Zaman: Prş Nis 09, 2026 22:20

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Fetullah 'GATA'kulli dedi, Sağlık Bakanlığı 'usule aykırı' b

Gülen'den Ergenekon yorumu

"Bu işin içinde bir 'GATA'kulli var" diyen Fethullah Gülen Türkiye'ye dönecek mi?

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür'ün köşe yazısı;

Fethullah Gülen'le on yıldır kaldığı ABD'deki konutunda sohbet ederken herkesin merak ettiği soru şuydu:

Gülen ne zaman dönecek?

Bu soruya hüzünlü bir cevap veriyordu Fethullah Gülen:

"9 yıldır burada inziva hayatı yaşıyorum. Şu yakında bir göl var. Oraya bu 9 yıl içinde sadece üç kez gittim. Çıkmak istemiyorum. Gurbet bana giran geliyor."

Bir ...
Read more : Fetullah 'GATA'kulli dedi, Sağlık Bakanlığı 'usule aykırı' b | Görüntüleme : 957 | Yanıtlar : 9

Ergenekon davasında 'Osmanım'ın iddiaları fos çıktı!..

Danıştay saldırısı ile Ergenekon örgütünü ilişkilendiren Osman Yıldırım’ın ifadelerini baz istasyonu kayıtları yalanladı.

Yıldırım’ın Ataköy’de 30 Nisan 2006 günü kendisine bomba verdiğini söylediği kişilerin cep telefonları farklı yerlerden sinyal veriyordu.

Danıştay suikastı ve Cumhuriyet gazetesine yönelik el bombalı saldırıların iki numaralı faili ve Ergenekon davasının ‘gizli tanığı’ Osman Yıldırım’ın, el bombalı saldırılarla Ergenekon’u ilişkilendiren iddiasını çürütecek önemli bir gelişme yaşandı. Osman Yıldırım ifadesinde?“30 Nisan 2006’da el bombalarını bize Ataşehir’de Muzaffer Tekin verdi. Bombaları başka bir ...
Read more : Ergenekon davasında 'Osmanım'ın iddiaları fos çıktı!.. | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 8

Mustafa BALBAY ve Neriman AYDIN tutuklandı!

Mustafa BALBAY ve Neriman AYDIN tutuklandı!

Ergenekon Tertibi kapsamında dün ek ifadelerine başvurulmak üzere "gözaltına" alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mustafa BALBAY ve emekli kamu görevlisi Neriman AYDIN, tutuklama talebi ile sevkedildikleri mahkeme tarafından tutuklandı!

Ayrıntılar geliyor...

Mustafa Balbay tutuklandı

“Ergenekon” soruşturması kapsamında ek ifadeleri alınmak üzere dün polis zoruyla Ankara'dan İstanbul'a getirilen ve sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ile Neriman Aydın anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs suçlamasıyla ...
Read more : Mustafa BALBAY ve Neriman AYDIN tutuklandı! | Görüntüleme : 1862 | Yanıtlar : 19

Başbakan'ın Açılışını Yaptığı Karayolu Çatladı

Başbakan'ın 13 Gün Önce Açılışını Yaptığı Samsun-Ankara Karayolu Çatladı

Haber Yayın Tarihi: 28.02.2009 15:41

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 15 Şubat Günü Açılışını Yaptığı Samsun-Ankara Bölünmüş Karayolu Çatladı. Yolun Havza- Merzifon Arasındaki Kısmında İstinat Duvarı Kayarken, Asfaltın Üzerinde de Derin Çatlaklar Meydana Geldi. Araç Trafiğine Kapatılan Yol, Bakıma Alındı.

Samsun'da 15 Şubat 2009 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile hizmete açılan Samsun-Ankara bölünmüş karayolunun Havza-Merzifon arasındaki kısmı istinat duvarının kayması ...
Read more : Başbakan'ın Açılışını Yaptığı Karayolu Çatladı | Görüntüleme : 716 | Yanıtlar : 6

Son Osmanlı padişahı tartışılıyor!

Son Osmanlı padişahı tartışılıyor!

Köşe yazarları, "Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan" pankartını ele aldı. "Osmanlı'ya özlem"i kimisi haklı buldu, kimisi bu özleme akıl erdiremedi. Kimisi ise, "Yeni Osmanlı'nın tıpkı irtica gibi yeni bir yapay tehdit olduğunu" savundu.

soL (HABER MERKEZİ) Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattının Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılışı sırasında Kadıköy'e asılan "Son Osmanlı padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan" pankartı, köşe yazarlarının gündem maddesi oldu. Hürriyet gazetesiden Cüneyt Ülsever ve Oktay Ekşi pankartı eleştirirken, ...
Read more : Son Osmanlı padişahı tartışılıyor! | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 8

Ahsen Unakıtan'ın Rabbi 'Cleveland' demiş

'Rabbim bana Cleveland dedi'

Ahsen Unakıtan duasını anlattı: "Açtım ellerimi Rabbime sordum içimde Cleveland yazdı."

