Zaman: Cum May 22, 2026 22:52

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

kamuran akkor üzülmedim'ki

Üzülmedim ki

Sanma sen gidince ben hep agladim
ne yas tuttum nede kara bagladim
Bir gercegi gecde olsa anladim kaderimdir dedim üzülmedimki
Kaderimdir dedim üzülmedimki
Ask gülümü sulamadan kuruttum ben gönlümü sazim ile avuttum
İnanki ismini bile unuttum kaderimdir dedim üzülmedimki üzülmedimki
Kaderimdir dedim üzülmedimki

Ben mechule dogru gidip kosarken
Bir yanizlik benim icin baslarken
Sen bu güzel aski hice sayarken kaderimdir dedim
üzülmedimki
üzülmedimki kaderimdir dedim üzülmedimki
Ask gülümü sulamadan kuruttum ben ...
Read more : kamuran akkor üzülmedim'ki | Görüntüleme : 1128 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

H. Özkök Paşa "Çuvalı" Savundu

H. Özkök Paşa "Çuvalı" Savundu

Eski genel kurmay başkanı Özkök beyanat verir.

Ne zaman?

Yaşar Büyükanıt Paşadan bir gün önce.

Bunu hep yapar!

Niye yapar?

Büyükanıt Paşanın beyanatının Türk milleti üzerindeki etkisini kırmak için.

Kim yaptırır?

Amerika’ya yakın çevreler.

Büyükanıt Paşanın etkinliğinin azaltılması ne demek?

Ülke güvenliğini zaafa düşürmek demek.

Peki Paşam bunu niye yapar?

Amerika ve AB’yi çok sevdiği için yapar.

Amerika ve AB’ye güveni tam olduğu için yapar.

Ah! Bir de ...
Read more : H. Özkök Paşa "Çuvalı" Savundu | Görüntüleme : 1070 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

bu şehir beni boğuyor Arap sükrü

Read more : bu şehir beni boğuyor Arap sükrü | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Görümsetmeler

Sevda Senin Neyine Gönlüm !!!

Resim

İlk olarak, her şeyden önce gözleri vardı, yüreğimi dile getirecek derecede etkileyen.Sonra tek bir sözü yetti her şeye her şeyin başlangıcı olmaya.Belkide her şeyin bir sonuydu o güzel gözleri, daha sonraki tebessümü.Sevdanın adı o olmalıydı. Başka bir şey tad vermiyordu ne şeker ne tuz bir o olmalıydı yemeğimde, yatağımda, aklımda... Başka söze gerekte yoktu zaten. Onunda vardı yüreğinde, gülüşleri belli ediyordu sevdanın adını, hayatın tadını...Anlamı olabilir miydim, bende onun için acaba hayatında, tek anlamı ...
Read more : Sevda Senin Neyine Gönlüm !!! | Görüntüleme : 715 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hürriyet'te Bir Haber

Hürriyet'in bugünkü sayısında,''ABD'nin Kayıp silahları Şanlıurfa'da Ele geçirildi'' başlıklı haberin mevcut olduğu sayfada ''......PKK'ye ......''
ibaresinin geçmesi,dikkatimi çekti,paylaşayım dedim.

Kaynak

...............................................................

Pekaka'ya kimlerin Pekeke dediklerini az çok bilirsiniz...
Read more : Hürriyet'te Bir Haber | Görüntüleme : 1059 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Devlet ve Siyaset

PKK'dan Van'da saldırı: 1 şehit

Van'ın 6. Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı Esenyamaç Karakolu'na sınırdan saldırı.

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından Piyade Bölük Komutanlığına açılan ateş sonucu, 1 askerin şehit olduğu bildirildi. Alınan bilgiye göre, Esenyamaç köyündeki Piyade Karakolu, gece yarısından sonra terör örgütü PKK üyelerinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır silahlarla açılan ateşte, 1 askerin şehit olduğu bildirildi.

ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından Piyade Bölük Komutanlığına açılan ateş sonucu, şehit olan askerin kimliği belirlendi. Esenyamaç ...
Read more : PKK'dan Van'da saldırı: 1 şehit | Görüntüleme : 1548 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Stratejik Bakış - 03 / 10 / 07

Kısa Kesit

Stratejik Bakış SkyTÜRK

Musa Özuğurlu sunuyor, Hüsnü Mahalli ve İbrahim Karagül anlatıyor. Orta Doğu hakkında her şey! "Stratejik Bakış", sadece Güncel Meydan'da.

http://img240.imageshack.us/img240/4632/01sj1.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps
Süre: 41 dk. 52 sn.
Boyut: 300 MB
Çözünürlük: 544x416

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Bölüm IV
Read more : Stratejik Bakış - 03 / 10 / 07 | Görüntüleme : 1821 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Stratejik Bakış

Hafta Başı ~ 10 / 03 / 07

http://img233.imageshack.us/img233/8789/01my8.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps
Süre: 59 dk. 29 sn.
Boyut: 399 MB
Çözünürlük: 544x416

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Bölüm IV
Read more : Hafta Başı ~ 10 / 03 / 07 | Görüntüleme : 1247 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

kurtlar vadisi pusu 12 .bölüm yüksek kalite

tesekkürler

en kısa sürede 10. ve 11. blümüde upload edeceğim
Read more : kurtlar vadisi pusu 12 .bölüm yüksek kalite | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Aslan'dan 5'i 1 yerde

Hesap görüldü

Resim

Galatasaray, UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında İsviçre'nin FC Sion takımını 5-1 mağlup etti ve grup maçlarına kaldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 22. ve 29. dakikada Ümit Karan, 36. dakikada Lincoln, 68. dakikada Arda Turan ve 91. dakikada Bouzid'den gelirken, Sion'un tek golünü 90. dakikada Obinna kaydetti.

Maçtan dakikalar..

Ve maç başladı... Başarılar diliyoruz Galatasarayımıza...

Karşılaşmanın 2. dakikasındayız ve Ali Sami Yen'de Galatasaraylı taraftarların büyük desteği var.

Song ceza sahasının hemen dışından ...
Read more : Aslan'dan 5'i 1 yerde | Görüntüleme : 1233 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x