Zaman: Prş Mar 26, 2026 18:49

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Kayıp trilyon davasında karar!

Kayıp trilyon davasında karar!

Kayıp trilyon davasında, Başsavcılık Cumhurbaşkanı Gül hakkında karar verdi..

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kayıp Trilyon davasıyla ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında, “mevcut anayasal sistem gereğince, iddia olunan eylemlerin kanıt ve unsurları tartışılmaksızın, yasal imkansızlık nedeniyle soruşturma yapılmasına gerek olmadığına” karar verdi.

SAVCI KAYRAL, ‘CUMHURBAŞKANI DOKUNULMAZDIR’
Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral “Kayıp Trilyon” davasıyla ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında, “mevcut anayasal sistem gereğince, iddia olunan eylemlerin kanıt ve unsurları ...
Read more : Kayıp trilyon davasında karar! | Görüntüleme : 872 | Yanıtlar : 2

Yasa tasarısına ilk yanıt Jandarma'dan

Jandarma fişleme için yetki istedi

Kişisel Verilerin Korunması’na ilişkin yasa tasarısıyla ilgili ilk yanıt Jandarma Genel Komutanlığı’ndan geldi. Jandarma, şu konularda tasarıda değişiklik istedi: Suçu önlemek için, din, mezhep ve ırk gibi özel kişisel verileri işleme yetkisi tanınsın. Kadrolaşmanın önlenmesi için 7 kişilik kurulu Bakanlar Kurulu değil, farklı makamlar seçsin.

JANDARMA Genel Komutanlığı, TBMM Adalet Alt Komisyonu’na bir yazı göndererek, "din, mezhep, ırk gibi özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine suçun soruşturulmasında olduğu gibi suçun ...
Read more : Yasa tasarısına ilk yanıt Jandarma'dan | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0

İran, Avrupa'daki 75.000.000 $'ını çetki

İran, Avrupa'daki bankalarda tuttuğu 75 Milyar dolarını çekti!

Read more : İran, Avrupa'daki 75.000.000 $'ını çetki | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 0

Ya Sömürgesin Ya Egemen

Ya Sömürgesin Ya Egemen

Lagendijk: Türkiye AB’ye girmek istiyorsa içişlerine karışırız!

Papanın dizinin dibinde teslimiyet imzasını atanlar, şimdi önlerine konan her faturayı ödeyecek!..

BAŞBAKAN Erdoğan ile dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 29 Ekim 2004’te, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı günde, Roma’da AB Anayasası’na imza atıp egemenliği AB’ye devretmişti. İşte o AB, şimdi imzanın karşılığını istiyor!

Talimatlarımız sürecek!

AB’nin ’içişlerine karışmak’la eleştirilmesine anlam veremediğini belirten Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Lagendijk, açık konuştu: Türkiye AB’ye ...
Read more : Ya Sömürgesin Ya Egemen | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0

Formül AB’den icraat AKP’den

Formül AB’den icraat AKP’den

Hükümetin de sıcak baktığı formüle göre okul, AB üyesi bir üniversitenin Türkiye şubesi olarak eğitim verecek

AKP kapatılmadan daha fazla taviz koparma telaşına kapılan AB, Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması için formülü buldu. Buna göre, Ruhban Okulu AB üyesi bir ülkedeki üniversitenin Türkiye şubesi olarak eğitim vermeye başlayacak. CHP’li Öymen, “Bu formül Anayasa ve Lozan’ın delinmesi anlamına gelir” derken, Türk Ocakları Genel Sekreteri Kavuncu, “Misyonerler artık sahada yetişecek!” diye konuştu.

Fener Papazı ...
Read more : Formül AB’den icraat AKP’den | Görüntüleme : 595 | Yanıtlar : 0

Yahudilerin gözü kulağı olacağız!

Yahudilerin gözü kulağı olacağız!

İsrail’in en büyük hamisi ABD, gelişmiş radar sistemleri kurarak Türkiye’yi İran’a karşı İsrail casusu durumuna düşürecek.