Amerika’da by-pass ameliyatı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Türkiye’ye dönüşünde çiçekler ve bando eşle karşılandı. Unakıtan “Ben ameliyat olurken, telefonla arayanlardan Allah razı olsun, herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlık durumum iyi bir hafta sonra işe başlarım” dedi.

ABD'nin Cleveland kentindeki Cleveland Kliniği’nde 16 Şubat Pazartesi günü başarılı bir by-pass ameliyatı geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ...
Read more : Ahsen Unakıtan'ın Rabbi 'Cleveland' demiş | Görüntüleme : 1765 | Yanıtlar : 11

Savcı ÖZ: Zaten Hablemitoğlu da Ergenekon üyesiydi

Savcı Öz'den inciler

Ergenekon sanığı Uğur TBMM’ye gönderdiği mektupta, Öz'le ilgili bir iddiada bulundu.

Ergenekon sanığı emekli Albay Uğur TBMM’ye gönderdiği mektupta, Savcı Öz’ün, Eruygur ve Tolon hakkında anlatacakları karşılığında kendisini serbest bırakma teklifinde bulunduğunu iddia etti

Ergenekon sanığı eski Jandarma Genel Komutanlığı Teknik Takip Daire Başkanı, emekli Kıdemli Albay H. Atilla Uğur, TBMM’ye gönderdiği mektupta, Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz hakkında iddialarda bulundu.

Uğur, “Öz, bana, ‘Şener (Ergenekon zanlısı eski Jandarma Genel Komutanı, emekli Orgeneral ...
Read more : Savcı ÖZ: Zaten Hablemitoğlu da Ergenekon üyesiydi | Görüntüleme : 589 | Yanıtlar : 3

Arınç, Vali, Belediye Başkanı ve Şeyh - Protokolde ilk sıra

'Şeyh'li protokol!

Manisa’daki açılışta ‘şeyh’ diye hitap edilen sakallı, sarıklı ve cüppeli Mehmet Salih adındaki kişi, Manisa Valisi'nin yanında oturdu, fark edilince ikinci sıraya alındı

Manisa’da restore edilen Yakup Ağa Subyan Mektebi’nin açılışı protokol skandalına sahne oldu. Çevresinde ‘şeyh’ diye hitap ettiği sakallı, sarıklı ve cüppeli Mehmet Salih adındaki kişi, AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Vali Celalettin Güvenç ve Manisa Belediye Başkanı AKP’li Bülent Kar’ın da yer aldığı protokolün birinci sırasına oturunca dikkatleri üzerine ...
Read more : Arınç, Vali, Belediye Başkanı ve Şeyh - Protokolde ilk sıra | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 7

YÖK, üniversiteleri iki kategoriye ayıracak

YÖK, Ortadoğu Teknik, Hacettepe, Boğaziçi, İstanbul, İstanbul Teknik, Galatasaray ve diğer bazı üniversitelerin ''araştırma üniversitelerine'' dönüştürülmesini planlıyor.

* YÖK, üniversiteleri iki kategoriye ayıracak -

YÖK, Ortadoğu Teknik, Hacettepe, Boğaziçi, İstanbul, İstanbul Teknik, Galatasaray ve diğer bazı üniversitelerin ''araştırma üniversitelerine'' dönüştürülmesini planlıyor.

YÖK, TÜBİTAK ULAKBİM tarafından hazırlanan ve üniversitelerdeki öğretim elemanları ile lisans ve lisansüstü öğrencilerinin tümünün bilimsel yayınları kişi başına kullanma oranlarını gösteren istatistikleri yayınladı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, ''Bu istatistikler ...
Read more : YÖK, üniversiteleri iki kategoriye ayıracak | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 3

Kenan Evren'in adı okullardan kaldırılıyor

Kenan Evren'in adı okullardan kaldırılıyor

İzmir İl Genel Meclisi'nden tarihi karar

İzmir İl Genel Meclisi, ''12 Eylül'' ve ''Evrenpaşa'' ilköğretim okullarıyla Kenan Evren Anadolu Lisesinin adının değiştirilmesi için ''temenni'' kararı aldı.

Alınan bilgiye göre, İzmir İl Genel Meclisinin dünkü toplantısında gündem dışı söz alan CHP'li meclis üyesi Gülşen Korkmaz Kahraman, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ülke demokrasisini kesintiye uğrattığını; insanlara zulüm ve baskılar yapıldığını söyledi. O dönemde 1 milyon 683 bin kişinin fişlendiğini, 650 bin ...
Read more : Kenan Evren'in adı okullardan kaldırılıyor | Görüntüleme : 1128 | Yanıtlar : 9

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148848 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25116 üye

x