Zaman: Sal Haz 17, 2025 5:27

News News of Tartışma

Site map of Tartışma » Dizin : Tartışma

Telafer Katliamı'na sessiz kalan Türkiye Gazze için ağlıyor

...5 bin abd askeri, 1500 peşmerge ve 1500 kişilik şii bedir tugayının 3 eylül 2005 günü Telafer'i kuşatarak başlattığı, daha önce de benzer şekilde telafer'de gerçekleştirilmiş olan katliamlardan birisi. Irak Türkmen Demokrat Partisi genel başkan yardımcısı Kasım Ömer, Telafer'deki olaylar karşısında uluslararası camiayı soykırımı durdurmak için harekete geçmeye çağırmış durumda. Telafer'de 3 Eylül 2005'te başlayan katliamın soykırıma dönüştüğünü belirten Ömer, "abd'nin yugoslavya ve ırak işgali sırasında kullandığı seyreltilmiş uranyum ve napalm, telafer'de kullanıldı" diyor. Irak ...
Read more : Telafer Katliamı'na sessiz kalan Türkiye Gazze için ağlıyor | Görüntüleme : 2344 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Tercüman'ın 180 derecelik dönüşü

Milli oldugunu savunan, "Sahibiyiz, böldürtmeyiz" gibi sloganlarla vatanseverlerin gönlünü celmeye calisan Tercüman Gazetesi bugün itibariyla bölücü Fettos icin yazi dizisi ve röportajlar yayinlamaya basladi, yazi dizisinin baslangici olarak "Yüzyilin olayi Fethullah Gülen" secilmis.

Tercüman'in bu kurnaz manevrasini tiksindirici buluyor, bugünden itibaren site üyesi arkadaslarimizi, bu gazeteyi boykota cagiriyorum.

Tercüman'da calisan ART program sunucusu Sayin Lale Sivgin'a ve yazi dizisinin reklamlarini yayinlayan ART'ye de teesüflerimi bildiriyorum.
Read more : Tercüman'ın 180 derecelik dönüşü | Görüntüleme : 915 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

AKP'nin Gölge Oyunu Devam Ediyor

Yazima baslamadan önce sizden bir sey isteyecegim. Google arama motorunda "poset icinde" yazin ve karsiniza cikan ilk sayfadaki haberleri gözden gecirin. Size zahmet olmasin diye ben asagidaki linki ekledim:

http://www.google.com/search?hl=en&q=poset-icinde

Simdi karsimiza cikan haberleri kisaca derleyelim:

1.Polisevi yakınında poşet içinde el bombaları bulundu

DİYARBAKIR'da DTP il binasına 50, Polisevi'ne 100 metre mesafede bulanan Bayındırlık Caddesi üzerinde içinde çok sayıda el bombası bulunan bir poşet buldu. Alarma geçen geçe polis ...
Read more : AKP'nin Gölge Oyunu Devam Ediyor | Görüntüleme : 1260 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

GAZZE'nin Düşündürdükleri

Turk milleti mazlumun yanindadir ama bi hatirlatma yapmakta yarar var.

Araplarda, Kuran oncesinde kayda deger bir milliyetçilik yoktur.
Kuran'i bu açiklarini kapamak için tarafli yorumlar, bu tarafli yorumlara dayanarak da
çogunluk olduklari hiçbir yerde ve donemde Musevileri yasatmazlar, mallarina el koyarlar,
zulmederler. Geçmiste Roma yonetiminde, yakin tarihte ise Osmanli topraklarinda
-yani yoneticinin farkli irk ve anlayistan oldugu durumlarda- nispeten birlikte
yasamalari soz konusu olduysa da Araplar ozellikle Islam tarihi boyunca Hitlerin
bile sayamayacagi miktarda Musevi ...
Read more : GAZZE'nin Düşündürdükleri | Görüntüleme : 1023 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Ergenekon tertibine karşı Cumhuriyetimizi savunma mitingleri

Anlaşılan o ki artık bu gayri meşru iktidar sahipleri artık Atatürkçülüğe, Amerikan karşıtlığına, vatanseverliğe tahammül edemiyor, bunların kökünü kazımak istiyorlar...

