Zaman: Prş Ağu 07, 2025 5:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Oradaydım - Talat Şalk'ın anlatımıyla 'Öcalan Yargılanıyor'

Oradaydım - Talat Şalk'ın anlatımıyla 'Öcalan Yargılanıyor'

Tarih: 21 Şubat 1999

Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilen Abdullah Öcalan, ilk olarak DGM Savcıları'ndan oluşan bir ekip tarafından İmralı'da sorgulandı... Talat Şalk, sorgu ekibinin başındaki savcı olarak
'ORADAYDI'

BlipTV'deki İzlenceleri DNS Ayarlarınızı Değiştirerek İzleyebilirsiniz:
http://www.guncelmeydan.com/pano/bliptv-deki-izlenceleri-dns-ayarlarinizi-degistirerek-izleyebilirsiniz-t28280.html

Resim

http://blip.tv/file/get/Kutadgu24bilig-OradaydimTalatSalk552.avi
(İndirme ilişimini farenin sağ tuşuna tıklayıp "farklı kaydet" seçeneği ile indirebilirsiniz)
Read more : Oradaydım - Talat Şalk'ın anlatımıyla 'Öcalan Yargılanıyor' | Görüntüleme : 2121 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Oradaydım

Operasyonun hedefindeki isimlerin ortak noktası ne?

Ergenekon Operasyonu’nun 12. Dalgası Bilim ve Eğitim Dünyasını vurdu.

Gözaltına alınan isimlerin ortak bir özelliği var. Bu isimler Fethullah Gülen Cemaati’nin kurmuş olduğu eğitim sistemine alternatif bir eğitim modeli oluşturmaya çalışıyordu.

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği kız çocuklarının okula gitmesini özendiriyor, laik eğitim modelini savunuyordu. ÇYDD Başkanı Türkan Saylan gözaltına alındı.

Çağdaş Eğitim Vakfı’nın durumu ise daha ilginç. Bu vakıfta laik eğitimi savunan bir sivil toplum örgütü. Ancak ÇEV daha önce gündeme Fethullah Gülen cemaati ile ...
Read more : Operasyonun hedefindeki isimlerin ortak noktası ne? | Görüntüleme : 714 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

KORKMA!

İstiklal Marşımız nasıl başlar?

«Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak…»

Mehmet Akif'in Türk milletinin sesini ve ruhunu yansıtan ölümsüz dizeleri, İstiklâl Savaşımızın en karanlık günlerinde yazılmıştır. «Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir» diyen ve «ya istiklâl, ya ölüm» azmiyle direnen Türk yurtseverlerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından da «milli marş» olarak, o kan ve ateş döneminde kabul edilmiştir.

Ülke işgal altındadır. Emperyalizmin maşalığına soyunan kuklalar, Ankara kapılarına dayanmıştır. «Memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ...
Read more : KORKMA! | Görüntüleme : 547 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türk bilim adamlarından müthiş DVD teknolojisi

Bir DVD’de binlerce film
Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nde, görüntü veren ve kayıt yapan DVD’lerin kapasitelerini günümüzdekinden binlerce kat artıracak yeni bir teknoloji geliştirildi

Bilkent Üniversitesi NANOTAM Başkanı Prof. Dr. Ekmel Özbay’ın başkanlığında doktora öğrencileri Özgür Attila Çakmak ve Koray Aydın tarafından geliştirilen nanoteknoloji tabanlı meta malzemeler, yeni nesil DVD’lere uygulanırsa, bir DVD’ye binlerce filmin kaydedilmesi mümkün olacak. NANOTAM’da geliştirilen metamalzemelerin doğada rastlanmayan özelliklere sahip olduklarını dile getiren Özbay, şöyle konuştu: “Bu anlamda ’sihirli’ olarak ...
Read more : Türk bilim adamlarından müthiş DVD teknolojisi | Görüntüleme : 1324 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutukl

Ergenekon'da 12. dalga

Ergenekon soruşturmasının 12. dalgası kapsamında, güvenlik kuvvetleri bu sabahtan itibaren İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'da eş zamanlı operasyonlar başlattı. Soruşturma kapsamında ev ve makamlarında arama yapılanlar arasında rektörlerin yanı sıra dernek başkanları bulunuyor. Aramalarda gözaltına alınanlar arasında önemli isimler bulunuyor.

