Zaman: Cum Eki 24, 2025 15:10

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İnanaçlara Saygılı Olmak

Evet arkadaşlar heryerde tartşılır görüşülen bir konudur.Nette gezerken tv izlerken hep ferketip görmüşüzdür sürekli bizim dinimize islama bir sataşma vardır .Peygamber Efendimizin(S.A.V)karikatürünü çizme,Kur-an -ı Kerimin bilim değilde şiddeti önerdiğini ve daha fazla şeyler yazanlar çizenler .Peki sizce biz neden onlara sataşmıyoruz onlara saygı duyuyoruzz ?Çünkü bizde dinimizde Kur-anı-ı Kerimde böyle birşey yazmadığı için .ama anlamak mümkün değil bizim dinimiz bir höşgörü sevgi saygıyı emrediyor ve bizlerde elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.
size sormak istediğim buu

Neden ...
Read more : İnanaçlara Saygılı Olmak | Görüntüleme : 1177 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Dinimiz İslam

Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesini Birde Kurdun Ağzından Dinley

Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı. Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle izledim bu garip kızı. Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu!.. Yürüyüşü bile normal değildi. Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan. Yine de ...
Read more : Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesini Birde Kurdun Ağzından Dinley | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

İkramdan Kaçan Kadının Akibeti

Mutlu bir aileydiler. Bey kendine göre bir çevre edinmiş, mazbut dostlarıyla sık sık görüşüyor, onları zaman zaman da evine davet edip İslâmî konularda seviyeli sohbetlerde bulunuyorlardı.
Ne var ki, hanım bu davetlerdeki hizmetinden memnun değildi. Nihayet bir gün son sözünü söylemekten çekinmedi:

– Artık ben misafir falan istemiyorum. Senin dostlarının çayını hazırlamaya da mecbur değilim!

Sakin ve edebli bey, her zamanki gibi sesini çıkarmadan düşünmeye başladı. Kendi kendine söyleniyordu:

– Benim dostlarım kahve dostu değil ...
Read more : İkramdan Kaçan Kadının Akibeti | Görüntüleme : 776 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Iste Meclise Giren HAINLER!!

İnternethaber/ 22 Temmuz seçimleri bir çok sürprizi beraberinde getirdi. AK parti bir rekor kırarken, 16 yıl aradan sonra Kürt siyasetçiler de Meclis'e girdi.

DTP'den istifa ederek seçime bağımsız giren adaylardan 21'i barajı geçti. Mardin'den aday olan DTP lideri Ahmet Türk, AK Parti karşısında zorlansa da yüzde 38 ile Meclis'e girdi.

İşte Meclis'e giren DTP'liler;

-Van..................2 (Özdal Üçer, Fatma Kurtulan)
-Hakkari..............2 (Sabahattin Suvagcı, Hetem İke)
-Şırnak...............2 (Hasip Kaplan, Sevahir Bayındır)
-Mardin..............2 (Ahmet Türk, Emine Ayna)
-Urfa.................1 ...
Read more : Iste Meclise Giren HAINLER!! | Görüntüleme : 988 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Damar Operasyonu--01

Damar Operasyonu--01

Arif Susam-Sevgini Kurşuna Dizdim
Bergen-Kadehlerden Sor Beni
Bergen-Ölürdüm Uğrunda
Bülent Ersoy-Bilemezsin Sen
Bülent Ersoy-Doğum Günüm
Cengiz Kurtoğlu-İsyan Ederim
Esengül-Anlamıyorsun Zalim
Ferdi Tayfur-Boynu Büküğüm
Ferdi Tayfur-Bitmeyen Çile
Ferdi Tayfur-Feleğin İşine Bak
Ferdi Tayfur-Dert Kitabı
Huri Sapan-Yaralı
Kamuran Akkor-Ateşe Attın Beni
Kamuran Akkor-Çekinmeden Gel
Kibariye-Peri Kızı
Muhittin Seçen-Yeter Sevgilim Yeter
Müslüm Gürses-İbadet
Müslüm Gürses-Yaktın Beni Dünya
Orhan Gencebay-Gözüm Kesmiyor
Sibel Can-Silemediler

:arrow: Tıklayın...

