Zaman: Sal Tem 08, 2025 7:31

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Lübnan Savaşı'nın birinci yıldönümü

Lübnan Savaşı'nın birinci yıldönümü

Beyrut Havaalanı'na giden yolları yerle bir eden saldırının üzerinden bir yıl geçti

İsrail ile Hizbullah arasındaki Lübnan Savaşı'nın üzerinden bir yıl geçti ancak savaşın etkileri her iki ülkede de sürüyor.

Hizbullah'ın İsrail askerlerini kaçırmasıyla başlayan Lübnan Savaşı, ardında çoğu sivil bin 300'ün üzerinde ölü, siyasi ve ekonomik çıkmazın eşiğinde bir ülke ve bölgede yeni bir gerginliğin başlangıcı sayılabilecek izler bıraktı.

Savaş BM Güvenlik Konseyi'nin 1701 sayılı kararıyla sona erdi. 1 yıl ...
Read more : Lübnan Savaşı'nın birinci yıldönümü | Görüntüleme : 897 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mahçupyan: Ermeniler AKP'ye oy verecek

Mahçupyan: Ermeniler AKP'ye oy verecek

Hrant Dink’in öldürülmesinin ardından Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna oturan Etyen Mahçupyan Tempo Dergisi'ne konuştu.

Mahçupyan, bugüne kadar Milli Görüş çizgisine hiç oy vermeyen Türkiye Ermenilerinin, bu seçimlerde AKP’ye yöneleceğini söyledi. AKP’nin Türkiye’deki tek gerçek parti olduğunu dile getiren Mahçupyan, şöyle konuştu:
"AKP, diğer partilere göre çok farklı. Azınlıklar konusunda mülayim ve konuşkan. Sorunları çözmek istiyor. Ama ona izin verilmiyor. Diğerlerine göre daha iyi niyetli. Türkiye’deki tek gerçekçi parti. ...
Read more : Mahçupyan: Ermeniler AKP'ye oy verecek | Görüntüleme : 884 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ulusalcı tandem... | Yılmaz Özdil

Ulusalcı tandem...

"Yabancıya sınır koymalı... Yabancıya sınır koymazsak, serbest bırakırsak, ülkemiz ithal mezarlığına döner."
Bu lafı kim söylemiş olabilir?
a, Lenin.
b, Castro.
c, Mao.
d, Chavez.
e, hiçbiri.

"Kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız... Yabancıyı serbest bırakırsak, parası olan, getirir... Bu durumda, milli kaliteyi yakalayamayız..."
Bu laf kime ait?
a, Deniz Baykal.
b, Devlet Bahçeli.
c, Necmettin Erbakan.
d, Doğu Perinçek.
e, hiçbiri.

Cevap?
e.

Çünkü bu laflar, Tayyip Erdoğan'a ait.
Hem vallahi, hem billahi... ...
Read more : Ulusalcı tandem... | Yılmaz Özdil | Görüntüleme : 1005 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

|Aynur Haşhaş|Meyhaneci(Mutlaka Dinleyin)

Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur
Beş lira borç aldım haralıyım ben
Dolusunu getir boşunu kaldır
Bugün sabahçıyım buralıym ben

İçip içip serhoş olmak istiyom
Sızıp bir köşede kalmak istiyom
Yaşamayı değil ölmek istiyom
Bir yarin elinden yaralıyım ben

Aman meyhaneci doldur ver bana
Bugün içeceğim ben kana kana
İsmim Kaçırandır söyleyim sana
Bütün serhoşların kralıyım ben

Aynur Haşhaş

Prens bilirsin sen işini :alkolik: ...
Read more : |Aynur Haşhaş|Meyhaneci(Mutlaka Dinleyin) | Görüntüleme : 1445 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Abdurrahman Boztaş

Read more : Abdurrahman Boztaş | Görüntüleme : 887 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...!

http://www.haber10.com/haber/82014/news_a.jpg

Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...!

Hatay'da maden ocağına gelen terör örgütü PKK mensupları, çalışanların telefonlarını topladıktan sonra 8 aracı ateşe vererek yaktı.

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Serinyol beldesi, Kisecik köyü yakınlarında özel bir şirkete ait maden ocağına gelen teröristlerin, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra cep telefonlarını toplayarak 8 iş makinesini yaktıklarını, ardından kaçtıklarını söyledi.

