Zaman: Pzr Ağu 10, 2025 0:39

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Hz. Muhammed'e Ağır Hakaret

Avusturya'nın Graz kenti belediye başkan adayı Winter, Peygamber Efendimiz'e "çocuk tacizcisiydi" diyerek hakaret etti.

Graz'da yapılacak belediye seçimleri öncesi, yeni yıl dolayısıyla Steiermark Eyaleti'nin başşehri Graz'a bağlı Schwarzl kentinde siyasi partiler arasında gerçekleşen geleneksel buluşmada FPÖ'lü başkan adayı Susanne Winter, İslam'a ve Peygamber Efendimiz'e hakaretler içeren sözler sarfetti.

Aşırı sağcı politikacı, "Muhammed, bu adam altı yaşında bir çocukla evlendi. Eğer bugünkü sistem olsaydı çocuk tacizcisi olurdu" ifadelerini kullanarak Müslümanların peygamberine dil uzattı. İslam karşıtı Winter ...
Read more : Hz. Muhammed'e Ağır Hakaret | Görüntüleme : 889 | Yanıtlar : 5

Katliam sanığı: Nur evlerine gidiyorduk

Malatya'da,18 Nisan 2007 tarihinde, Zirve Yayınevi'ni basarak, 3 kişinin boğazlarını keserek öldüren 5 zanlı, bugün ikinci kez hakim önüne çıktı. Mağdur avukatlarının, zanlılarla ilgili olarak, 'Soykırım' suçundan yargılanmaları talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Tutuksuz sanık Kürşat Kocadağ ise Emre Günaydın'la Nur evlerine gittiklerini söyledi.

Erken saatlerde adliye ye getirilen zanlılar Emre Günaydın, Hamit Çeker, Salih Gürler, Abuzer Yıldırım ve Cuma Özdemir, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildiler. 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim önüne ...
Read more : Katliam sanığı: Nur evlerine gidiyorduk | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 3

Güler Sabancı: Gurur duyuyorum

Güler Sabancı: Gurur duyuyorum

Sabancı, "Medeniyetler ittifakı, dünyanın bugün çok ihtiyaç duyduğu bir proje." dedi.

İspanya'nın başkenti Madrid'de yarın başlayacak medeniyetler ittifakı forumunu izlemeye gelen Sabancı holding yönetim kurulu başkanı Güler Sabancı, "Medeniyetler ittifakı, dünyanın bugün çok ihtiyaç duyduğu bir proje..." dedi.

AA'ya demeç veren Sabancı, İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero'nun davetlisi olarak Madrid'e geldiğini belirterek, "Bugün yaşadığımız yüzyılda, dünyanın geldiği bu noktada medeniyetler ittifakına çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da umutluyum. ...
Read more : Güler Sabancı: Gurur duyuyorum | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 1

Aleviler ampül patlatıyor

http://img441.imageshack.us/img441/9606/ampulpatlatmayadevamit0.jpg

"Çamuroğlu’nu da al, git Tayyip" diyen grup, şimdi de yeni bir kampanya başlattı.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Alevi açılımına tepki gösteren ve Erdoğan’ın yer aldığı Muharrem iftarına da katılmayan bir grup Alevi “ampül patlatma” kampanyası başlattı. Bilkent Otel’deki Muharrem iftarının yankıları sürerken bazı Alevi kuruluşları da ilginç kampanya başlattı. Önce “Çamuruoğlu’nu da al git ” kampanyası yürüten aleviler , Alevi inanç önderleri ile sanatçıların da içinde bulunduğu kişilerden yaklaşık 2 bin 500 imza topladı.

...
Read more : Aleviler ampül patlatıyor | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0

Bu işte bir tezgah var!

TÜRKİYE’nin gündemini bir anda değiştiren sigara yasağı usta gazeteci Hulki Cevizoğlu yönetimindeki Ceviz Kabuğu’nda masaya yatırıldı. Sigara yasağının yabancı sermayeye yarayacağını savunan konuklar “Yasak, Tekel’in yok pahasına peşkeş çekilmesine mi hizmet ediyor? ” sorusuna cevap aradı.

Sigara yasağı yabancı sermayeye yarayacak

Türkiye’nin gündemini bir anda değiştiren sigara yasağı Ceviz Kabuğu’nda masaya yatırıldı. Hulki Cevizoğlu ve konuklar “Yasak, Tekel’in yok pahasına peşkeş çekilmesine mi hizmet ediyor?” sorusuna cevap aradı

Usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Kanaltürk’te hazırlayıp sunduğu ...
Read more : Bu işte bir tezgah var! | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 1

İfade veren MHP'li Gül: PKK beni öldürecekti

MHP'li Gül: PKK beni öldürecekti

Mehmet Gül, kendisine suikast yapmak isteyen PKK'lıyla buluştuğunu söyledi.

'Matkap' adlı operasyon kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gelen ve daha sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne çıkan, MHP eski milletvekili Mehmet Gül kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir suç şebekesiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle polis tarafından aranan eski MHP Milletvekili Mehmet Gül, emniyete teslim olmadan önce PKK'nın kendisine dönük eylem planladığını, ve suikastçisiyle buluştuğunu ifade etti.

Hürriyet'in haberine ...
Read more : İfade veren MHP'li Gül: PKK beni öldürecekti | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 3

Nelly Furtado'nun Muhlis Akarsu’dan çaldığı müzik YouTube’da

Nelly Furtado’nun “Wait For You'' adlı parçasının Akarsu’dan çalındığı anlaşıldı.

Nelly Furtado’nun “Wait For You'' adlı parçasının Muhlis Akarsu’nun seslendirdiği “Allah Allah Desem Gelsem'' türküsünden çalındığı YouTube’daki yer alan bir video sayesinde anlaşıldı.

Portekiz asıllı Kanadalı şarkıcı Nelly Furtado’nun 2006’da piyasaya sürdüğü “Loose'' albümündeki “Wait For You'' adlı parçası çalıntı çıktı. Parça, Türk halk müziği sanatçısı Muhlis Akarsu’nun seslendirdiği “Allah Allah Desem Gelsem'' adlı anonim bir türküden alındığı anlaşıldı. Olay, bir kaç ayrı ...
Read more : Nelly Furtado'nun Muhlis Akarsu’dan çaldığı müzik YouTube’da | Görüntüleme : 1715 | Yanıtlar : 0

Sevgilisini Yedi

Teksas hunharca bir cinayetle sarsıldı. Sevgilisini mutfak masasında kesti, sonra da haşlayıp...
ABD’de bir genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü. Parçalara ayırdı ve suda haşlayıp yedi. Sonra polisi arayıp, teslim oldu

Polise herşeyi anlattı

ABD dün sevgilisini yiyen yamyam dehşetiyle sarsıldı. Teksas eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Christopher Lee McCuin, 21 yaşındaki sevgilisi Jana Shearer, ayrılmak isteyince genç kızı evinden kaçırdı. Annesinin evine götürdükten sonra da bıçaklayarak öldürdü. Sonra vücudunu parçalara ayırdı ve kaynatarak yemek yaptı. Yamyam ...
Read more : Sevgilisini Yedi | Görüntüleme : 721 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148893 ileti • Toplam 46225 başlık • Toplam 25039 üye

x