Zaman: Sal Haz 02, 2026 4:59

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

O albaya soruşturma Çuvalın intikamı / Kardak krizinde tim komutanı cezaevinde

O albaya soruşturma

Çuvalın intikamını almıştı

Çuval'ın intikamı olarak ABD'li albayı soyup, sorgulayan emekli albay Aziz Ergen ile korucubaşı Tahir Adıyaman'a Ergenekon’un bir kolu oldukları iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Kuzey Irak’ta görev yapan Türk birliğinin kafasına çuval geçirilip sorgulanmasının ardından Şırnak'ta görev yaptığı dönemde, Irak sınırında ABD'li albayı soyup sorgulayan, Ankara'da Beyaz Enerji operasyonunu yöneten emekli kurmay albay Aziz Ergen ile Şırnak bölgesinin önde gelen aşiretlerinden Jirkiler'in lideri korucubaşı Tahir Adıyaman hakkında "Ergenekon'un bir koluna bağlı ...

Dış politikada ABD VESAYETİ zirve yaptı

Resim

Dış politikada ABD vesayeti zirve yaptı

TÜRK dış politikasındaki Amerikan vesayeti tedirgin edici boyutlara geldi. Ermenistan ziyaretinde Türkiye’ye mesaj yollayıp sınırların açılmasını isteyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, ardından da Ahmet Davutoğlu’na talimat yağdırdı: İsrail ile ilişkileri düzeltin, İran’ı anlaşmaya zorlayın.

Dış politikada vesayet dönemi

Erivan’da topu Türkiye’ye atan Clinton, Davutoğlu ile yaptığı 45 dakikalık telefon görüşmesinde talimat yağdırdı: İsrail’le aranızı düzeltin, İran’ı anlaşmaya zorlayın.

İki mevkidaş telefon görüşmesinde İran da dahil olmak üzere ...
Read more : Dış politikada ABD VESAYETİ zirve yaptı | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

“Ne Mutlu Türküm Diyene” sözü dağa çıkarıyor!..

“Ne Mutlu Türküm Diyene” sözü dağa çıkarıyor!..

Resim

Rapordaki şaşırtan gerekçeler...

POLİS Akademisi öğretim üyelerince hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan’a da gönderilen ’Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Terörü Besleyen Sorunlar: Hakkari, Yüksekova ve Van Örneği’ adlı raporda, şaşırtan gerekçelere yer verildi.

‘Terör örgütünü besliyor’ yorumu

DOÇENT Süleyman Özeren ve Dr. Murat Sever’in raporunda, psikiyatrla görüşen bir çocuğun, “Bu yazıyı görünce anama küfrediliyor sanıyorum” ifadesi hatırlatılarak, “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı, terör örgütüne katılımların en ...
Read more : “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözü dağa çıkarıyor!.. | Görüntüleme : 1252 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

AKP Yerleştirme Sınavı Yapıldı!

AKP YERLEŞTİRME SINAVI YAPILDI

Devlet Memuru olmak için 800 bini aşkın lisans mezunu Kamu Personeli Seçme Sınavına girdi. Oysa AKP yandaşları hiç ter dökmeden memur kadrolarına atanabiliyor. Türk Büro-Sen’in yaptığı araştırmaya göre, binlerce iktidar yandaşı, memur kodrolarına KPSS’ye girmeden atandı. İşte ayrıntılar...

Devlet memuru olabilmek için 800 bini aşkın lisans mezunu KPSS’ye girdi. 2 milyon 454 bin kişi de Eylül ayında kaderini belirleyecek. Ancak böyle önemli bir sınavda AKP yandaşları, memur kadrolarına sınava girmeden atanıyor. ...
Read more : AKP Yerleştirme Sınavı Yapıldı! | Görüntüleme : 859 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Akape'nin Şener'i: Bizim oyumuz referandumda 'Evet'

Şener: Bizim oyumuz 'Evet'

TP lideri 'İktidarda kimin olduğu önemli değil' dedi.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''12 Eylül Anayasasında değişiklikleri içeren bu Anayasaya, halk oylamasında 'evet' diyeceğiz. Çünkü bir Anayasa değişikliğini 'o anda iktidarda kim var' diye yorumlamak doğru değildir'' dedi.

Bazı festival ve şenliklere katılmak üzere Sivas'a gelen Şener, doğum yeri olan Yıldızeli ilçesine bağlı Demircilik Köyünün girişinde partililer tarafından karşılandı.

