Zaman: Çrş Haz 18, 2025 1:14

News News of Tartışma

Site map of Tartışma » Dizin : Tartışma

SAVUNMA İHALESİNDE YOLSUZLUK / NBC - CBRN - KBRN KORUYUCU ELBİSE İHALESİ

SAVUNMA İHALESİNDE YOLSUZLUK
NBC - CBRN - KBRN KORUYUCU ELBİSE İHALESİ

Bu basit bir ihale değildir, yaşananlar ise herkesi ilgilendirir.
Hepinizi, hepimizi ilgilendirir.
Burada ülkenin gerek savunma alanında gerekse sağlık, teknoloji ve çevre alanında temel bir üretim malzemesinin üretimi engellenmektedir.

Kronolojik NBC ihalesi süreci

• 1997 Milli savunma bakanlığı Tubitak'a Aktif karbon ve NBC elbise üretimi için proje veriyor.
  • 20 temmuz 2005 TÇD(Teklife Çagrı Dosyası) yayınlandı
  • 23 eylül 2005 NBC KORUYUCU ELBİSE TAKIMI PROJESİ İÇİN ...

Tek Vatan Türkiye Projesi

Sizin Makaleleriniz kısmına yazdığım makale ile GÜNCEL MEYDAN ailesi içinde fikri bir tartışma başlatmak amacındaydım. Fakat SİZİN MAKALELERİNİZ kısmında ki makalelerin son bir kaç gündür(benim makalem değil, tüm diğer makaleleri de kastediyorum)okunmadığını gördüğüm için çok daha fazla ziyaret edildiğini bildiğim GENEL GÜNCEL KONULAR kısmında bu tartışmayı başlatmak istiyorum.

Konuya gelince...

Eski TBMM Başkanı ve eski DP genel başkanı Hüsamettin Cindoruk çok uzun zamandır TEK VATAN TÜRKİYE adı ile andığı bir çalışma yapmaktaydı. Bu çalışmanın amacı ...
Read more : Tek Vatan Türkiye Projesi | Görüntüleme : 2152 | Yanıtlar : 24 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Sap ile samanı karıştırmayalım, dikkatli olalım

Dün ve bugün bazı gazetelerden, internet sitelerinden ve televizyon kanallarından okumuşsunuzdur, takip etmişsinizdir, izlemişsinizdir.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en aşağılık dönemini yaşıyoruz.
Adına Ergenekon ismi verilen davada 3.5 yıldır tutuklu olup da halen savunmasını tamamlamamış insanlar var.
Hepimizin bildiği gibi daha davanın ilg günlerinden beri SAP ve SAMAN birbirine karıştırılmaya çalışılmış, bununla da amaçlanan (bana göre) tabi ki sıradan vatandaşın vicdanında, "Yahu bu adamın adı zaten filanca olayda da hep geçiyordu, üstelik de ...
Read more : Sap ile samanı karıştırmayalım, dikkatli olalım | Görüntüleme : 1139 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Tayyip uluslararası operasyonlarda görev almaya mı hazırlanıyor?

Türkiye, Libya'ya müdahale edecek. Erdoğan'dan orduya 'hazır olun' talimatı

Resim

Türkiye, Libya’dan normal yollarla tahliye edemediği vatandaşlarını, can güvenliklerinin tehlikeye düşmesi halinde askeri bir operasyon ile kurtaracak. Erdoğan’ın Genelkurmay’a bu yönde yazılı direktif verdiği öğrenildi.

Libya’daki kaos ortamının devam etmesi Ankara’yı endişelendiriyor. Krizin derinleşmesi üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da MGK toplantısından önce bir Libya zirvesi yaptı. Başbakanlık Resmi Konutu’nda yapılan ve yaklaşık bir saat süren toplantıya; Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Dışişleri Bakanı Ahmet ...
Read more : Tayyip uluslararası operasyonlarda görev almaya mı hazırlanıyor? | Görüntüleme : 2140 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Fuat UĞUR'a Büyük Tepki

Merhaba arkadaşlar.

Oda Tv haber sitesinin polis tarafından basılması ve çalışanlarının gözaltıa alınması medya dünyasında bomba etksi yarattı. Bir çok gazeteci ve basın meslek örgütü, yaptıkları kları açıklamalarla baskını 'basın özgürlüğüne yönelik bir girişim" olarak nitelendirdi.
Resim

Ancak öte yandan, medyda uzun süredir 'yandaş' olarak adlandırılan bazı isimler, Oda TV haber sitesine yapılan polis baskınını ve 4 gazetecinni gözaltına alınmasını büyük bri sevinçle ve coşkuyla karşıladı.