Son operasyon ile daha da netleşti...

Emperyalizme karşı 20. yüzyılın emperyalizme karşı en büyük zaferi kazanmış büyük milletimiz bu işbirlikçilere hesap soracaktır.

Artık uyanmanın ayağa kalkmanın, haykırmanın, iktidar olmanın zamanıdır.

Ergenekon Tertibine karşı, 14 Nisan 2007de Tandoğanda başlayan büyük mitingler devam etmelidir!
Read more : Ergenekon tertibine karşı Cumhuriyetimizi savunma mitingleri | Görüntüleme : 2017 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Yeni bir proje.. mutlaka ilginizi çeker

Arkadaslar bu forumu uzun suredir takip ediyorum ozellikle tv gosterimleri bolumu cok isime yaradı..bu sitenin ziyaretçilerinin ortak bir yapısının olduğunu görmekteyim o da ülkemizin menfaatleri doğrultusunda paylaşımlar yapmalarıdır.

Aklımda bir proje var: bir grup oluşturalım bu grup kendi aralarında tartışmalarla, kritiklerle kendini geliştirsin ufkunu genişletsin grup kendini tanıttıktan ve kanıtladıktan sonra aydınlarla söyleşiler v.s aklınıza ne gelirse...Atatürk'ün bu ülkeyi emanet etmek istediği gençliğe biraz olsun yaklaşabilinsin. bu grubun üyeleri bir süre sonra bu ülkenin üzerinde ...
Read more : Yeni bir proje.. mutlaka ilginizi çeker | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Yılmaz Erdoğan'a protesto!

║║║║!!!!! ÖNEMLİ BİR KAÇ HUSUSA DİKKAT ETMELİYİZ !!!!║║║║
║ ║
║ ║
║ BU ETKİNLİK İNSANLARI TOPLAYIP KÜFÜR ETTİRMEK İÇİN DEĞİ, ║
║ GERÇEKTEN PROTESTO ETMEK İÇİN KURULMUŞTUR!!! ║
║ ║
║ ║
║ EĞER PROTESTOMUZUN GERÇEK OLMASINI İSTİYORSANıZ║
║ LÜTFEN YAZILARINI OKUMAYIN VE PROGRAMINI İZLEMEYİN!║
║ ║
║ ║
║ AKSİ HALDE PROTESTOMUZUN BİR ANLAMI KALMAZ!!! ║
║ ║
║ ║║║║║ TÜRK GENÇLERİ ATATÜRK CUMHURİYETİNE ║║║║
║ ║║║║║ KİMSEYİ HAKARET ETTİRMİCEK KADAR BİLİNÇLİDİR!!!║║║║

Her ...
Read more : Yılmaz Erdoğan'a protesto! | Görüntüleme : 1734 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz

Ben bu söylemden dolayı bir rahatsızlık hissetmiyorum.Hissedenleri anlamıyorum.
Bu ülkeyi sevmeyenleri terk etmeye çağıran bu söze tepki gösterenleri ve bu tepkiyi insan hakları ile açıklayanları,bu sözü söyleyenleri FAŞİZM ile suçlayanları anlamıyorum.
''Bu ülkeyi sevmiyorum ama ille de bu ülke de kalacağım''deme hakkına kimsenin sahip olamayacağına inanıyorum.
Bu sözü ilk MHPliler söylemiş,kullanmış olabilirler.Yanlış anlaşılmasın,MHPli değilim ve MHP'nin hemen hiçbir tavrını,politikasını doğru bulmadım,bulmuyorum ve bu gidişle de bulmayacağım.Ama bu sözün nesi yanlış Allah aşkına?
Varsa bu konu ...
Read more : 'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz | Görüntüleme : 3251 | Yanıtlar : 30 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Erken Seçim anketi...

kimolsun.com diye bir site anket yapıyor ve anket sonuçları şu şekilde, oylama devam ediyor...

CHP yüzde 27,7
AKP yüzde 26,6
Hak Ve Eşitlik Partisi 11,2
DSP yüzde 9,8

Resim

oy kullanacağınız site
http://www.kimolsun.com/default.asp?say ... ay&anket=8
Read more : Erken Seçim anketi... | Görüntüleme : 1267 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x