Zaman: Pzr Mar 29, 2026 14:26

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

LOZAN'ın 88.Yıldönümü Tüm Vatanseverlere Kutlu Olsun!

Kanımızla canımızla yurdumuzdan attığımız emperyalist haydutlara; bağımsızlığımızı, egemenliğimizi, ulusal ve üniter devletimizi kabul ettirdiğimiz; Sevr'i yırtıp vatanımızın tapusunu aldığımız Lozan Antlaşması'nın 88'inci yıldönümü tüm vatanseverlere kutlu olsun.

Vatanımızın tapusu olan Lozan'ı; uyguladıkları güdümlü politikalarla delik deşik edenlere, ülkemizi yeniden Sevr koşullarına götürenlere, yeraltı-yerüstü zenginliklerimizi, topraklarımızın 5'te 1'ini ABD ve İngiliz şirketlerine peşkeş çekenlere, emperyalizmin uşaklığını yapanlara da lanet olsun!

Read more : LOZAN'ın 88.Yıldönümü Tüm Vatanseverlere Kutlu Olsun! | Görüntüleme : 1194 | Yanıtlar : 0

"Başbakan'a dokunmak ibadettir"

Daha bugün arkadaş ortamında bazılarının RTE'ye taptığından bahsetmiştim, dalga geçildim. Bu da kapak olsun!

"Başbakan'a dokunmak ibadettir"
AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesinde çalışmalarından ve kendisini ziyaret etmelerinden dolayı partililere teşekkür yemeği verdi.

Atış Poligonu'nda düzenlenen yemekte konuşan Hüseyin Şahin, seçimlerin ardından mazbatalarını aldıklarını, diğer partiler gibi sonradan yemin etmediklerini söyledi.

Şahin kendisine, Plan Bütçe Komisyonu'nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelerek kendilerini ziyaret edip “Hayırlı olsun” diyen AKP ...
Read more : "Başbakan'a dokunmak ibadettir" | Görüntüleme : 761 | Yanıtlar : 0

Çok Ünlü Bir Taraf Yazarından İnciler!

Yazıyı okuyorsunuz. Allah Allah, bu nasıl sağduyu, akıl fikir diye şaşırıyorsunuz ilk başlarda. Sonra şu cümle geliyor:

Öldürülen PKK'lıların yaşam hakkını nasıl savunuyorsak, ölümler dursun, analar ağlamasın diyorsak, aynı sözleri, şehit edilen askerlerimiz için de söylüyoruz... O çocuklar bizim.. O çocuklar hepimizin...

Takke düşüyor kel görünüyor!

Bunlar, böyle danışıklı döğüş ağıtlar yakıyorlar ki tepkiler durulsun...Açılımın devamı sağlimen gelsin!Yollarına takoz koyan falan olmasın!

İşte Taraf'lının Taraf'taki O Yazısı:

Korkaklardan bıktık(Habertürk gazetesinden)
Mehmet Baransu yazdı
18 ...
Read more : Çok Ünlü Bir Taraf Yazarından İnciler! | Görüntüleme : 843 | Yanıtlar : 1

Git Bir Daha Geri Gelme!

Hala yalamak hala bir yaranmak hala ihanet hala üç maymun yandaş medya...Sanki eşbaşkan kendi ülkesinin sorunlarını halletmiş gibi sanki kendi vatandaşını feraha erdirmiş gibi Gazze'ye el atıyor...Git ve geri gelme...Git vatandaşım dediklerinin yanına. Ortadoğu'yu dizayna git, Amerikan köpekliğine git. Git ve Gazze şeridinde kal, dönme ne olursun!

Erdoğan Gazze yolcusu, İsrail rahatsız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ay sonunda Gazze Şeridi’ne gideceği iddia edildi. Filistin Haber Ajansı Maan, İsrail’de yayınlanan Maariv gazetesine dayandırdığı bir haberinde ...
Read more : Git Bir Daha Geri Gelme! | Görüntüleme : 1075 | Yanıtlar : 0

13+2 (Zafer Nigar yazdı)

13+2

Zafer Nigar yazdı:

13+2 : Bu rakam ne bir silahın alacağı mermi kapasitesi, ne de yolcu minibüslerinin istiap haddi.

Bu rakam bir günde bu milletin verdiği şehit sayısı. İkisi İzmir’de eğitim uçuşu yapan pilotumuz, on üçü ise yemek yerken Diyarbakır-Silvan’da haince pusuya düşürülerek katledilen şehitlerimiz.

