Zaman: Çrş Ağu 06, 2025 21:27

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ankara Rüzgârı - 26 Nisan 09

kush yazdı:Iste size Ankara Rüzagrinin 26 Nisandaki kendi cekimimi yoluyorum. Kalite olarak idare eder :roll: .Realplayer ile kayit edildigi icin dosya .rm cinsinden :oops: . Dosya Boyutu 169 MB. Sifre herzamanki sifre:guncelmeydan

http://rapidshare.com/files/229150791/2 ... com.tr.rar

Umarim az da olsa bu forumdakilere yardimim olmustur. Bundan sonra da Düzenli olarak bu sekilde bu programi yüklemeye ...
Read more : Ankara Rüzgârı - 26 Nisan 09 | Görüntüleme : 1976 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Ankara Rüzgârı

TRT Arınç'a bağlandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığı'nda bugün toplanan Bakanlar Kurulu'nda Devlet Bakanlıklarının görev dağılımı yeniden belirlendi. Buna göre, TRT, Anadolu Ajansı, Basın Yayın Enformasyon ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a bağlı olacak.

Devlet bakanlarının görev dağılımı şöyle:

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı

CEMİL ÇİÇEK
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ...
Read more : TRT Arınç'a bağlandı | Görüntüleme : 615 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tekin: Sokağa hâkim olacağız

Gürsel Tekin, "CHP'nin değişebileceğini ve görevinin bu olduğunu" söyledi.

“Toplum iyi yaşamak, yoksulluktan kurtulmak, özgür ve demokratik bir ortamda yaşamak istiyor" diyen Gürsel Tekin. CHP'nin değişebileceğini ve görevinin bu olduğunu söyledi.

Hakan TAHMAZ/Birgün

Gürsel Tekin iki yıl önce Deniz Baykal tarafından il başkanlığına atandığında göreve oldukça iddialı başladı. Kendisiyle yapılan bir söyleşide, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir başkanlığını kazanamazsa görevden ayrılacağını söyledi.

Yerel seçimlerde, belediye başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte seçimleri kazanamadılar ama CHP’nin oylarında İstanbul’da ...
Read more : Tekin: Sokağa hâkim olacağız | Görüntüleme : 743 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Domuz gribi hakkındaki son gelişmeler - Alex Jones'tan

Domuz gribi hakkındaki son gelişmeler - Alex Jones'tan

[align=center][color=red][b]Alex Jones Tv (HD):3 Viles of Virus Samples Missing From Maryland Lab[/b][/color]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DKcHmA5KnD0[/youtube]

[color=red][b]Previous Swine Flu Outbreak Originated at Fort Dix[/b][/color]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qhoi0txZT4Y[/youtube]

[color=red][b]Bob Chapman on Alex Jones Tv (HD) 1/4:Something Wicked This Way Comes[/b][/color]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-Vq8YN0tXM[/youtube]

[color=red][b]Bob Chapman on Alex Jones Tv (HD) 2/4:Something Wicked This Way Comes[/b][/color]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rme18vmfEVA[/youtube]

[color=red][b]Bob Chapman on Alex Jones Tv (HD) 3/4:Something Wicked This Way Comes[/b][/color]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DEAv8nfijp8[/youtube]

[color=red][b]Bob Chapman on Alex Jones Tv ...
Read more : Domuz gribi hakkındaki son gelişmeler - Alex Jones'tan | Görüntüleme : 1512 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Diğer Görüntüler

Yaşar Öz, ABD'nin adamı çıktı

Yaşar Öz, ABD'nin adamı çıktı

Sibel Edmonds, Öz için üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisinin devreye girdiğini söyledi.

2001 yılında çevirmen olarak girdiği FBI'da karışık işler döndüğünü üstlerine bildirdikten sonra FBI'dan atılan Sibel Edmonds 1995 yılında 10 kilogram eroinle yakalanan Yaşar Öz için üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisinin devreye girdiğini söyledi.

