Zaman: Pzr Tem 06, 2025 21:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

TSK'nin Yeni Paşa Portresi: "...hayatım tehlikede"

Bu iddialardan sonra hayatım tehlikede

Resim

Uludere’yle ilgim yok hedef tahtasına kondum!
Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Veysi Ağar,VATAN'a konuştu:

Geleceğin Hava Kuvvetleri Komutanlığı için adı geçerken YAŞ kararıyla emekli edilen Korgeneral Ağar “Uludere olayının benimle ilgisi yok. Talimat gelir, biz görevimizi yaparız. Beni hedef tahtasına koydular, gelen giden vurdu. Bu iftiralar beni, çevremi, ailemi mahvetti. Bu iddialardan sonra emekli oldum ve hayatım tehlikede” dedi.

2013’te görev süresi dolacak Orgeneral Mehmet Erten’den sonra Korgeneral ...
Read more : TSK'nin Yeni Paşa Portresi: "...hayatım tehlikede" | Görüntüleme : 2149 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Makale Silinmiştir...

...
Read more : Makale Silinmiştir... | Görüntüleme : 1809 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kuvayi Milliyeci

Yahudi Sorunu

Butun insanlik tehdit altinda, sadece Turk Milleti ve Anadolu Halki degil. Bir gurup yilan beyinli azinlik butun ulkeleri, butun dinleri, butun dilleri, butun milletleri bolup yonetmek ve birbirine dusurmek istemektedir. Insanlarin icindeki inanci, kendine guveni, aslan ruhunu oldurmek ve insanlari koyun surusune cevirmek istemektedirler. Dunyayi ve ulkeleri hayvan ciftligi olarak gormektedirler.

Kadercilik boyun egmek degildir, pasif davranmak degildir, Allah neyin nasil olacagina daha karar vermemistir, Tanri insanlari aslana donusturmek, onlara uzerlerinde Allah'tan baska ...
Read more : Yahudi Sorunu | Görüntüleme : 949 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Ulusalcı yapılar ne kadar güvenilir?

Öncelikle merhaba. Ben uzun süredir Türkiyedeki gelişmeleri izleyen birisiyim. Duyduğum tedirginlik yüzünden bir facebook sayfası açıp neler yaparız diye düşünmeye başladım. Yaklaşık 1 yıldır sayfamdan çeşitli konulara değindim. Bu süre zarfında iki tane sivil toplum örgütüyle tanıştım. Bunlardan bir tanesi TGB diğeri ise SKD idi. TGBye uzun süredir sempatim vardı taa ki haklarında duyduğum şeylere kadar. Bir arkadaşım şubelerin başında Türkler değil kürtler var dedi, başka bir arkadaşım Kürtsüz Cumhuriyet olmaz gibi söylemlerinin olduğunu söyledi. ...
Read more : Ulusalcı yapılar ne kadar güvenilir? | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Tam Elli Beş Kurşun!... (CIA'nın Çetecileri- 16) / Figen ÖZEN

Tam Elli Beş Kurşun!... (CIA'nın Çetecileri- 16)

Görüldüğü üzere PKK savaş taktiğini tamamen değiştirmiş, "vur-kaç"tan vazgeçip, düzenli ordu taktiğini uygulamaya başlamıştır.

"Şemdinli'de neler oluyor?" sorusunun cevabı son derece nettir. Şemdinli'de, içinde yedi düvelin artıkları ve hatta içlerinde mezheb-i gayri sahih yaratıkların bulunduğu hainler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne savaş açmıştır.

Ne yazık ki Türk askeri çapraz ateş altındadır. YAŞ kararları ile atılan tam elli beş kurşun, ordunun komuta kademesinde ölümcül yaralar açmıştır. Oslo görüşmelerinde Başbakan'ın memuru Hakan ...
Read more : Tam Elli Beş Kurşun!... (CIA'nın Çetecileri- 16) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1297 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Figen ÖZEN

Makale Silinmiştir

Makale Silinmiştir...
Read more : Makale Silinmiştir | Görüntüleme : 1897 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kuvayi Milliyeci

Karanlıklar Prensi Adana'da! / Banu AVAR

Karanlıklar Prensi Adana'da!