Cumhuriyet Haber Portalı/ AA/ ANKA

İstanbul- Ergenekon soruşturmasının 12. dalgası kapsamında, Güvenlik kuvvetleri bu sabahtan itibaren Başkent Üniversitesi'de ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nde arama başlattı. Ergenekon soruşturması kapsamında bugün gerçekleştirilen arama ve ...
Read more : Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutukl | Görüntüleme : 5794 | Yanıtlar : 81 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Anadolu 10 bin yıldır Türk yurdu - Ceviz Kabuğu 10.04.2009

Usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun ART’de canlı yayımlanan programı Ceviz Kabuğu, Batı’nın Türkiye’ye yaptığı “Siz sonradan geldiniz” propagandalarının gerçek dışı olduğunu kanıtladı. Prof. Dr. Ekrem Memiş, Türklerle ilgili 4-5 bin yıllık çivi yazısı tabletleri ortaya çıkardı.

Dr. İlham Enveroğlu ve Prof. Ekrem Memiş, Ceviz Kabuğu’nun stüdyo konuklarıydı.

Bilim adamları açıkladı: Anadolu 10 bin yıldır Türk vatanıTürkleri Anadolu’dan atmak, tarihsiz bırakmak ve kendi yazdıkları tarih senaryolarına inandırma
uğraşı verenlere, bilim, tarihi bir tokat attı. Bilim insanları ...
Read more : Anadolu 10 bin yıldır Türk yurdu - Ceviz Kabuğu 10.04.2009 | Görüntüleme : 2405 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Ön-Türkler

Ntv Tarık Akan'ı sansürledi...

NTV TARIK AKAN'I SANSÜRLEDİ

Doğuş Grubu kararı mı yoksa işgüzar bir proğram müdürünün marifeti mi?
Hürriyet Gazetesi yazarı Tufanç Türenç'in gözlerden kaçan önemli bir ayrıntıyı yazdı.

İşte Türenç'in makalesi..

"Perşembe akşamı "Haydi Gel Bizimle Ol" programının bir konuğu da Tarık Akan’dı.
Ben o programı izleyemedim.
Cumartesi günkü Milliyet’te bu programla ilgili bir haber okudum.
Haberde, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde gözaltına alınan, işkence gören ve yargılanan ünlü aktör Tarık Akan, Çiğdem Anad, Müjde Ar, ...
Read more : Ntv Tarık Akan'ı sansürledi... | Görüntüleme : 1246 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

kadınların ve erkeklerin mutlu olma sırları

KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI

ERKEKLERE

01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını ...
Read more : kadınların ve erkeklerin mutlu olma sırları | Görüntüleme : 847 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Başbakan her konuda geri adım atabilir... Bir konu hariç!

Başbakan her konuda geri adım atabilir... Bir konu hariç!
Başbakan Erdoğan son bir haftada iki önemli konuda geri adım attı.

NATO Genel Sekreterliği’ne adaylığını koyan Danimarka Başbakanı Rasmussen’i istemiyordu. Çünkü Rasmussen hem karikatür krizinde İslâm dünyasını kırmış, hem de Türkiye aleyhine yayın yapan bölücü örgüt televizyonunu kapattırmamıştı. Bu nedenle NATO Genel Sekreteri olamazdı...

Son dakikaya kadar direndi Başbakan!
Ama Obama devreye girdi ve Rasmussen, Genel Sekreter oldu!
Başbakan GERİ ADIM ATTI...

İkinci GERİ ADIM ...
Read more : Başbakan her konuda geri adım atabilir... Bir konu hariç! | Görüntüleme : 676 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

"Satılmış Oğlu Satılmış"

"Satılmış Oğlu Satılmış"

Mustafa Kemal, İsmet İnönü, Ali Fuat Cebesoy, Kazım Karabekir, Refet Bele, Rauf Orbay, Adnan Adıvar, Halide Edip, Fevzi Çakmak, Fethi Okyar ve diğerleri…

Kim bunlar?

«Sergerde» , «haydut» , «yılan» , «baldırı çıplak» , «figüran» , «kukla» , «siyasi deli» , «haşerat» , «çapulcu» , «şirret» , «türedi» , «serseri» …

Milli Mücadele döneminde Mütareke basınının, Dersaadet'in satılmış kalemlerinin «ya istiklâl, ya ölüm» diyerek direnen yurtseverleri nitelerken kullandığı sözcükler bunlar işte…

Örneğin ...
Read more : "Satılmış Oğlu Satılmış" | Görüntüleme : 1173 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148878 ileti • Toplam 46216 başlık • Toplam 25035 üye

x