Davos Sultanı Yavuza alkışlar kesilmedi... Kimileri Ortadoğunun yeni Nâsırı deseler de o kendisinin Kasımpaşalı Tayyip olarak görülmesinden yana...Yazılanlara çizilenlere bakıyorum aman Tanrım!
Analar neler doğururmuş dünya âlem görsün!
Bizim dinci ve tarikatçı yalakalar, Sorosun Çocukları liboş tayfa birbirleriyle öyle bir yarışa girdiler sormayın. Veliefendi Hipodromundayım sanki. Yarışseverlerin çığlıklarını duyar gibi oluyorum:
Haydi bastır; kim tutar seni!
Arap atlarıyla İngiliz atları Başbakanlık Kupası yarışında sanki... Kimin birinci olduğu belli değil... Fotofiniş bile işe yaramadı. ...
News of Gazete Köşe Yazarları

Aşağıda Mine Kırıkkanat'ın köşesinden alıntıladığım; "1958 yılında Suriyede Müslüman bir ailede doğmuş, halen ABDde yerleşik ve El Cezire televizyonunda (Siyasal) İslamcılığa karşı aldığı tavır ve geliştirdiği eleştirel düşünceyle tanınan bir kadın bilimci olan ve batılı medyalarda kâh psikiyatr, kâh sosyolog olarak anılan, ama El Cezirede yaptığı programlarla Arap dünyasında da bir o kadar tanınan" Wafa Sultan'ın Filistin ile ilgili bir yorumunu okuyacaksınız. Bana çok ilginç geldiği için paylaşmak istedim.