Keyifli dinlemeler... ...
Read more : Damar Operasyonu--01 | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Zemzem Suyu

1-) Avrupa`da laboratuarlarda yapilan arastirmaya gore Zemzem suyu diger sulara gore cok daha az kukurt tasimaktadir.
2-) Yine ayni arastirmaya gore diger sulara gore cok daha besleyicidir ve çok daha fazla mineral barindirmaktadir.
3-) Kaynagi henuz bulunamamistir. Nereden geldigi şu anki teknolojiye gore bile bilinemiyor.Yakinlarinda hicbir kuyu yok ve denize de 80 km uzaklikta. Bu sartlarda suyunu denizden veya baska bir kuyudan almasi imkansiz. Nasil oluyor da yillardir suyu bitmiyor, bunu kimse bilmiyor. ...
Read more : Zemzem Suyu | Görüntüleme : 1020 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Dünya Tarihinde Gelmiş Geçmiş Bütün ilkler

'Dünya Tarihinde Gelmiş Geçmiş Bütün ilkler'

Sipahi örgütü ilk kez Orhan Gazi döneminde kuruldu.
İlk nüfus sayımı II.Mahmut zamanında yapılmıştır.
Osmanlı Devleti'nde toplam 36 kişi padişahlık yapmıştır.
III.Osman zamanında hiç ayaklanma ve savaş olmamış sadece büyük yangınlar çıkmıştır.
Hz.Muhammed'in(s.a.) ilk diblomatik başarısı Hudeybiye Antlaşması'dır.
Osmanlı Devleti'nde en fazla padişah ismi Mehmet'tir.
Osmanlı döneminde ilk denizaltıyı İbrahim Efendi yapmıştır.
İlk vezirlik sistemi Abbasiler tarafından oluşturulmuştur.
Osmanlı Devleti padişahlarından piyanist olan ilk ve tek patişah ...
Read more : Dünya Tarihinde Gelmiş Geçmiş Bütün ilkler | Görüntüleme : 3302 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Dünya Tarihi

Demografik Seçim Analizi

Read more : Demografik Seçim Analizi | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

küresel ısınma.(lütfen dikkat edin)

Ne terör ne etnik çatışma.Dünya tüm bunlardan daha ciddi bir tehdit altında bugün:
Küresel ısınma.Yeryüzü son 400 yılın en sıcak dönemini yaşıyor.Buzullar eriyor.
Önlem almazsak salgın hastalıklar ve açlık başlayacak.

Rakamlarla küresel ısınma
*Karbondioksitin atmosfer ömrü 200 yıl.Yani 200 yıl önce yayılan karbondioksit hala
atmosferde salınıyor.
*Küresel ısınmanın yol açtığı doğal felaketlerin maliyeti yıllık 150milyar dolar.
(bkz.Munich RE araştırması)
*1800'den beri en sıcak yıllar sırasıyla:1998-2002-2003-2001-1997-2006.
*Grönland ve Antarktika'da buz kütlelerinin hızla erimesi sonucu dünya genelinde ...
Read more : küresel ısınma.(lütfen dikkat edin) | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

MHP Oyları İki Kat Arttı

MHP Oyları İki Kat Arttı

MHP, baraj altında kaldığı 3 Kasım 2002 seçimlerine göre oylarını iki kat artırıp Meclis'e girdi ancak yine de sevinemedi.

Seçim meydanlarında "Tek başına iktidar" sloganıyla propaganda çalışmalarını yürüten MHP'liler, neden üçüncü parti olduklarından çok halkın neden AKP'yi seçtiğini tartıştı. MHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçları heyecanla izlendi. "Tek Başına İktidar" sloganıyla kampanya yürüten partide ilk sonuçların gelmesiyle birlikte başlayan heyecan, sandıkların açılmasıyla yerini hayal kırıklığına bıraktı. MHP'nin barajı aşıp Meclis'e ...
Read more : MHP Oyları İki Kat Arttı | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149143 ileti • Toplam 46418 başlık • Toplam 25115 üye

x