Zaman: Prş Ağu 07, 2025 5:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Başbuğ'dan Çok Kritik Uyarı

Başbuğ'dan Çok Kritik Uyarı

Askerlerin kaygılarının sivil otorite tarafından dikkate alınmamasının sonucu Irak savaşında görülmüştür.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "Gerek Osmanlı İmparatorluğu ve gerek Cumhuriyet döneminde, Kürt kökenli vatandaşlarımıza devletçe sistematik asimilasyon politikası uygulanmamıştır" dedi.

Orgeneral Başbuğ, Harp Akademileri Komutanlığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'ndeki "Yıllık Değerlendirme Konuşması"nda değişik konulara
ilişkin açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Metin Heper'in "etnik çatışmalar" konusunda daha önce ortaya konulan kuramsal modeline işaret eden Orgeneral Başbuğ, Heper'in bunu ...
Read more : Başbuğ'dan Çok Kritik Uyarı | Görüntüleme : 1767 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yüce Türk Milleti

Türkiye cumhuriyetinin kuruluşu bir devrimdir. Atatürk'ün veciz sözünde Türkiye halkı ifadesi sınırları çizilen bir coğrafyada yaşayan halkı işaret ediyor. Türkiye yerine Türk ifadesini koyun etnik tanım olur.

Burada Türk sıfat değil değişik unsurlara verilen ortak bir isimdir. Peki ulus devlet hangi temele dayanacak? Vatandaşlık esesına dayanan milliyetçilik anlayışına dayanmalıdır.
orgeneral ilker başbuğ

şimdi anlaşılıyor obama türkiye ye gelince askerlerin tıpış tıpış meclise koşmaları.tek devlet tek millet tek bayrak anlayışında ,ülkemizin temeli olan tsk tayyip erdoğan ...
Read more : Yüce Türk Milleti | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

------------------------------------

---------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 2254 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Aydınlık

-----------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 2181 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Aydınlık

--------------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 2207 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Aydınlık

Ceviz Kabuğu - 27 Mart 09 - Üstün DÖKMEN

İzleme adresi tarafımdan eklenmeyecektir.

ÜSTÜN DÖKMEN VE 'EŞİTLER EVİ'...

Yerel seçimler için hazırlıklar bitmek üzere. Artık her şey söylendi, her şey yapıldı, şimdi gözler sandıklara çevriliyor.

Bu pazar milyonlarca seçmen sandıklara koşarak oy verecek,, bölgelerini yönetecek adayları seçecek.

Ceviz Kabuğu, seçimden iki gün önce, sakin ve bilinçli karar verebilmek için politika dışı bir konuyu ekrana getiriyor. Ele alınacak konu, sandıkta da bilinçli davranmamıza yarayacak.

Bizleri etkileyen olay ve durumlar,, bunlara karşı duruşumuz!.. Günümüz dünyasında köle ...
Read more : Ceviz Kabuğu - 27 Mart 09 - Üstün DÖKMEN | Görüntüleme : 2660 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Ceviz Kabuğu

Düşünme Zamanı - 7 Nisan 09 / Ali KÜLEBİ - Nadim MACİT

Dr. Ali GÜLER soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Şimdi zaman, Düşünme Zamanı...

Konuk: Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi - TUSAM Danışmanı - Yazar / Prof. Dr. Nadim MACİT, TUSAM Yönetim Kurulu Başkan Vekili / Ali KÜLEBİ

İZLE

Şifre
guncelmeydan

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.
Read more : Düşünme Zamanı - 7 Nisan 09 / Ali KÜLEBİ - Nadim MACİT | Görüntüleme : 1566 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Düşünme Zamanı

Ergenekon'da 12. dalga: Değerlendirmeler

Gazeteci, Yazar, Yapımcı Banu AVAR

Cumhuriyet Gazesi Yazarı Ümit ZİLELİ

Yeniçağ Gazesi Yazarı Yavuz Selim DEMİRAĞ

Emekli Tümgeneral Osman ÖZBEK

Tüm Öğretim Üyeleri Derneği (TÜMÖD) Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan IŞIKLI

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, Ulusal Kanal Danışmanı Dr. Cüneyt AKALIN

Read more : Ergenekon'da 12. dalga: Değerlendirmeler | Görüntüleme : 1292 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yüzde 61'i de Alın, Dava Çözülür!

Yüzde 61'i de Alın, Dava Çözülür!

Kemalist avına çıkmışlar, vatan sevdalıları tek tek yok ediliyor!

Bizimkiler diye bir dizi vardı. Hepimiz mutlaka en az bir kere de olsa izlemişizdir. Bu dizi içindeki minnacık bebelerin nasıl çocuk olup yürümeye başladığını, nasıl ergenlik çağına gelip burunlarının büyüdüğünü, yüzlerinin sivilceler içinde kaldığı ve seslerinin kalınlaştığını hepimiz takip etmiştik. Yine bu dizide evlenenler olduğu gibi, vadesi gelip ölen sanatçılar olduğuna da tanık olmuştuk.

16.763.124.578… gibi bir bölüm sayısı ve ...
Read more : Yüzde 61'i de Alın, Dava Çözülür! | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Oradaydım - Cem Karaca 'Yolumuz Gurbete Düştü'

Oradaydım - Cem Karaca 'Yolumuz Gurbete Düştü'

Tarih: 1985
Yer: Münih / Almanya

Cem Karaca, 1980 Askeri Darbesi öncesi yurt dışına çıktı. Açılan siyasi davalarda gıyabında yargılandı. Vatandaşlıktan çıkarıldı. O, Türkiye'ye dönmek istiyordu. Dönemin Başbakanı Turgut Özal'la bir görüşme sağlandı. Cem Karaca bu gizli görüşmede
'ORADAYDI'

BlipTV'deki İzlenceleri DNS Ayarlarınızı Değiştirerek İzleyebilirsiniz:
http://www.guncelmeydan.com/pano/bliptv-deki-izlenceleri-dns-ayarlarinizi-degistirerek-izleyebilirsiniz-t28280.html

Resim

http://blip.tv/file/get/Kutadgu24bilig-OradaydmYolumuzGurbeteDtCemKaraca119.avi
(İndirme ilişimini farenin sağ tuşuna tıklayıp "farklı kaydet" seçeneği ile indirebilirsiniz)
Read more : Oradaydım - Cem Karaca 'Yolumuz Gurbete Düştü' | Görüntüleme : 1711 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Oradaydım

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148878 ileti • Toplam 46216 başlık • Toplam 25035 üye

x