Zaman: Prş Mar 05, 2026 0:36

News News of Tartışma

Site map of Tartışma » Dizin : Tartışma

Yılmaz Erdoğan'a protesto!

║║║║!!!!! ÖNEMLİ BİR KAÇ HUSUSA DİKKAT ETMELİYİZ !!!!║║║║
║ ║
║ ║
║ BU ETKİNLİK İNSANLARI TOPLAYIP KÜFÜR ETTİRMEK İÇİN DEĞİ, ║
║ GERÇEKTEN PROTESTO ETMEK İÇİN KURULMUŞTUR!!! ║
║ ║
║ ║
║ EĞER PROTESTOMUZUN GERÇEK OLMASINI İSTİYORSANıZ║
║ LÜTFEN YAZILARINI OKUMAYIN VE PROGRAMINI İZLEMEYİN!║
║ ║
║ ║
║ AKSİ HALDE PROTESTOMUZUN BİR ANLAMI KALMAZ!!! ║
║ ║
║ ║║║║║ TÜRK GENÇLERİ ATATÜRK CUMHURİYETİNE ║║║║
║ ║║║║║ KİMSEYİ HAKARET ETTİRMİCEK KADAR BİLİNÇLİDİR!!!║║║║

Her ...
Read more : Yılmaz Erdoğan'a protesto! | Görüntüleme : 1775 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz

Ben bu söylemden dolayı bir rahatsızlık hissetmiyorum.Hissedenleri anlamıyorum.
Bu ülkeyi sevmeyenleri terk etmeye çağıran bu söze tepki gösterenleri ve bu tepkiyi insan hakları ile açıklayanları,bu sözü söyleyenleri FAŞİZM ile suçlayanları anlamıyorum.
''Bu ülkeyi sevmiyorum ama ille de bu ülke de kalacağım''deme hakkına kimsenin sahip olamayacağına inanıyorum.
Bu sözü ilk MHPliler söylemiş,kullanmış olabilirler.Yanlış anlaşılmasın,MHPli değilim ve MHP'nin hemen hiçbir tavrını,politikasını doğru bulmadım,bulmuyorum ve bu gidişle de bulmayacağım.Ama bu sözün nesi yanlış Allah aşkına?
Varsa bu konu ...
Read more : 'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz | Görüntüleme : 3339 | Yanıtlar : 30 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Erken Seçim anketi...

kimolsun.com diye bir site anket yapıyor ve anket sonuçları şu şekilde, oylama devam ediyor...

CHP yüzde 27,7
AKP yüzde 26,6
Hak Ve Eşitlik Partisi 11,2
DSP yüzde 9,8

Resim

oy kullanacağınız site
http://www.kimolsun.com/default.asp?say ... ay&anket=8
Read more : Erken Seçim anketi... | Görüntüleme : 1296 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Ulaştırma Bakanımız

Bugun aksam haberlerini dinlerken Ulastirma Bakanimizin açiklamasi beni sasirti.Uçak kazasi raporu.Oyle bir rapor açiklamasinda bulundu ki bu raporda ingilzce kelimelerin olmasi tesaduf degil bence.Turkiye'deyiz Turk basinimizda elinden geleni yapiyor Turkçe rapor olsa idi gene rapor yalnis, Herhalde bakanimiz ingilizce bilmiyor onun da ingilizce bilmedigini Ingilizce kelimelerin raporda olmasi.Bu raporu ya ingiliz sempatizani hazirlamis olabilir ya hut Amerikan sempatizani.Ben bu gune kadar hiç duymadim Turk pilotunun hatali oldugunu ustelik uçaktaki teknik hata iyi anlatilmiyor pilot hatasi ...
Read more : Ulaştırma Bakanımız | Görüntüleme : 835 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

CHP'nin tavrı doğru mu, yanlış mı¿? | Çarşaflı Üye

CHP'nin, "çarşaflı" kadınları üye yapması doğru bir yaklaşım mıdır, yanlış bir yaklaşım mıdır¿?

Resim
http://img249.imageshack.us/img249/5774/295320cn2.jpg

Baykal'a çarşaf tepkisi

Read more : CHP'nin tavrı doğru mu, yanlış mı¿? | Çarşaflı Üye | Görüntüleme : 6033 | Yanıtlar : 61 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

PKK Skytürk'te canlı yayında! Uğurlu olsun!

Izleyenler su anki halet-i ruhiyemi cok iyi anlayacaklardir. "Kan uykusundan uyanmak" demisler bir de... Evet, uyansin herkes. Canli yayinda devlet, toprak talebi dile getiriliyor.
Read more : PKK Skytürk'te canlı yayında! Uğurlu olsun! | Görüntüleme : 2026 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

DTP'den Utanmaz Tehditler

Şuanda TRT3 de(Meclis TV) Ahmet Türk denen zat konuşmaktadır ve ATATÜRKÜN ve TÜRK MİLLETİNİN MECLİSİNDE bakın neler diyor :

- Halkımızın Onuru ile oynamayın Onurunuzla Oynarız
- Taş attı diye 23 sene ile yargılanan çocukların hakkını çok ağır ödetiriz
- Anayasadan Halkımız Kurtarılmadır
- Halkımız ile bağlarımızı kimse koparamaz Özgür ve Onurlu yaşacağız
- İlk 4 maddeyi değişsin diyen Anayasa Mahkemesi başkanına HAKSIZ LİNÇ YAPILIYOR
- Milliyetçiler bu ülkede en zararlı kesimdir ,

Ya bu ...
Read more : DTP'den Utanmaz Tehditler | Görüntüleme : 1136 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Bir senaryo

Bir ulke dusunun ki bir zamanlar dunyayi yonetiyordu. Rehavete ulasmis olmanin rahatligi, gevesekligi ve simarikligi sonucunda yuce ilkelere olan bagliligi zamanla giderek zayiflayan ulke yoneticileri sadece kendi hirs ve tutkularini tatmin eder duruma dustu. Zamanla halkinin durumundan habersiz hale gelen bunlar halkina yabancilasip kendi kucuk dunyalarina haps oldu. Nufusu artan halkinin egitim ve ogrenim ihitiyacini onemsemeyen yonetenler zamanla bu ulkenin ahlak ve erdemde oldugu gibi bilim ve teknolojide de gerilemesini onleyemedi.

Ekonomik ve askeri olarak ...
Read more : Bir senaryo | Görüntüleme : 963 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Yaşar Nuri Öztürk'ü DECCAL ilan ettiler!

Bir İlahiyatçıya Açık Mektup

SAYIN Bay İlahiyatçı!.. Size muhterem demiyorum ama sayın diyorum. Gayem polemik yapmak, çıngar çıkartmak, horoz döğüşü sergilemek değildir.

Yıllardan beri Ehl-i Sünnet ve Cemaat Müslümanlarını sapıklıkla suçluyor, gerçek Müslümanlığı tahkir edici ifadelerle aşağılıyor ve asıl doğru İslâm’ı kendinizin bulduğunu ilan ediyorsunuz.

Yanılıyorsunuz, yanıltıyorsunuz... İslâm’ın en doğru yorumu Ehl-i Sünnet Müslümanlığıdır.

Asıl Kur’ân Müslümanlığı sizin anlattığınız değildir, Ehl-i Sünnet Müslümanlığıdır.

Gerçek İslâm, ilmihallerde anlatılan İslâm’dır.

Sizin, bunu anlayacak derecede Arapçanız ve din ...
Read more : Yaşar Nuri Öztürk'ü DECCAL ilan ettiler! | Görüntüleme : 3138 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148843 ileti • Toplam 46376 başlık • Toplam 25120 üye

x