Burada basın mensuplarına Anayasa Mahkemesi değişikliğiyle ilgili görüşlerini anlatan Şener, 12 ...
Read more : Akape'nin Şener'i: Bizim oyumuz referandumda 'Evet' | Görüntüleme : 649 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

O MİT'ÇİLERİN İSİM LİSTESİ

Geçtiğimiz günlerde usta gazeteci Nedim Şener, yargılandığı davadan beraat etti. Şener, Hrant Dink davasında emniyet görevlilerinin ihmalini konu alan kitabı nedeniyle yargılanıyordu. Nedim Şener, büyük bir araştırma başarısı göstermiş, Hrant Dink cinayetini aydınlatabilecek araştırmaları yayınlamıştı.
Peki Şener neden yargılanıyordu?
Bilgiler yanlış mıydı? Şener yalan mı söylüyordu?
Hayır değil…
Nedim Şener’in yargılandığı davada taraf olan emniyetçi sanıklar Nedim Şener’in terörle mücadelede görev alan kamu görevlilerini hedef gösterdiğini, gizliliği olan belgeleri açıkladığını, ayrıca sol örgütlerle mücadelesiyle bilinen ...
Read more : O MİT'ÇİLERİN İSİM LİSTESİ | Görüntüleme : 570 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Akp anayasası mı? Yeni ve demokratik anayasa mı?

Verilmeyen kaynak incelenmiş ve uygun görülmemiştir. 15. kuralı ve ek kuralları inceleyiniz.
Read more : Akp anayasası mı? Yeni ve demokratik anayasa mı? | Görüntüleme : 495 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Birlikte yaşamak zorunda mıyız????

Arkadaslar herkesten özür dileyerek bu yaziyi paylasmak istiyorum.
Istedim ki; bizler vatansavunmasi yaparken, vatanhainlerinin bitmek bilmeyen ihanetlerine devam ettiklerini unutmayalim...
Antalyalim

Örümcege ulasmak icin

BU yazıyı yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim.

Mayınlı bir araziye girip oramı buramı paramparça etmekten çekindim.

Korktum, ama düşündüm ki; korkunun ecele faydası yok.
Cesaret lazım, bu ülkeye cüretkâr insanlar lazım, kafa göz yarmaktan korkmayacak insanlar lazım.
Böyle düşündüm ve yazmaya başladım.
Lütfen siz de bu duygularla okuyun.
Kendi kafanızı gözünüzü, ...
Read more : Birlikte yaşamak zorunda mıyız???? | Görüntüleme : 2410 | Yanıtlar : 28 | Dizin : Genel - Güncel Konular

CIA Ajanı Eric Edelman: AKP’ye Yakın İsimler Bana “Sahte Dar

AKP’YE YAKIN İSİMLER BANA “SAHTE DARBE BELGESİ” VERDİ

Emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın kızı Pınar Doğan ve damadı Dani Rodrik, ABD’nin eski Türkiye Büyükelçisi Eric Edelman ile görüştü. Edelman, Rodrik ve Doğan’a herkesi çok şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Rodrik ve Doğan bu açıklamaları kendi bloglarında kamuoyuyla paylaştılar.

Edelman’ın anlattığına göre 2003-2005 yılları arasında Türkiye Büyükelçisi olan Edelman’a AKP hükümeti yanlısı ve ABD ile sıcak ilişkileri olan bazı isimler önemli belgeler götürdü. Fotokopi belgelerin ordunun darbe hazılık planları ...
Read more : CIA Ajanı Eric Edelman: AKP’ye Yakın İsimler Bana “Sahte Dar | Görüntüleme : 1549 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Cemaatten maaş alanlar kim? "Ergenekon Is Our Reality"

Cemaatten maaş alanlar kim?

Oray Eğin, Today's Zaman'da yazan köşe yazarlarını eleştirirken "Cemaatin maaşa bağladığı isimler" ifadesini kullandı. İşte Eğin'in "Cemaatten maaş alan yazarlar" listesi!

Akşam Yazarı Oray Eğin, Washington’da çalışan gazeteci Yılmaz Polat’ın son dönemde tartışılan kitabı "CIA Pençesinde Açılım"dan yola çıkarak, Türkiye'deki cemaatten maaş alan gazetecileri yazdı. İşte Eğin'in tartışma yaratacak yazısından o bölüm:

Kitapta görünce fark ettim, daha evvel dikkatimden kaçmış. Bir süre önce Today’s Zaman gazetesini temsilen bir ekip Amerikan ...
Read more : Cemaatten maaş alanlar kim? "Ergenekon Is Our Reality" | Görüntüleme : 1086 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148891 ileti • Toplam 46441 başlık • Toplam 25114 üye

x