Zaman: Cum Tem 18, 2025 12:38

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Istiklal Caddesi'nin Palasi oldu...

Bundan birkac sene evvel ben de kendisinin fotografini cekmistim. Iste o fotograf:

Resim

Allah rahmet etsin...

Kaynak: http://www.8sutun.com/node/60360
Read more : Istiklal Caddesi'nin Palasi oldu... | Görüntüleme : 527 | Yanıtlar : 0

Gençler Kimleri Örnek Alıyor?

Gençler Kimleri Örnek Alıyor?

Ankara Genç İşadamları Derneği’nin yaptığı araştırma:

Ankara Genç İşadamları Derneği’nin yaptığı araştırmaya göre, gençler ünlüler arasında kendilerine en çok Rahmi Koç, Polat Alemdar ve Acun Ilıcalı’yı örnek alıyorlar. Gençlerin büyük bir bölümü siyasi yelpazede kendisini milliyetçi muhafazakar olarak tanımlıyor. Gençlerin en güvendiği kurumların başında TSK ve dini kurumları yer alıyor.

Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu yurt dışında yaşamayı isterken, yine büyük bir çoğunluk da Türkiye’nin AB’ye girmesine sıcak bakmıyor. Araştırmaya göre, ...
Read more : Gençler Kimleri Örnek Alıyor? | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0

Tayyip'in kasasında Büyükanıt dosyası mı var...?

Fikri Sağlar'dan garip iddia

Sağlar: Başbakan Dolmabahçe’de, bayan Büyükanıt’ın harcamalarını içeren bir dosyayı Genelkurmay Başkanı’nın önüne koymuş. Dosya içeriği son derece ürkütücüymüş

Başbakan Erdoğan’ın, 2007 Mayıs ayında Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleşen ve detayları bilinmeyen görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’a, “eşine ait harcamalara ilişkin bir dosyayı önüne koyduğu” ve eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Erdil Paşa’nın başına gelenlerin Büyükanıt’ın başına da gelebileceği imasında bulunduğu iddia edildi. İddia, eski Kültür Bakanlarından Fikri Sağlar’ın Birgün Gazetesi’ndeki köşe ...
Read more : Tayyip'in kasasında Büyükanıt dosyası mı var...? | Görüntüleme : 737 | Yanıtlar : 2

Yararlı bilgi: Babel Fish Translation

http://www.altavista.com adresini tıklayınca hemen aşağıda Babel Fish Translation yazısını göreceksiniz.Tıklayın ve bu sayede İngilizce,Fransızca,Almanca ve daha birçok dilden en az birini biliyorsanız dünyanın dört bir yanında ki pek çok dilde gazete-siteyi anlama şansına sahip olacaksınız.Ben yaklaşık 3 aydır bu sayede İspanyolca-Rusça-Çince,vs.gazeteleri takip edebiliyorum.Kaç zamandır yazacaktım,hep bir engel çıktı unuttum.Umarım beğenirsiniz.
Read more : Yararlı bilgi: Babel Fish Translation | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 3

"Herkes Dört Kere Evlense Davetiyeden Bu Kadar Para Kaz

"Herkes Dört Kere Evlense Davetiyeden Bu Kadar Para Kazanılır mı?"

"Benim yine aklım ermiyor ama nasıl oluyor da bir davetiye şirketi bu kadar para kazanabiliyor. Yani 70 milyonun hepsi evlense, hepsi İpek davetiyesi dağıtsa eşine, dostuna, akrabasına hatta düğün sahipleri, damatlar ve gelinler hızlarını alamayıp, davetiyeleri havaalanlarında yerli yabancı yolculara dağıtsalar ‘Bugün` gazetesi gibi ve yine herkes 4`er kere evlense bile bu kadar para kazandırabilir mi üstünde ‘Bu mutlu günlerinde sizi aramızda görmek istiyoruz` ibareleri ...
Read more : "Herkes Dört Kere Evlense Davetiyeden Bu Kadar Para Kaz | Görüntüleme : 764 | Yanıtlar : 1

Gülen Cemaati'nden Diyanet'e sansür mü?

