Zaman: Prş Nis 02, 2026 0:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İzmir Torbalı'da Suriyeli sığınmacı, 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde Suriyeli sığınmacı M.A., 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Geçtiğimiz aylarda ise Ankara Altındağ'da 18 yaşındaki Emirhan Yalçın, Suriyeliler tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.
Resim
İzmir'in Torbalı ilçesinde, 20 yaşındaki Suriyeli sığınmacı M.A., 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. 17 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Barış Yapı Sitesi'nde meydana geldi. Suriyeli sığınmacı olduğu belirtilen M.A., iki arkadaşıyla birlikte sitenin bahçesinde oturan Batuhan ...

"Sakalımı kesmediğim için İBB'den kovuldum" diyen Fatih Pune hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sakalını kesmediği için çıkarıldığını iddia eden zabıta Fatih Pune'nin işten neden çıkarıldığına dair gerçek ortaya çıktı. Pune'nin yeni görev yerine ev adresinin uzaklığını gerekçe göstererek gitmeyi kabul etmediği ve sözleşme imzaladığı için iş akdine son verildiği belirtildi. Ayrıca memurun Tarabya’da bir kuruyemişçi dükkanı işlettiği de ortaya çıktı.
Resim
OdaTV’den Uğur Can Biçer’in haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan Fatih Pune, sosyal medya hesabından sakalını kesmediği gerekçesiyle işten atıldığını ...

LPG'ye tarihi zam geliyor! Benzin fiyatına yaklaşacak

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olacak şekilde 71 kuruş zam kararı alındı. Yapılacak bu zamla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'da LPG'nin litresi 6 liraya dayanacak.

LPG’den alınan ÖTV, son gelen zamlar nedeniyle sıfırlandığı için son zam pompa fiyatlarına da yansıyacak.

BENZİNE DE ZAM GELMİŞTİ
Dün gece de Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda benzine 29 kuruş zam yapılmış, bu zam EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığı için pompa ...
Read more : LPG'ye tarihi zam geliyor! Benzin fiyatına yaklaşacak | Görüntüleme : 344 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ANITPARK MİTİNGİ

ANITPARK MİTİNGİ

Ortada garip bir durum var. El vurmasam olmaz.

Kendi kendimi görevlendirip; topladığın bilgileri, canlı yayında tuttuğun notları elden geçir, şu konuya kimse el sürmüyor, sen el uzat, işi elinde ekşitme, elifi elifine yaz diyorum.

Yazayım da ne yazayım? En iyisi ne gördümse anlatayım.

Maltepe mitingini (Son Darbe) yazarken gördüklerimi, yazının sonunda da düşündüklerimi yazmıştım.

Bir defa bu işe girişenler alışılan direnişçilere uymuyor.

Herkesin eli ayağı bağlı. Kimi geçim derdinde, kimi kapılmış bir ...
Read more : ANITPARK MİTİNGİ | Görüntüleme : 646 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Feza TİRYAKİ

Cadı Avı,

Cadı Avı,
17-25 Aralık sonrasında suçu bastırmak amacı ile ülke çapında muhteşem bir cadı avı başlatıldı ve bu cadı avı günümüzde genişleyerek halen sürüyor.
KHK ile devletteki işlerine son verilen insanlar kapının önüne konulduktan sonra özel sektörde iş aramaya başladılar. Belki bazıları da iş bulabildi. İçinden geçtiğimiz süreçte bu KHK’lılara karşın yeni bir operasyon başlatılarak “Hayır siz özel sektörde de çalışmayacaksınız” denilerek muhtelif baskılar başladı. (göz altına almalar, para cezası kesmeler en son baskıyla işten ...
Read more : Cadı Avı, | Görüntüleme : 565 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Yobazlar, Eğitim ve Öğretimin Ülke Çapında Yaygınlaşmasını istemezler… ALİ ERALP

Yobazlar, Eğitim ve Öğretimin Ülke Çapında Yaygınlaşmasını istemezler…

Gericiler, çağdaş okullara karşıdırlar.

Çünkü eğitim, öğretim, bilim cahilliğin, yobazlığın düşmanıdır…

Eğitimin ve bilimin olduğu yerde cehalet, safsata olmaz. Olamaz. Üfürükçülük yapılamaz.

