Zaman: Sal Haz 17, 2025 9:14

News News of Mustafa Kemâl ATATÜRK

Site map of Mustafa Kemâl ATATÜRK » Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak

Bu yazıda bahsedilen siteler: WhoShouldLiveAgain.com ve VoteTheBestLeader.com.

Geçen aylardan birinde bir site peydah olmuştu da heyecanlandırmıştı milleti: WhoShouldLiveAgain.com diye bir anket sitesi. Kimin tekrar yaşamasının güzel olacağı konusunda tek bir anketten oluşan bir siteydi ve listede Mustafa Kemal Atatürk de vardı! Hemen heyecanlanıp siteye koştu herkes - hatta itiraf edeyim ben bile heyecanla girdim siteye ve oyumu kullandım. Atatürk'e oy vermiş olmanın gururuyla siteyi kapattım sonra.

Yalnız siteyi kapattıktan hemen sonra aklıma bir şey geldi: ...
Read more : Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak | Görüntüleme : 1322 | Yanıtlar : 3

Mustafa Kemâl ATATÜRK - ART 2006

Google Video'dan tek parça izle

Şifre
guncelmeydan

İndir
Parça I
Parça II
Read more : Mustafa Kemâl ATATÜRK - ART 2006 | Görüntüleme : 4190 | Yanıtlar : 18

Atatürk'ün Hz. Muhammed (SAV) hassasiyeti

Resim

Atatürk'ün Hz. Muhamed (SAV) konusundaki hassasiyetini biliyor muydunuz? Hiç yazılmaz ama, işte Atatürk'ün, Hz. Muhammed'i eleştiren adama verdiği tarihi cevap.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e olan sevgi ve saygısı, yaşanan örnek olaylarla bir kere daha gözler önüne serildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan Diyanet Dergisi'nin Kasım ayı sayısında emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. A. Vehbi Ecer'in, ''Atatürk'te Peygamber Sevgisi'' başlıklı yazısında, yaşanan olaylarla Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e duyduğu sevgi ve saygı ...
Read more : Atatürk'ün Hz. Muhammed (SAV) hassasiyeti | Görüntüleme : 2074 | Yanıtlar : 6

Atatürk'ten Materyalistlere Cevaplar

Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor." (Maurice Perno ile yaptığı ropörtaj 11 Şubat 1924 (Atatürk'le Konuşmalar, Cumhuriyet Gazetesi eki, s. 111)

"Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dine tabii olmasi için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen ...
Read more : Atatürk'ten Materyalistlere Cevaplar | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 0

Vahdettin kahraman ise Sevr nedir?

Vahdettin kahraman ise Sevr nedir?

Cumhuriyet Bayramı ile başlayıp, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleriyle sona eren dönemler, ulusal olarak nereden gelip, nereye gittiğimizi, neleri devralıp üzerine neler koyduğumuzu düşünmek için önemli fırsatlardır aslında. Ama okumuş yazmışlarımız, hele de entel geçinenlerimiz, böylesi bir muhasebe yapmak yerine, tarihi çarpıtmayı tercih ederler. Bu dönemler, rahmetli Ahmet Taner Kışlalı’nın kitabının adında olduğu gibi, “Atatürk’e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği’nin öne çıktığı dönemlerdir.

İş Bankası’nın Haluk Bilginer’in Atatürk’ü canlandırdığı reklamı ile başlayan ...
Read more : Vahdettin kahraman ise Sevr nedir? | Görüntüleme : 24973 | Yanıtlar : 31

Gizli Atatürk belgeleri açıklanıyor!

Prof. Kocatürk, Rus arşivlerinin 60 yıl aradan sonra Azerbaycan’a teslim edildiğini bildirdi.

Atatürk Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Utkan Kocatürk Atatürk’le ilgili tarihi belgelerin yer aldığı Rus arşivlerinin 60 yıl aradan sonra Azerbaycan’a teslim edildiğini bildirdi. Azerbaycan Atatürk Merkezi Başkanı Prof. Dr. Nizami Caferov ise Rusya’dan alınan belgelerin kitap haline getirilip yayınlanacağını söyledi.

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen, 6. Uluslararası Atatürk Kongresi devam ediyor. 70 yabancı, 165 ...
Read more : Gizli Atatürk belgeleri açıklanıyor! | Görüntüleme : 1956 | Yanıtlar : 0

10 KASIM 2007 de ATATÜRK OLMAK...

10 KASIM 2007 de ATATÜRK OLMAK...

Dolmabahçe Sarayı...
10 Kasım 1938...Saat: 9:06...
Hoş geldin paşam...
hoş gördük çocuk...Ölmek çok kötü bir şey diye tahmin etmiştim ama bak ne kadar huzurluyum...
Sen bu millete o kadar güzel şeyler bıraktın ki o güzel ve sonsuz huzuru fazlası ile hakettin paşam...
çocuk, şimdi çok yorgunum ve bana biraz zaman ver,dinlenmek istiyorum...
emrin olur güzel paşam...

(aradan uzun yıllar geçer)

14 Nisan 2007...
Paşam,istersen bir kalk bir şeyler oluyor... ...
Read more : 10 KASIM 2007 de ATATÜRK OLMAK... | Görüntüleme : 1338 | Yanıtlar : 2

ATATÜRK Özel Defteri

Anıtkabir Özel Defteri niteliğinde olan bu sayfaya; ülkemizdeki gelişmeler ve Büyük Önder Mustafa Kemâl ATATÜRK hakkında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Ülkemizi her koldan bir ahtapot gibi saran, adeta örümcek gibi ülkemize kötülük ağı ören düşmanların çoğaldığı ve alenen ortaya çıktığı bu dönemde; seni daha çok arıyor ve özlüyoruz Büyük Önder... Yattığın yerde rahat uyu. Emanetini canımız pahasına koruyacağımıza yemin ederiz.

Ne mutlu seni anlayabilene!

Ne mutlu, Türküm diyene!

Ram
Read more : ATATÜRK Özel Defteri | Görüntüleme : 8887 | Yanıtlar : 10

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x