Gülen Cemaati'nden Diyanet'e sansür mü?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu 23 Nisan tarihinde Harvard Üniversitesi'nde, "İslamda bir arada yaşama kültürü: Türkiye örneği" başlıklı bir konuşma yaptı. Konuşmanın ayrıntıları ve sonrasındaki "soru-cevap" bölümü Türkiye`ye pek yansımadı.

Konuşmayı dinleyen Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halil Berktay, daha sonra 10 Mayıs tarihinde Taraf gazetesindeki köşesinde Prof. Bardakoğlu'nun bu konferansta ortaya koyduğu görüşler ve sonraki soru yanıt bölümüyle ilgili ilginç gözlemler aktardı.

Buna göre, Prof. Bardakoğlu, Harvard'da Diyanet'in ...
Read more : Gülen Cemaati'nden Diyanet'e sansür mü? | Görüntüleme : 552 | Yanıtlar : 0

Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek

Filenin Sultanları'na şok

Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek kapandı.

Star TV'nin haberine göre, Milli voleybolcu Aysun Özbek Çamlıca'da bir grup kara çarşaflı bayanla tanıştı. Aysun bu grupla görüşmeye devam etti ve bir müddet sonra kapanma kararı verdi. Kapandıktan sonra eşiyle de arası açılan milli sporcu Yeşilköy'de bulunan evini de Ataşehir'e taşıdı.

Volaybol camiasında şok etkisi yaratan olayla ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Özbek, kararına saygı gösterilmesini istedi.

Özbek'in bu kararından sonra voleybolu borakıp bırakmayacağı ...
Read more : Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek | Görüntüleme : 2039 | Yanıtlar : 9

MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava...

MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava

Dizide milliyetçi-mukaddesatçı insanların cani olarak gösterildiği iddia ediliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Teşkilatı, televizyonda yayınlanan 'Hatırla Sevgili' adlı dizi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili MHP Kahramanmaraş il binasında basın toplantısı düzenleyen Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, 'Hatırla Sevgili' adlı dizinin 2 ve 9 Mayıs'ta yayınlanan bölümlerinde Kahramanmaraş'ta 1978 yılında meydana gelen olayların anlatıldığını hatırlatarak, 'Dizide geçen bir takım sahne ve diyaloglar toplumsal gruplaşmaların yoğun ...
Read more : MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava... | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 14

Anayasa Mahkemesi Baskanvekili 2 aydir takip ediliyormus

2 aydır sürekli takip ediliyorum

Saygı ÖZTÜRK / ANKARA

Kendisini izlediği gerekçesiyle Doblo marka sivil polis aracı için Ankara Emniyet Müdürü’ne başvuran Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, "Benimki kuru bir şüphe değil. Yaklaşık iki aydır benzer araçlarla takip ediliyorum" dedi.

TAKİP edildiği, dinlendiği şüphesiyle Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a başvuran Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Hürriyet’e konuştu. Paksüt, "Benimki kuru bir şüphe değil. Yaklaşık iki aydır benzer araçlarla takip ediliyorum. Beni izleyen araçlardan birisinin plakası ...
Read more : Anayasa Mahkemesi Baskanvekili 2 aydir takip ediliyormus | Görüntüleme : 670 | Yanıtlar : 0

Ankara'da şok!(Anayasa Mahkemesi Başkanı dinleniyor mu?)*

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Ankara'da arkadaşları ile yemeğe giderken arkadan gelen bir araçtan şüphelendi. Paksüt Doblo marka aracın kendilerini takip ettiğinden ve dinlediğinden şüphelenince aracı durdurdu. Ve Ankara Emniyet Müdürü'nü aradı...

Saygı Öztürk YAZIYOR

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, dinlendiği, izlendiği endişesi ile arkasındaki aracı polise şikâyet etti. Olay, Ankara Kavaklıdere Tenis Kulübü önünde meydana geldi. İddia Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a da aktarıldı. Konu üzerinde hassasiyetle duran Yılmaz, hemen olay yerine gelip, Anayasa ...
Read more : Ankara'da şok!(Anayasa Mahkemesi Başkanı dinleniyor mu?)* | Görüntüleme : 879 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148795 ileti • Toplam 46157 başlık • Toplam 25017 üye

x