read more : İşbirlikçi Değilse, Herkes Biraz Ulusalcıdır | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0

Darbenin Sivil Olanı da Vardır!

Darbenin Sivil Olanı da Vardır!

Bir zamanlar komünist avına çıkılıyordu. ABD- AB, karşılarında S.S.C.B vardı ve soğuk savaş hüküm sürüyordu. Bu dönemlerde komünist baş düşman oluyor ve komünist avı yaşanıyordu.

Bu gün ise "Kemalist" avı yaşanmaktadır. O dönemlerde komünist avı yapılması kendileri açısından son derece önemliydi. Komünizm öcü gibi gösterilerek, her türlü devlete bu öcüden güya koruma yoluyla müdahaleler edilebiliyordu.

Tıpkı 1980'de ABD kaynaklı kışkırtmalar sürecinde yine ABD kaynaklı 12 Eylül darbesi gibi…

12 Eylül, ...
Read more : Darbenin Sivil Olanı da Vardır! | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 0

"Tayyîban cumhûriyeti"

"Tayyîban cumhûriyeti"

Korkunun tek korkusu, sevgiyi tarifi deneyeceğim! Zorlanan, zorla zerk edilen, korku aşısından; her insanın, doğduğu anda anasından alarak getirdiği sevgiye geçmeyi deneyeceğim.

Sevginin beklentisinden, sevginin bedelinden bahsetmeğe çalışacağım. Her sevginin, her aşkın bir beklentisi vardır. Beşerî aşkın karşılığı olur. Sevilenin, aşık olunanın, eşliği-evdeşliği hayâl edilir. Her hangi bir mala, maddeye, pahalı bir şeye de sevgi duyulabilir. Bu sevginin beklentisi de, sahip olmak, “Bu benim” diyebilmek hayâlidir. Sevgiyi, alış-veriş mantığı üzerine inşa etmiş, ...
Read more : "Tayyîban cumhûriyeti" | Görüntüleme : 663 | Yanıtlar : 0

Uğur Mumcu’yu Kim Öldürdü?..

Uğur Mumcu’yu Kim Öldürdü?..

Yazının başlığındaki iddialı soruya bak sen...

- Uğur’u kim öldürdü?..

Sorulur mu...

Ben öldürdüm..

Gülmeyin, bu nedenle ve gerekçeyle Ergenekon mudur, nedir, işte o davada yargılanıyorum...

*

Evet, Ergenekon iddianamesinin suçlama kurgusuna bakarsanız Uğur’u ben öldürmüşüm...

Yalnız ben mi?..

Biz...

Biz kim?..

Balbay...

Cumhuriyetçiler..

Şaka değil, Uğur’u ve de Muammer Aksoy’u, Bahriye Üçok’u, Çetin Emeç’i, Turan Dursun’u, Cavit Orhan Tütengil’i, Onat Kutlar’ı, Ahmet Taner Kışlalı’yı vb. ben öldürmüşüm...

Biz öldürmüşüz... ...
Read more : Uğur Mumcu’yu Kim Öldürdü?.. | Görüntüleme : 666 | Yanıtlar : 0

Uğur Mumcu’lar Yeniden Öldürülmek İsteniyor!

Uğur Mumcu’lar Yeniden Öldürülmek İsteniyor!

Uğur Mumcu’nun katledilişinin üzerinden 16 yıl geçti. Yıllarca süren derin soruşturmaların ardından açılan Umut Davası, henüz sonuçlanmadı!

Türkiye’nin 90’lı yılları için şöyle bir tanım yapsak sanırım abartmış olmayız:

Kemalist aydın kıyımı!

31 Ocak 1990’da Prof. Muammer Aksoy, 7 Mart 1990’da Çetin Emeç, 4 Eylül 1990’da Turan Dursun, 6 Ekim 1990’da Doç. Bahriye Üçok, 24 Ocak 1993’te Uğur Mumcu, 21 Ekim 1999’da Ahmet Taner Kışlalı silahlı, bombalı saldırılar sonucu ...
Read more : Uğur Mumcu’lar Yeniden Öldürülmek İsteniyor! | Görüntüleme : 698 | Yanıtlar : 0

Gömülen silahlar ve bombalar

Gömülen silahlar ve bombalar

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Yarbay Mustafa Dönmez’in evinde bulunan silah ve mühimmat ile ilgili olarak, “Bu konunun, soruşturmanın netleşmesini herkesten fazla biz istiyoruz” dedi.
Toprak altından çıkarılan bombaları soran olmadı.
Bu konuda internet üzerinden herkese gönderilen bir mesajda “Silah ve patlayıcı nasıl gömülür?” sorusunun cevabı veriliyor:
“1 - Patlayıcı ve silah yan yana gömülmez.
2 - Yalıtım olmadan hiçbir silah oksitlenmeden kalamaz. Yalıtım için 2004 tarihli ...
Read more : Gömülen silahlar ve bombalar | Görüntüleme : 883 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148758 ileti • Toplam 46127 başlık • Toplam 25017 üye

x