Benim yüreğim kan ağlarken, gözlerimden yaşlar damlıyor ama elimden bir şey gelmiyor ne yapabilirim?

Peki ama suçlu kim?

Suçlu, Habur’da teröristleri kahraman gibi karşılayan hükümet!

Suçlu, açılım ...
Read more : 13+2 (Zafer Nigar yazdı) | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 0

İlber Ortaylı: 'Türk-Yunan tarihi yeniden gözden geçirilsin'

'Türk-Yunan tarihi yeniden gözden geçirilsin'

Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Türkiye ile Yunanistan'ın ortak tarihinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Ortaylı, Atina'da yayımlanan Kathimerini gazetesindeki demecinde, ''Türkiye ile Yunanistan'ın ortak bir paydada buluşması durumunda, tarihin iki ülkeyi ayıran değil birleştiren bir unsur olarak görülebileceğini'' ifade etti.

Bu anlayışla Türkiye ile Yunanistan arasındaki tarihin de yeniden gözden geçirebileceğini belirten Ortaylı, ortak tarihin bazı bölümlerinin yeniden yazılması ve gerçekte neler olup bittiğinin araştırılması için ...
Read more : İlber Ortaylı: 'Türk-Yunan tarihi yeniden gözden geçirilsin' | Görüntüleme : 935 | Yanıtlar : 1

Malezya da Karıştı

Türkiye'yle Karşılaştırılan Ülkede Halk Sokakta

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da, seçim yasalarında reform talebiyle düzenlenen gösterilerde gözaltına alınanların sayısı 1,650'yi geçti. Başkentte toplanan on binlerce kişiye müdahale eden polisin 1,667 göstericiyi gözaltına aldığı bildirildi.

Ülkede 2007'den bu yana düzenlenen en büyük siyasi gösteride gözaltına alınanlar arasında muhalefetin önde gelen isimlerinin de bulunduğu kaydedildi. Gözaltına alınanlardan bir kısmının daha sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Gözlemcilerin 20 binden fazla olduğunu söylediği gösterici sayısını organizatörler 50 bin olarak açıkladı. Polisin ...
Read more : Malezya da Karıştı | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 0

Dışişleri Bakanı Davutoğlu: 'Kıbrıs'ta birleşme için 2012'de referandum yapılabilir!'

Kıbrıs'ta birleşme için 2012 başında referandum yapılabilir!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 'Kıbrıs'ın birleşmesi için 2012 başında referandum yapılabilir' dedi...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kıbrıs konusunda, "Ümidimiz yıl sonuna dek çözüm, 2012 başında referandum ve Avrupa Birliği (AB) dönem başkanlığını birleşik Kıbrıs’ın üstlenmesi" dedi.

61. hükümette Dışişleri Bakanlığını yeniden üstlenen ve ilk resmi ziyaretini KKTC’ye yapan Ahmet Davutoğlu’nun, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüşmesi tamamlandı. Çalışma yemeğinde devam eden görüşmenin sonunda Eroğlu ve Davutoğlu, ortak basın ...

Deniz Feneri Gözaltılarının Perde Arkası: Almanya'dan Kaçırıyorlar!

Deniz Feneri Gözaltılarının Perde Arkası: Almanya'dan Kaçırıyorlar!

AKP'ye uzanan kanallar tıkanmaya çalışılıyor...

Bir sanık aynı suçtan iki yerde yargılanamıyor. Türkiye'deki davada iddianame hazırsa, Almanya'da takipsizlik verilecek ve dosya Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilecek.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki ikinci "Deniz Feneri e.V" bağlantılı soruşturma kapsamında RTÜK eski Başkanı Zahit Akman, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Kahraman, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi İsmail Karahan ile Finans Müdürü Erdoğan Kara ...
Read more : Deniz Feneri Gözaltılarının Perde Arkası: Almanya'dan Kaçırıyorlar! | Görüntüleme : 2016 | Yanıtlar : 0

Sivas Katliamı - ABD'nin Planlı Tertibi

Sivas Katliamı - ABD'nin Planlı Tertibi

2 Temmuz 1993'teki ABD provokasyonuyla katledilen 33 aydınımızı saygıyla anıyoruz.

Read more : Sivas Katliamı - ABD'nin Planlı Tertibi | Görüntüleme : 995 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x