Zaman: Pzt Tem 07, 2025 19:22

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Kurtlar Vadisi-Tekrar

Fenomen dizimiz Kurtlar Vadisi tekrar bölümleri ile bu gece(22.03.2007)saat 22:00 da Show TV ekranlarında...TV kanalının resmi sitesinde yayın akışında görülen dizinin Terör isimli yeni bölümlerinin de 11 Nisan'dan itibaren ekranda olacağı,Gezentilki ve ensonhaber.com isimli sitelerde iddia ediliyor...Hadi hayırlısı...
Read more : Kurtlar Vadisi-Tekrar | Görüntüleme : 1511 | Yanıtlar : 14

’Sayın’... ’Kelle’...

’Sayın’... ’Kelle’...

CUMHURBAŞKANLIĞI seçimi yaklaştıkça ortalık kızışıyor. Belgeler birbiri ardına patlıyor. Bunların her biri, Tayyip Erdoğan’ın o makama seçilmesine, çıkmasına engel oluşturuyor.

Erdoğan’ın bundan bir süre önce Avustralya SBS radyosuna verdiği demeç ortaya çıktı, kendi sesinden ekranlarda yayınlandı. Abdullah Öcalan’dan iki kez "Sayın Öcalan" diye söz ediyor ve sonrasında aynen şu sözleri söylüyordu:

"Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu KELLELERİN hesabını veriyor."

Bu belge kendi sesinden ortaya çıkmış, ancak henüz yayınlanmamıştı. Her zaman olduğu gibi ...
Read more : ’Sayın’... ’Kelle’... | Görüntüleme : 1331 | Yanıtlar : 5

Google'dan büyük küstahlık

Google'dan büyük küstahlık

Resim

GOOGLE, Diyarbakır'ı Kürdistan'ın başkenti, Türk ordusunu işgalci yaptı..

İnternetin en popüler arama motoru Google'da skandallar bitmek bilmiyor. Google'nun yan şirketi Youtube'un birbiri ardına Hz. Muhammed, Atatürk ve Türkiye'ye yönelik hakaretler içeren görüntüler yayınlamasıyla başlayan skandalın tartışması sürerken, yine aynı şirketin başka bir programı, daha büyük bir küstahlığa imza attı.

Resim

Google, uydu üzerinden tüm dünyayı ayrıntılarıyla gösterdiği 'Earth' programında Diyarbakır'ı, var olmayan sözde Kürdistan'ın başkenti olarak ziyaretçilerine duyurdu. Programda, "Kurdistan" yazılarak ...
Read more : Google'dan büyük küstahlık | Görüntüleme : 1182 | Yanıtlar : 9

Vergi iadesi kalktı, KDV tahsilatı %80 azaldı

Vergi iadesi kalktı, tahsilat %80 azaldı

Vatandaşların Ocak ayından itibaren fiş-futara toplamayı bırakması yüzünden Şubat’ta tahsil edilen KDV miktarının yüzde 80 azaldığı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanının yasayı Meclis’e iade etmişken vergi iadesinin yeniden getirilmesi istendi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, bu yıl şubat ayında tahsil edilen Katma Değer Vergisinin (KDV), geçen yıla göre yüzde 80 oranında azaldığını belirterek, “Hazır, Cumhurbaşkanı Sezer yasayı Meclise iade etmişken vergi iadesi yeniden getirilmeli” dedi.

Aygün yaptığı yazılı ...
Read more : Vergi iadesi kalktı, KDV tahsilatı %80 azaldı | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0

Bir başkadır benim memleketim...

Bir başkadır benim memleketim...

ÖNCEKİ GÜN...

Saat 10.30: MHP Lideri, "Başbakan teröristbaşına sayın dedi" dedi.

Saat 10.31: CHP Lideri, "İki kere sayın dedi, şehitlerimize de kelle dedi" dedi.

Saat 10.32: Başbakan'ın büyük oğlunun, gemi aldığı ortaya çıktı.

Saat 10.35: Genç Parti ile Hür Parti, "Başbakan, sayın Öcalan dedi" diyerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Saat 13.00: Çankaya Köşkü'ne çıkmak için bir anket daha ortaya çıktı... AKP'li aday adayı sayısı 1'i kadın, 14'e çıktı.

Saat 22.00: Hüsamettin ...
Read more : Bir başkadır benim memleketim... | Görüntüleme : 1109 | Yanıtlar : 2

Türk Hackerlardan Nevruz Operasyonu

http://www.nevruzatesi.com

http://www.bijinewroz.com

http://www.kongra-gel.com

Cyber-Protest Timi kutluyorum ve devamını bekliyoruz
Read more : Türk Hackerlardan Nevruz Operasyonu | Görüntüleme : 808 | Yanıtlar : 2

Ey Turk Uyan

Read more : Ey Turk Uyan | Görüntüleme : 1005 | Yanıtlar : 0

Ey Kurt Uyan

Salak salak kurdistan hayali gorenlere ve militanlara ozel yapilmistir
Read more : Ey Kurt Uyan | Görüntüleme : 1055 | Yanıtlar : 6

Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması

Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması

Genelkurmay Başkanlığı sitesinin ana sayfasında Nevruz afişi yer aldı. İlköğretim öğrencisinin simgelediği afişte Genelkurmay Başkanlığı afişin üzerine " Huzur Barış getirmesi dileğiyle 'Yenigün Nevruz Bayramınız" Kutlu Olsun" ibareleri yeralıyor.

Kaynak: :arrow: http://www.tsk.mil.tr/

Resim
Read more : Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması | Görüntüleme : 982 | Yanıtlar : 5

Bir elinde Kuran, bir elinde duman

Bir elinde Kuran, bir elinde duman

Arena, Kuran'ı kullanarak çocuklara uyuşturucu içiren "Esrarcı Hoca"yı yakalattı.

Böylesi hiç görülmedi...

Dizinde Kuran, elinde esrarlı sigara…

Çevresine topladığı gençleri dini içerikli yalanlarla uyuşturucuya alıştıran “Otçu hoca” yakalandı.

:arrow: İşte “Otçu hoca”nın uyuşturucu seanslarından inanılmaz görüntüleri…

Kaynak

yuhhh artik yaaaa :mrgreen: :kikirik: ...
Read more : Bir elinde Kuran, bir elinde duman | Görüntüleme : 1108 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x