Suriye’ye terörist sevkiyatı, PKK ile koordinasyon yapan ABD’nin Adana konsolosu Darnell gitti, yerine ‘çatışma bölgelerinin prensi’ John L. Espinoza geldi..

Kariyeri savaş ve çatışma bölgeleriyle bezeli!

Adana’ya Konsolos olmadan önce ABD Dışişleri bakanlığında Kafkasya Ve Bölgesel Çatışmalar (!) Dairesi’nde görevli.

Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan uzmanı!

- 2008-2009’da Afganistan’ın en karışık bölgesi Pakistan sınırındaki Kunar ve Nuristan’da ‘Yerel yapılandırma’ adı altında karanlık işleri yürüten ekibin en kıdemlisi.

- 2006-2008’de ABD Paris büyükelçiliğinde siyasi ateşeydi. ...
Read more : Karanlıklar Prensi Adana'da! / Banu AVAR | Görüntüleme : 5415 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Banu AVAR

Dilini Bölersen Kendini Bölersin! / Dr. Ergür GÜVEN

Dilini Bölersen Kendini Bölersin!

Ben etnik kimliği Çerkez olan bir insanım. Atalarımız 1864 yılında Çarlık Rusya'sının yarattığı kanlı ve vahşet dolu Büyük Kafkas Sürgünü ile Güney Osetya'dan Karadeniz yolu ile önce İstanbul'a, daha sonra da geleneklerini korumak ve yozlaşmaları önlemek amacı ile Kars-Erzurum yöresine yerleşmişlerdir. Bu sürgün sonucu Osmanlı İmparatorluğu bizleri topraklarına kabul etmiş, daha sonra 29 Ekim 1923'te Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, vatandaşlık hakkımızı ...
Read more : Dilini Bölersen Kendini Bölersin! / Dr. Ergür GÜVEN | Görüntüleme : 4855 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Okur Mektupları

Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un Sevgili Evlatlari!

Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un sevgili evlatlari!

Bugun Kemalism, Ataturkculuk dedigimiz sey bir dusuncedir. Ataturk bir dusuncedir. Dogu milletlerine isik olmaktir. Emperyalismin dogu kulturlerini ve insanlarini kolelestirmesine, dogu milletlerinin egitimini, dilini, kulturunu, ruhunu, insanligini tutsak almasina karsi koymaktir.

Bugun karsilastigimiz durum sudur. Amerikan merkez bankasi altin karsiligi olmadan trilyonlarca dolar basmis, bircok hukumeti, basin kurulusunu, guclu ve onemli insanlari satin almistir, kumar oynanmistir. Orta Dogu kontrol altina alinacak, hicbir bagimsiz millet kalmasina izin verilmeyecek, petrol ...
Read more : Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un Sevgili Evlatlari! | Görüntüleme : 890 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Şemdinli’de Her 4 Ölü Teröristin 2’si Yabancı / Mahiye MORGÜL

Şemdinli’de Her 4 Ölü Teröristin 2’si Yabancı

Bakan Şahin açıkladı: “Her 4 ölü teröristin 2’si yabancı.”
Böyle başlık attı Bugün gazetesi. (8.8.2012)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ele geçirilen 4 teröristten ikisinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmadığı söyledi. İran, Suriye, Irak, Ermenistan ve bazen de İsrail kimliği taşıdıklarını belirtti.

http://www.bugun.com.tr/gazete-mansetleri/?gazete=bugun

Eksik yazdı. Paralı asker olduklarını söylemedi. Dörtten ikisinin yerli paralı asker olduğunu, artık onun Türk veya Kürt olmasının bir manâsının ...
Read more : Şemdinli’de Her 4 Ölü Teröristin 2’si Yabancı / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 5807 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x