Cinci hocalar, kendilerine yaşam alanı, geçim kaynağı bulamazlar…

Din sömürüsü yapamazlar.

Din ticareti yapamazlar.

Bu yüzden gericiler eğitimden, öğretimden, bilimden öcüden korkar gibi korkarlar.

Eğitim ve öğretimin ülke çapında yayılmasını, yaygınlaşmasını istemezler. Bu bir gerçektir…

Atatürk’ün ölümünden sonra onların ilk işi Köy Enstitülerini ...

1 Hafta'da 6.300 Üniversite Öğrencisi Başvurdu, Şimdilik 2 Bini Belediye Yurtlarına Yerleştirildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla vermeye başladığı geçici konaklama hizmeti için bir hafta içerisinde 6 bin 300 öğrenci başvurdu. Şimdilik 2 bine yakın öğrenci belediyenin yurtlarına yerleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilere, "Aileleriniz sizi bize emanet ediyor. Ankara’daki anneniz babanız da Ankara Büyükşehir Belediyesi olacak bundan sonra" diye hitap etti.. Barınma sorunu çözülen bir öğrenci ise "Geldim, çok güzel ağırlandım, her şey için çok teşekkür ederim. Allah herkese Mansur ...

TIRNAK İLE DİŞ İLE

TIRNAK İLE DİŞ İLE
Memduh Bayraktaroğlu’nu tanıyor musunuz?
Özellikle Youtube üzerinden yayımladığı videolarını ilgiyle izliyorum.
Çok şey öğrendiğimi de itiraf etmeliyim.
Ancak ve ne var ki o bir ‘liberal’.
Kendi deyimiyle bir ‘sosyal liberal’.
Yani liberalizmin yanına bir ‘sosyal’ sıfatı eklendi mi, liberalizm pür-ü pak oluyor sanki.
Burada ‘liberalizm’ türlerini ayrıntılandırmanın gereği yok.
Şu kadarını belirterek geçelim: liberalizmin savunduğunun tersine olarak, liberalizmin olduğu yerde adalet olmaz, eşitlik olmaz.
Çünkü denildiği üzere, eşyanın tabiatına yani her ...
Read more : TIRNAK İLE DİŞ İLE | Görüntüleme : 496 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

ABD kuyruğunda Suriye’ye girip, Fırat’ın Doğusuna PKK’nın yerleşmesine neden olan AKP….

ALIŞMAYIN!
ABD kuyruğunda Suriye’ye girip, Fırat’ın Doğusuna PKK’nın yerleşmesine neden olan AKP….
Gün yok ki bir şehit haberi gelmesin. Birkaç satır ve kuru başsağlığı dilekleri… Sonra unutuluyor. Sonra başka bir çocuğumuzun şehit haberini alıyoruz.

Ne uğruna?
Bu çocuklar gariban aile çocukları. Cami ve kışlada fakir, zengin yoktu. VİP Camii(dırar mescidi) yapıp camiyi böldüler. Paralı askerlik çıkarıp vatan savunmasını garibanın üzerine yıktılar. Ülkemizde işsizlik ürkütücü boyuta geldi. Mühendislere asgari ücret altında ücret teklif eden iş yerleri ...

Bir Ülke Kaynakları Nasıl Heba Edilir.

Hükümet Çanakkale köprüsünü açtı. Geçiş ücreti araçlar için 15Avro+Kdv yani 17,70 Avro TL karşılığı 182,487 liracık. Köprünün maliyeti ve devlet garantili geçiş hakkını hesaplarsak gene bu artık fakirleşmiş yoksul Türk toplumunun (özellikle Millet demiyorum o vasfı kaybedeli çok oldu) olmayan paraları çetelere peşkeş çekildi. Hiç unutmuyorum son başbakan Çanakkale nasıl geçilmezmiş işte köprü yapıyoruz bakın nasıl geçilecek diyerek hem kendi tarihi ile dalga geçti hem de tıynetlerini ortaya koymuştu. Bize 182 lira olan geçiş ücreti, ...
Read more : Bir Ülke Kaynakları Nasıl Heba Edilir. | Görüntüleme : 527 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148827 ileti • Toplam 46390 başlık • Toplam 25116 üye

x