Zaman: Prş May 28, 2026 5:37

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Obama mı? McCain mi? Batman mi?

Obama mı? McCain mi? Batman mi?

Obama’ya sormuşlar...

Kahramanınız kim?

"Batman"
demiş.

McCain’e sormuşlar...

Kahramanınız kim?

"Batman" demiş.

*

Biri siyah, biri beyaz.

Biri Cumhuriyetçi, biri Demokrat.

Biri genç, biri yaşlı.

Fikirleri taban tabana zıt.

Uzlaştıkları tek konu var:

"Batman."

*

Hani şu, geceleri ortaya çıkan, maskeli pelerinli, acayip otomobili olan arkadaş...

*

Üşenmedim, Batman’ı aradım!

*

Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Doğan Haber Ajansı Batman Temsilcisi arkadaşım Arif Arslan’a sordum: ...
Read more : Obama mı? McCain mi? Batman mi? | Görüntüleme : 769 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Siz Ne Zannettiniz !...

Acele Edin ve Def'olup Gidin..

...'Oturumunuzu sonlandırmaya geldim, meclisi yaptığınız her icraat
ile kirletmenize ve şerefsizleştirmenize artık kalıcı bir son vermeye
geldim, siz ki fitneci, fesatçı, meclis üyeleri, siz ki iyi bir
hükümet olmak dışındaki her şey!!

Kiralık sefil yaratıklar, zavallılar, ülkenizi en küçük şahsi çıkar
adına satılığa çıkaranlar,
Judas gibi birkaç kuruş için Tanrı'ya ihanet edenler,
İçinizde bir parça da olsun erdem kalmadı mı?

Bir parça vicdan da mı yok?
Atım kadar bile dindar ...
Read more : Siz Ne Zannettiniz !... | Görüntüleme : 2429 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Arif DOĞU

ABD'nin Yeni Başkanı Obama

'Dünyanın umudu' Obama

ABD'de Demokrat Partinin başkan adayı Barack Obama, başkanlık seçimini kazanan ilk siyah olarak Amerikan tarihine geçti.

Bugün ülkede oy kullanan siyahların bir kısmının, çocuklarında otobüslerde arka sıralara oturtulduğu, beyazlarla aynı üniversiteye gitmelerine izin verilmediği, Ku Klux Klan gibi ırkçı örgütlerin saldırılarına maruz kaldığı düşünülürse, Obama'nın bu zaferi hiç hafife alınamayacak.

Seçim kampanyası boyunca, "Bu ülke siyah bir adaya hazır değil" ya da "ABD'nin güneyindeki muhafazakar beyazların bir siyahı başkan seçmesi mümkün değil" ...
Read more : ABD'nin Yeni Başkanı Obama | Görüntüleme : 1587 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bedelli Askerlik Tekrar Gündemde

Bedelli heyecan yarattı

Ekonomik Koordinasyon Kurul toplantısında, sendikalardan gelen bedelli askerlik önerisi heyecan yarattı. Genelkurmay 2013 yılına kadar bedelli askerlik ihtiyacı olmayacağını hesapladı. Ancak ekonomik durum gelişmeleri etkileyebilir. Son bedelli, Gölcük depremi sonrası uygulanmıştı.

Ekonomik Koordinasyon Kurul toplantısına katılan sendikalardan bedelli askerlikle ilgili olarak gelen teklif heyecan yarattı. Genelkurmay Başkanlığı ise 2013 yılına kadar bedelli askerlik ihtiyacı olmayacağını hesapladı. Ancak ekonomik durumun gelişmeleri etkileyebileceği de belirtiliyor. Son bedelli askerlik Gölcük depremi sonrası uygulandı. TSK’ya ...
Read more : Bedelli Askerlik Tekrar Gündemde | Görüntüleme : 945 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Vatana ihanet nedir?

Şiddet içeren ve şiddet içermeyen eylemler ayrımında…

Vatana ihanet nedir?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarında TBMM’nin iki numaralı kanunu Vatana İhanet Kanunu’dur. Bu kanun Özal anlayışı ile 1991 yılında kaldırıldı. Yerine çıkarılan Terörle Mücadele kanunu ise cumhuriyet rejimini koruma açısından yeterli değil.

