Zaman: Pzr Eki 19, 2025 23:07

News News of Mustafa Kemâl ATATÜRK

Site map of Mustafa Kemâl ATATÜRK » Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Dalgalanan Türk Bayrağı ekran koruyucunuz olsun!!..

Öncelikle şunu açıklamak isterim. Çok düşündüm bu başlığı hangi forum konusuna koyacağımı. Daha sonra burayı uygun gördüm.
Rar'lı dosyayı açtıktan sonra exe uzantılı programı kurun. Tüm yüklemeleri yaptığınızda karşınıza gelen tabloda "enter code" seçeneğini tıklayıp, yine rar içerisinde bulunan "Yeni Metin Belgesi"ndeki kullanıcı adı ve parolayı ilgili alana yazınız. Kopyala-yapıştır da yapabilirsiniz (Regname ve SerNum kelimelerini kopyalamayınız).
Hemen solda gördüğünüz bayrak dalgalanarak ekranınızda artık.
Masaüstüne sağ tıklayıp ekran koruyucu ayarlarından gerekli ayarları yapabilirsiniz.
İşte Dalgalanan ...
Read more : Dalgalanan Türk Bayrağı ekran koruyucunuz olsun!!.. | Görüntüleme : 3309 | Yanıtlar : 9

Milli Mücadele Dönemi Başkahramanları

Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-1938)
Başkomutan

Selânik'te doğdu. 1902'de Harp Okulunu, 1905'te de Harp Akademisini bitirdi. Trablusgarp, Balkan, I. Dünya Savaşlarına katıldı. Çanakkale cephesinde büyük başarı kazandı. 1915'te Albay, 1916'da Tümgeneralliğe yükseldi. Mondros Mütarekesi sonrası yurdun işgali üzerine 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkıp Milli Mücadele'yi yönetti. 23 Nisan 1920'de Ankara'da TBMM'yi kurdu. I. ve II. İnönü Zaferlerinin kazanılmasını sağladı. 5 Ağustos 1921 'de Başkomutanlığa getirildi. Sakarya ve Başkomutan Meydan Muharebelerini zaferle sonuçlandırdı. 19 Eylül 1921'de ...
Read more : Milli Mücadele Dönemi Başkahramanları | Görüntüleme : 7515 | Yanıtlar : 2

Atatürk Yazı Tipi/Font

Resim

Font İsmi: Ataturk.ttf

Açıklama: Ataturk.tff dosyasını C:/Windows/Fonts klasörüne yapıştırın,
sonra istediğiniz herhangi bir programda kullanabilirsiniz.

İndirme Linki:
http://rapidshare.com/files/83176405/At ... _DrunK.rar

Rar-Şifresi: guncelmeydan
Read more : Atatürk Yazı Tipi/Font | Görüntüleme : 4852 | Yanıtlar : 5

Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak

Bu yazıda bahsedilen siteler: WhoShouldLiveAgain.com ve VoteTheBestLeader.com.

Geçen aylardan birinde bir site peydah olmuştu da heyecanlandırmıştı milleti: WhoShouldLiveAgain.com diye bir anket sitesi. Kimin tekrar yaşamasının güzel olacağı konusunda tek bir anketten oluşan bir siteydi ve listede Mustafa Kemal Atatürk de vardı! Hemen heyecanlanıp siteye koştu herkes - hatta itiraf edeyim ben bile heyecanla girdim siteye ve oyumu kullandım. Atatürk'e oy vermiş olmanın gururuyla siteyi kapattım sonra.

Yalnız siteyi kapattıktan hemen sonra aklıma bir şey geldi: ...
Read more : Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak | Görüntüleme : 1340 | Yanıtlar : 3

Mustafa Kemâl ATATÜRK - ART 2006

Google Video'dan tek parça izle

Şifre
guncelmeydan

İndir
Parça I
Parça II
Read more : Mustafa Kemâl ATATÜRK - ART 2006 | Görüntüleme : 4268 | Yanıtlar : 18

Atatürk'ün Hz. Muhammed (SAV) hassasiyeti

Resim

Atatürk'ün Hz. Muhamed (SAV) konusundaki hassasiyetini biliyor muydunuz? Hiç yazılmaz ama, işte Atatürk'ün, Hz. Muhammed'i eleştiren adama verdiği tarihi cevap.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e olan sevgi ve saygısı, yaşanan örnek olaylarla bir kere daha gözler önüne serildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan Diyanet Dergisi'nin Kasım ayı sayısında emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. A. Vehbi Ecer'in, ''Atatürk'te Peygamber Sevgisi'' başlıklı yazısında, yaşanan olaylarla Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e duyduğu sevgi ve saygı ...
Read more : Atatürk'ün Hz. Muhammed (SAV) hassasiyeti | Görüntüleme : 2122 | Yanıtlar : 6

Atatürk'ten Materyalistlere Cevaplar

Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor." (Maurice Perno ile yaptığı ropörtaj 11 Şubat 1924 (Atatürk'le Konuşmalar, Cumhuriyet Gazetesi eki, s. 111)

"Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dine tabii olmasi için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen ...
Read more : Atatürk'ten Materyalistlere Cevaplar | Görüntüleme : 1007 | Yanıtlar : 0

Vahdettin kahraman ise Sevr nedir?

Vahdettin kahraman ise Sevr nedir?

Cumhuriyet Bayramı ile başlayıp, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleriyle sona eren dönemler, ulusal olarak nereden gelip, nereye gittiğimizi, neleri devralıp üzerine neler koyduğumuzu düşünmek için önemli fırsatlardır aslında. Ama okumuş yazmışlarımız, hele de entel geçinenlerimiz, böylesi bir muhasebe yapmak yerine, tarihi çarpıtmayı tercih ederler. Bu dönemler, rahmetli Ahmet Taner Kışlalı’nın kitabının adında olduğu gibi, “Atatürk’e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği’nin öne çıktığı dönemlerdir.

İş Bankası’nın Haluk Bilginer’in Atatürk’ü canlandırdığı reklamı ile başlayan ...
Read more : Vahdettin kahraman ise Sevr nedir? | Görüntüleme : 25060 | Yanıtlar : 31

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25110 üye

x