"İĞRENÇ YAYINLAR YAPILIYORDU, BENCE ÇOKTAN BASILMALIYDI"

Oda Tv'ye yapılan ...
Read more : Fuat UĞUR'a Büyük Tepki | Görüntüleme : 3628 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

TGB Emrullah'ı Kekledi! Soru: Peki 163 Subayı Rehin Alanları Kim Kekledi?

Salık, TGB - , Taraflı Keklik, 12 Şubat 2011, ◤TGB'nin Keklik Avı

TGB'den:

TGB olarak Taraf gazetesi ve onun yazarı Emre (Emrullah) Uslu'nun foyasını meydana çıkartıyoruz.

Emre Uslu'ya bir test yaptık. Bir arkadaşımızı TGB ve Süheyl Batum'la ilgili "itirafçı" olarak Emre Uslu'yla iletişime geçirdik. Arkadaşımızın verdiği tüm yalan bilgileri Emre Uslu 12 Şubat 2011 tarihli köşesinde olduğu gibi yazdı. Tüm bu süreci e-posta yazışmalarından, telefon kayıtlarına, twitter atışmalarına kadar tüm belgeleriyle basına dağıtacağız. Emre ...

Bu konuların araştırılmasının amacı nedir

Tesadüüf eseri internette altta vereceğim bağlantıda başlığa denk geldim . Bilkent Üniversitesinin internet kütüphanesindeki alt bır katologun adı "Turkey Ethnic relations Political aspects" . Türk çeviriside sanırım Türkiyedeki etnik kökenin siyaseti gibi bişey . Bu normal birşeymi yoksa benmi çok paranoyak oldum anlayamadım .

Bağlantı

http://librarycatalog.bilkent.edu.tr/uh ... al+aspects.
Read more : Bu konuların araştırılmasının amacı nedir | Görüntüleme : 976 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Beni Ne Hakla Banlarsınız

Genelkurmay hakkında suç duyurusu düzenleeyenlerin açtığı websitesi hackleyenlerin sitesini yayınladım diye beni attınız.
Siz kime hizmet ediyorsunuz?

bENİ NASIL BANLARSINIZ? SİZ GERÇEKTEN ATATÜRKÇÜ OLAMASSINIZ!!!!SİZ ÇAPULCUSUNUZ!!!SİZ SOROS'UN ÇOCUĞUSUNUZ.
SİZ PKK'YA HİZMET EDİYORSUNUZ.
BİRAZDAN SİTENİZİ GEÇİCİ OLARAK SERVİS SIŞI BIRAKACAĞIZ!!!!Şaka değil
Read more : Beni Ne Hakla Banlarsınız | Görüntüleme : 1028 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Sosyal Demokrat Kılıçdaroğlu'na Göre Yurt Yangın Yeri Değil

Sosyal Demokrat Kılıçdaroğlu'na Göre Yurt Yangın Yeri Değil

Peki neler olup, neler bitiyormuş Kılıçdaroğlu'ndan öğrenelim.

Almanya’daki temaslarını sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de demokrasinin tam anlamıyla yerleşebilmesi için gençlere fırsat verilmesi gerektiğini belirterek, “Bunun için de öncelikle YÖK’ün kaldırılması gerekiyor. Dokunulmazlıkların da sınırlandırılması lazım” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Türk Toplumu (TGD) tarafından Berlin’deki Ritz Carlton Hotel’de onuruna verilen yemekte konuştu. Almanya’da yaşayan yaklaşık 3 buçuk milyon Türk’ün büyük bir topluluk oluşturduğuna ...
Read more : Sosyal Demokrat Kılıçdaroğlu'na Göre Yurt Yangın Yeri Değil | Görüntüleme : 1174 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Güncel Meydan'ın Atatürkçü Aydınlarına

şu anda "evet" oylarının fazlalığı sebebiyle çok sinirliyim. ancak bu durumun sorumluları arasında bugün kendisine Atatürkçü aydın diyen insanların sorumluluğunun çok büyük olduğunu düşünüyorum. burada yazdıklarım kendisini atatürkçü aydın olarak niteleyenleredir.

bugüne kadar dine hep saygı gösterdiniz. dine saygı göstermekten anladığınız şey uzak durup yanaşmamak oldu. halk yığınları, dini siyasete alet eden, hurafelerden ve uydurmalardan oluşturulan bir dinin arkasına takılırken, siz hep saygı gösterdiniz, uzak durudunuz. ingiliz uydurmasına inandınız ve atatürkü dine uzak sandınız. oysa ...
Read more : Güncel Meydan'ın Atatürkçü Aydınlarına | Görüntüleme : 4428 | Yanıtlar : 35 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x