Zaman: Pzt Haz 01, 2026 5:57

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

AKP Örümceğinin Ağında

İç halkada, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının doğrudan ilişkisi olan kuruluş ve yapılar var; dış halkada da bunlarla bağlantısı olan özel şirketler.

Bu haliyle bile son derece karmaşık bu tabloda, dış halkadaki özel şirketlerin birbirleriyle bağlantıları eklendiğinde içinden çıkılamaz hale geleceği için konmamış.

Mustafa Yıldırım, “Sivil Örümceğin Ağında” adlı kitabında, Türkiye’yi içeriden ve dışarıdan sarmala alanları tek tek ortaya döküyor.

Bu tabloda da, “AKP Örümceğinin Ağı”nın ufak bir bölümü görünüyor. Bağlantıları sayarsak, “Bu milletin a.ına ...
Read more : AKP Örümceğinin Ağında | Görüntüleme : 92349 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

..Türk Milleti’yle iyce oynayın

-
yazı foto http://f-picture.net/lfp/s018.radikal.r ... 75.png/htm

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

21.5.2016 17:45

//////////////
Not: 1) Yazının bol resimlisi ve video mp3'lüsü de vardır. Buraya mücbir sebeplerden ekleyemedim Dileyen Ordan Okur. Arzederim.

http://www.turkishnews.com/content/2016 ... e-oynayin/

2) (Farklı);
Erkan Güçiz beye teşekkür ederim (Güncel Meydan yazarı ve mütercim, sanaldan tanıdığıma göre..), son yazısından çok istifade ettim. ..Tam yazıyı ekleyeceğim anda okudum ...
Read more : ..Türk Milleti’yle iyce oynayın | Görüntüleme : 1084 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türk Milleti’yle bu kadar oynamayın

-

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

20.5.2016 20:14

Konu: Evirip çevirip lâfı bölünmeye getiren İç ve Dış Şarlatanlar! (Ne yana dönersen dön D*ötün arkada – atasözü)..

Artık lâçka kelimesi hafif kalıyor ve bütün değerler, bütün devlet kazanımları (Cumhuriyet demiyorum) ve ne varsa BİR BİR YOKEDİLİYOR VE RESMEN FİRAVUN DÜZENİ TEDAVÜLDE!
Bu düzen, Tüm halkı yoketme düzenidir (Millet/Milliyet tanımaz) ve sonunda kendini de yokeder! (Kendini derken, bir avuç derin kripto hariç; ve onlar ...
Read more : Türk Milleti’yle bu kadar oynamayın | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ABD’nin kiralık katilleri… / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

CFR (Council on Foreign Relations – Dış İlişkiler Konseyi) yayın oranlarından biri olan Foreign Policy dergisinden, “Kiralık Askerler Obama Ordusunun Sessiz Çoğunluğu” başlıklı, 18 Mayıs 2016 tarihli ve Micah Zenko imzalı makaleden seçilmiş alıntılar.

“Obama’nın “fazla karışmadan” yürüttüğü savaş, çarpışmaları, ve — gözden uzak — ölmeleri için para karşılığı giden Amerikalıların üstüne kurulu.

Kendisinin hiç bahsetmediği ve basında pek nadir görülen bir özelliği var Obama’nın savaş doktrininin; askeri hareketleri desteklemek için tuttukları yabancı taşeron ...
Read more : ABD’nin kiralık katilleri… / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ) | Görüntüleme : 3311 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25114 üye

x