Yaptığı açıklamalarla ABD gündemini sarsan eski FBI çevirmeni Sibel Edmonds'tan Türkiye'yi ilgilendiren çarpıcı açıklamalar geldi.

2001 yılında çevirmen olarak girdiği FBI'da bir süre ...
Read more : Yaşar Öz, ABD'nin adamı çıktı | Görüntüleme : 907 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Haber Türk sitesinden gelen iletiler!

Selam dostlar,

Bir iki aydır işyeri e-posta adresime Haber Türk sitesine ait olduğu iddia edilen bazı haberler geliyor. Ve ne hikmetse gönderilen haberler sadece malum soruşturmayla ilgili ve özellikle de bir sonraki "dalga" da alınacakları ifşa eder nitelikte ... Bakın bu sabah ne göndermişler;

HABER TÜRK OLARAK YILIN MUTHİŞ HABERİNİ ERGENEKON DAVASINDAKİ YAYIM YASAĞI NEDENİYLE İNTERNET ÜZERİNDEN YAYIMLIYORUZ.

SAVCILAR TARAFINDAN SON DERECE TİTİZLİKLE KORUNAN, DENİZ BAYKAL'IN ABDULAH ÇATLI İLE YÜZ YÜZE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN , YEŞİL ...
Read more : Haber Türk sitesinden gelen iletiler! | Görüntüleme : 802 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Büyükanıt: Devlet hasta

Büyükanıt: Bana istihbarat getirecek kurum benim hakkımda istihbarat topluyor.

"Devlette kurumlar arasında güvensizlik varsa, şüpheler varsa o devlet sorunludur. Ben asker olarak emniyetin istihbaratına güvenmiyorsam, çünkü bana istihbarat getirecek kurum benim hakkımda istihbarat topluyor. Bunlar gerçek vakalar. Adalet Bakanlığı İçişleri Bakanlığı’na, MİT Emniyet’e, Emniyet MİT’e güvenmiyor. O zaman bu devlette hastalık var."

ESKİ Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, MİT-Emniyet, Emniyet-Asker gibi kurumlar arasında güvensizlikten dolayı devletin hasta olduğunu söyleyerek, "Bana istihbarat getirecek kurum benim hakkımda istihbarat ...
Read more : Büyükanıt: Devlet hasta | Görüntüleme : 484 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK / Nail SATLIGAN

.
Skytürk - Aykırı Sorular

Prof. Dr. Ahmet TONAK ve Nail SATLIGAN
Enver AYSEVER'in sorularını yanıtlıyor.

İzle

Karl MARX

Uydu yayınından kaynaklanan görüntü hataları ve 5-6 dakikalık bir kesinti vardır...

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 3 saat 19 dakika
Dosya Boyutu: 661 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:
:arrow:

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK - Nail SATLIGAN (Bölüm ...
Read more : Aykırı Sorular - Ahmet TONAK / Nail SATLIGAN | Görüntüleme : 2619 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Aykırı Sorular

Satırbaşı - 23 Nisan 2009 / Yaşar OKUYAN

Ulusal Kanal - Satırbaşı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar OKUYAN

Yaşar OKUYAN Ergenekon Tertibini değerlendiriyor

http://tr.sevenload.com/pl/pH9tjCp/500x408/swf

>> İndir < ...
Read more : Satırbaşı - 23 Nisan 2009 / Yaşar OKUYAN | Görüntüleme : 585 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Nihat GENÇ ile Veryansın - 02.05.2009

.
Lale ŞIVGIN sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Lale ŞIVGIN ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

Görüntü: DivX 29.00 fps
Dosya Boyutu: 288 MB
Süre: 1 saat 22 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir: :arrow: ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 02.05.2009 | Görüntüleme : 4276 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Nihat GENÇ ile Veryansın

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148875 ileti • Toplam 46214 başlık • Toplam 25034 üye

x