Türkiye zor bir dönemden geçiyor; laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğuna karar verilen iktidar partisi Anayasa Mahkemesi’nce mahkum ediliyor ama laiklik karşıtı örgütlenmeye giderek cumhuriyet rejiminin temel değerlerini değiştirme çabası içerisinde olan Fethullah Gülen ...
Read more : Vatana ihanet nedir? | Görüntüleme : 1645 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Akıncılar

Akıncılar

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik
Haykırdı ak tolgalı beylerbeyi "ilerle!''
Bir yaz günü geçtik tunadan kafilelerle
Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan
Bir gün yine doludizgin atlarımızla
Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla
Cennette bu gün gülleri açmış görürüzde
Hala o kızıl hatıra gitmez gözümüzde
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev ...
Read more : Akıncılar | Görüntüleme : 843 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Mustafa’ya gittim...

Mustafa’ya gittim...

Sarhoş.

Kafayı bulunca ağlayan...

Hoyrat.

Soğuk.

Kalpsiz.

Çevresine eziyet eden...

İtiraz edeni asan...

Arkadaşlarını satan...

Goygoycuların dolduruşuna gelen...

Milletten bihaber.

Hatta milleti küçümseyen...

Alay eden.

Hesabını kitabını bilmeyen...

Batı hayranı.

Sefa düşkünü.

O balo senin...

Bu balo benim, gezen.

Zampara.

Cephede bile karı-kız düşünen...

Savaşmadığı için sıkılan...

Ordu varken, çete kurmaya kalkan...

Devrimleri intikam için yapan...

Dinsiz.

Kendi heykellerini diktiren...

Megaloman.

Bencil.

Günde 3 paket sigara içen.

Usul usul intihar eden...

Psikolojik ...
Read more : Mustafa’ya gittim... | Görüntüleme : 4563 | Yanıtlar : 64 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Genç Örümcek 'Pınar Akyasan' yazıyor: "MUSTAFA"

'MUSTAFA' Hakkında Her Şey

Artık ona içimizden geldiği gibi seslenmemize kimse mani olamaz.

Artık ona “Mustafa” diyebiliriz.

Varsın kitaplarda “Yüce Türk Ulu Önder Atatürk” yazsın.

Mustafa artık bizden biri... Mustafa artık “bir insan”. İnsan gibi insan yani, zaafları olan, hataları olan, zamanın birinde bir kulübede yalnız yaşamak istemiş, kızan, kıskanan, hırs yapan, sevgilisini terk eden, aşk mektupları yazan, kıyafet balolarına katılan, içince ağlayan, aşık olan, belki ihanet eden, sırları olan, öğleden sonra yataktan kalkan, akşamdan ...
Read more : Genç Örümcek 'Pınar Akyasan' yazıyor: "MUSTAFA" | Görüntüleme : 2784 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genç Siviller

Beyin Fırtınası - 27 Ekim 08 / Erdal SARIZEYBEK

ART Program Müdürü Lale ŞIVGIN sunuyor, birbirinden değerli konuklar beyin fırtınası oluşturuyor.

Konuk: Emekli Jandarma Albay - Yazar - TUSAM İç Güvenlik ve Terör Uzmanı / Erdal SARIZEYBEK

http://img339.imageshack.us/img339/5034/bf27ekfp9.jpg

Kısım I

Kısım II

Şifre
guncelmeydan

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Read more : Beyin Fırtınası - 27 Ekim 08 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 2049 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Beyin Fırtınası

Talabani'den AKP'ye destek

Talabani’nin lideri olduğu Kürdistan Yurtseveler Birliği Türkiye'deki Kürtlere çağrı yaptı.

Güneydoğu’da protesto eylemleri sıcaklığını korurken, Kuzey Irak’tan “Türkiye’deki Kürtlere” Ankara’nın “diyalog” politikasının yarattığı “tarihi fırsatı kaçırmayın” mesajı geldi.

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin lideri olduğu Kürdistan Yurtseveler Birliği (KYB) Politbüro Üyesi ve Teşkilatlanma Bürosu Şefi Arsalan Baez, "Devrim ve silahlı mücadelenin artık bir seçenek olmadığını, hakları elde etmenin en iyi yolunun diyalog ve müzakerelerden geçtiğini" ifade ederek, “Türkiye’deki Kürtler”den AKP hükümetini desteklemelerini istedi.

Arsalan Baez, ...
Read more : Talabani'den AKP'ye destek | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x