Dağda bazı izler üzerinde jandarma ekiplerinin arama ve inceleme yaptıklarını belirten Kayhan, "Teröristlerin peşindeyiz. Güvenlik ekipleri gerekli çalışmaları yapıyor. ...
Read more : Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...! | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cezayir'de İntihar Saldırısı: 9 Ölü

http://www.haber10.com/haber/82074/news_a.jpg

CEZAYİR'DE İNTİHAR SALDIRISI: 9 ÖLÜ

Cezayir'de Buyra kasabasına bağlı Lahdariye (Palestro) köyü yakınlarındaki bir kışlaya düzenlenen intihar saldırısında sekizi asker, dokuz kişi hayatını kaybetti
Başkent Cezayir'in 120 kilometre kadar doğusundaki köyde düzenlenen saldırıda bomba yüklü bir aracın kullanıldığı belirtildi.

Çok sayıda kişinin de yaralandığı patlamanın, intihar saldırganının kışla binasına yaklaştığı sırada otomobili havaya uçurmasıyla meydana geldiği bildirildi.

Afrika Oyunları'nın açılış töreni öncesi meydana gelen olay, radikal İslamcı militanların saldırılarını arttırdığı bir dönemde yaşandı.

Nisan ...
Read more : Cezayir'de İntihar Saldırısı: 9 Ölü | Görüntüleme : 676 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Unakıtan: En Nazlısı Ortadoğu Sermayesi...!

http://www.haber10.com/haber/82077/news_a.jpg

UNAKITAN: EN NAZLISI ORTADOĞU SERMAYESİ

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Türkiye'de sağlanan istikrarın ardından yabancı sermayenin geldiğini belirterek, ülkeye gelen yabancı sermayeden ''en nazlısının'' Ortadoğu kökenli olduğunu söyledi

Golf ve Termal tesisinin temel atma törenine katılan Unakıtan burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de oluşturulan istikrar sonucu, yabancı sermayenin artarak geleceğini belirterek, şunları kaydetti:

''Yatırımcı firma sahiplerinden bir arkadaşımız Katar şeyhinin selamını söyledi. Ve aleykümselam. Onu selamının manası çok büyüktür. Buna dikkat edin. Onun bir selamı Afyonkarahisar'ı ihya ...
Read more : Unakıtan: En Nazlısı Ortadoğu Sermayesi...! | Görüntüleme : 846 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Chp'de Toplu İstifa

http://www.haber10.com/haber/82070/news_a.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il ve merkez ilçe yönetim kurulu ile kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, genel merkez tarafından yapılan il başkanlığı atamasını gerekçe göstererek görevlerinden istifa etti

CHP Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Hidayet Koçak, düzenlediği basın toplantısında, 10 Temmuz tarihinde CHP Genel Merkezi tarafından Galip Yılışın'ın il başkanlığı görevine atanmasını parti tüzüğüne aykırı bulduklarını ve var olan yönetime güvensizlik olarak algıladıkları için toplu istifa kararı aldıklarını ifade etti. Koçak, ...
Read more : Chp'de Toplu İstifa | Görüntüleme : 717 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mhp İle Koalisyon Erdoğan'as Sordu...!

http://www.haber10.com/haber/82068/news_a.jpg

CHP lideri Baykal, MHP ile koalisyon konusunda, topu Erdoğan'a atarken 'Sen bizim kimle koalisyon kuracağımızı boşver de PKK'lılarla koalisyon kuracak mısın? Açıkla' dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim sonrasına yönelik bazı açıklamalarını hatırlatarak, ''Başbakan bizim için 'şu partiyle bu partiyle koalisyon kuracaklar' diyor. Sen bizim kiminle koalisyon kuracağımızı bırak da yarın Meclis'te PKK'nın uzantılarıyla işbirliği yapıp yapmayacağını ilan et de görelim'' dedi.

Baykal, partisince Çorum'un Abide Kavşağında düzenlenen mitingde, ...
Read more : Mhp İle Koalisyon Erdoğan'as Sordu...! | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148752 ileti • Toplam 46123 başlık • Toplam 25016 üye

x