Zaman: Çrş May 06, 2026 4:38

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Nasıl Yani 5 Haziran 2016

Read more : Nasıl Yani 5 Haziran 2016 | Görüntüleme : 656 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Darwinizmi ve Rumiliği savunan Qulliam Vakfı’nda kimler nasıl faaliyetler yapıyor!-2

Müslüman olduğunu söyleyerek Darwinizmi, Rumiliği ve eşcinselliği dünya çapında yaymaya çalışan bazı kişiler var. Bu kişilere karşı hem devletimiz, hem de tüm Müslüman alemi çok dikkatli olmalı ve kesin tedbirini almalı. Müslüman görünümünde olup da İngiliz derin devletinin İslam’a zarar vermek için kullandığı bu kişilere karşı çok uyanık olmak gerek.

Qulliam Vakfı Londra’da hizmet veren bir düşünce kuruluşu ve ve İngiliz derin devleti ile birlikte çalışıyor. Qulliam Vakfı’nda çalışan kişileri tanımaya devam edelim. Kişileri iyi ...

Yörükolog Ramazan Kıvrak ve horlanan asli unsur / Cazim GÜRBÜZ

Yörükolog Ramazan Kıvrak ve horlanan asli unsur

Kitaplarını yollamıştı Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği'ne bana verilmek üzere... Sonra telefon etti, bir televizyon programı çekimi için Fethiye dışında imiş. Hangi gün döneceğimi sordu, "Geleceğim, mutlaka görüşeceğiz" dedi. Görüşemedik Ramazan Kıvrak'la, o Fethiye'ye 10 dakikalık yolda iken benim otobüsüm otogardan çıkıyordu.

Ramazan Kıvrak, bir Yörükolog (bu deyimi daha önce kimse kullandı mı bilmiyorum ama bence tam ona uygun sıfat)... Neden? Çünkü Atatürk'ün "Yürüyen Türkler" dediği Yörüklere dair 20 ...
Read more : Yörükolog Ramazan Kıvrak ve horlanan asli unsur / Cazim GÜRBÜZ | Görüntüleme : 19646 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ey Almanya / Savaş SÜZAL

Ey Almanya

Milyonlarca Yahudi'yi, fırınlarda yakan Almanların, Türkiye'yi Ermeni soykırımı ile suçlaması, anladığım kadarı ile bizlere bir mesaj. Bir Alman meslektaşımla konuştum, anlattığı çok dikkat çekici.

Almanların Erdoğan'ın sürekli Almanya'ya ve Avrupa'ya dayılanmasına misilleme olarak bu yasanın geçirildiğini ileri sürdü. Gerçek dünyada, süratle itibar kaybeden Türkiye'ye Almanlar, iplerin ellerinde olduğu mesajını vermişler. Ankara'dan yapılan yumuşak tepkiler bile, Berlin'i pek etkilemediği duygusunu size vermiyor mu?

Herkesin aklına geleni, bir de ben yazayım. Yani nedense Türk halkı, ...
Read more : Ey Almanya / Savaş SÜZAL | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148871 ileti • Toplam 46427 başlık • Toplam 25115 üye

x