Şahap’tan ödleri patlıyor

* Proje ABD basınına da yansıdı. ABD gazeteleri, “Türkiye’ye kurulacak ‘x-band’ radar istasyonunun amacı, menzilinde İsrail’in de olduğu Şahap füzelerinin tespiti ve havada imha edilmesi”diye yazdı.

Türkiye, İsrail’in kulağı olacak

Çek Cumhuriyeti ve Polonya’ya füze sistemi kuran ABD’nin Türkiye’ye de radar sistemi kurmak için harekete geçtiği bildirildi. Buna göre, İsrail adına İran’ı ...
Read more : Yahudilerin gözü kulağı olacağız! | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 0

AB, genç Türk beyni avında!..

AB, genç Türk beyni avında!..

Avrupa Birliği (AB), sinsi planlarını adım adım uyguluyor. Genç beyinleri yıkamak için para musluğunu açan AB’nin 1987’de hayata geçirdiği en büyük eğitim (!) projesi Erasmus’ta geçen yıl Türk öğrenci sayısı yüzde 56 arttı.

Devşirme operasyonu

Türk gençlerinin beynini yıkamak isteyen AB’nin eğitim projesi Erasmus programında, öğrenci sayısını en hızlı artıran ülke Türkiye Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Avrupa Birliği’nin eğitim projesi Erasmus programı çerçevesinde 63 öğrencisini yurtdışına göndermişti.

Dayatmalarla her ...
Read more : AB, genç Türk beyni avında!.. | Görüntüleme : 674 | Yanıtlar : 1

Van'a Ermeni tatil köyü

Ermeni tatil köyü işin görünen yüzü

Ermeni tatil köyü projesine öfke!

Özkaya, Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu alana kurulması düşünülen Ermeni tatil köyü projesine sert tepki gösterdi.
Orhan Özkaya, “Tatil köyün projesindeki ana hedefin Akdamar Kilisesi olduğu herkes tarafından biliniyor” dedi.

Ermeni tatil köyü projesi büyük tartışma yarattı. Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu yere yapılacak olan tatil köyünün, Türkiye açısından olumlu sonuçlar vermeyeceğini belirten Tapu Kadastro eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özkaya, bunun bir hıristiyanlaştırma projesi olduğunu ...
Read more : Van'a Ermeni tatil köyü | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 2

AB’de kriz

AB’de kriz

Böylece İrlanda’nın Lizbon Antlaşması’nı çöpe atmasının ardından AB yeni bir kaosa doğru yelken açtı.

Avrupa Birliği’nde kriz

İrlanda halkının AB Anayasası’nı reddetmesinin, birliğin durumunu tehlikeye attığı bildirildi

Genişlemenin ardından ortaya çıkan yeni anayasa ihtiyacını, 2005 yılında Fransa ve Hollanda’da düzenlenen referandumlardan olumsuz sonuç çıkması nedeniyle ertelemek zorunda kalan AB’nin “B planı” olarak hazırladığı Lizbon Anlaşması’nın referandum yoluna başvuran tek üye İrlanda’da reddedilmesi, Brüksel’de “hayal kırıklığı” yarattı. Brüksel’den gelen ilk tepkilerde başarısızlığın sorumluluğu, diğer ...
Read more : AB’de kriz | Görüntüleme : 585 | Yanıtlar : 0

İngilizden al haberi!

İngilizden al haberi!

TÜRKİYE’de yabancılara mülk satan İngiliz emlakçıları, TBMM’de Yabancılara Mülk Satışını Öngören Tapu Tasarısı görüşmelerini önemsemedi. Türkiye’de emlak satan Julian Walker iddialı: Bir sorun görmüyorum. Şimdi alım yapanların işlemleri bitmeden askıya alınma uygulaması kalkar.

İngilizlerin gözü TBMM’de

Türkiye’de yabancılara ev satan İngiliz emlakçılar, hiç endişeli değil!..

Türkiye’de yabancılara mülk satan İngiliz emlakçıları, TBMM Genel Kurulu, Yabancılara Mülk Satışını Öngören Tapu Tasarısı’na ilişkin görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyor. İngiliz emlakçılar, satışların askıya alınmasını sorun gibi görmediğini, ...
Read more : İngilizden al haberi! | Görüntüleme : 699 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x