Ben yalnizca dogrulari bulmak için seytanin avukatligini yapiyorum.Türk-Kan yazdı:Ozer86, biz sakaya vurdukca siz ciddi ciddi Neo-Osmanli teorisini savunuyorsunuz ve sacmaliyorsunuz! (ilk kez olmuyor ne yazik ki!)
Ozer86 yazdı:Bezgin, Amma da saçmaliyorsun ha.
Ozer86 yazdı:Zafercem yazdı:Ozer86, Yalnizca beyin jimnastigi.
Ben Bezgine saçmaliyorsun dedim. Bu Bezginin kisiligine yöneltilmis bir suçlama degil ki. ("Bezgin sen saçmasin" derdim o zaman). Senin alinti olarak nakletmedigin yerde sarf ettigi sözlerin neden saçma degerini hakkettigini açikliyorum.Türk-Kan yazdı:Ozer86, benim sorunum sizin sahsinizla degil, sundugunuz gereksiz ve sacma bir "beyin jimnastigi" ile. Düsüncelerinizde mantik ariyorum, inanin. Ama bulamiyorum. Ozer86 degil Ömer8905 de olsa sacmalamamasi gerektigini söylerdim. Ayrica, kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri neden baskalarina reva görüyorsunuz?Ozer86 yazdı:Bezgin, Amma da saçmaliyorsun ha.
Ozer86 yazdı:İrade-i Milliye,
Size çapraz sorgu yöntemine tabi tutuyorum.![]()
BOPun süslenmis, allanmis, pullanmis sekli Neo-Osmanciliktir diyorsunuz. Dayanaginiz ne?Ben Bezgine saçmaliyorsun dedim. Bu Bezginin kisiligine yöneltilmis bir suçlama degil ki. ("Bezgin sen saçmasin" derdim o zaman). Senin alinti olarak nakletmedigin yerde sarf ettigi sözlerin neden saçma degerini hakkettigini açikliyorum.Türk-Kan yazdı:Ozer86, benim sorunum sizin sahsinizla degil, sundugunuz gereksiz ve sacma bir "beyin jimnastigi" ile. Düsüncelerinizde mantik ariyorum, inanin. Ama bulamiyorum. Ozer86 degil Ömer8905 de olsa sacmalamamasi gerektigini söylerdim. Ayrica, kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri neden baskalarina reva görüyorsunuz?Ozer86 yazdı:Bezgin, Amma da saçmaliyorsun ha.
Ram,
Ben seni daha olgun biri olarak görüyordum. Yanilmissim. Benim hakaretler sonucu kirilacagim, üzülecegim var sayimindan hareket ediyorsin. Yanilmissin. Hiç hayatimda görmedigim bir internetvarliginin kisiligim hakkinda sarf ettigi sözler benim degil, onin kendi ruh halini açiga çikarir.
Anlasilan tartismayi pek sevmeyen bir yapiniz var. Ne yapalim o zaman. Siz dogrulari hükmedin. Usaklariniz uysun.
Asil padisahlik, anti-cumhuriyetcilik budur.![]()
Bu dedigim dedik, çaldigim düdük anlayisi ile üstelik baska görüste olanlari, veya çesitli görüsler arasinda sikisip kalmislarida yaniniza çekemessiniz...!
Benim yapmak istedigim bütün argumanlari ortaya çikarmak, ve bunlarla birlikte baska görüste olanlarin karsisina geçip, Türkiyenin çikarlarini gösterip, ulusalcilari, milliyetcileri cogaltmak.
Ozer86 yazdı:Ram,
Ben seni daha olgun biri olarak görüyordum. Yanilmissim. Benim 'hakaretler' sonucu kirilacagim, üzülecegim var sayimindan hareket ediyorsin. Yanilmissin. Hiç hayatimda görmedigim bir internetvarliginin kisiligim hakkinda sarf ettigi sözler benim degil, onin kendi ruh halini açiga çikarir.
Anlasilan tartismayi pek sevmeyen bir yapiniz var. Ne yapalim o zaman. Siz dogrulari hükmedin. Usaklariniz uysun.
Asil padisahlik, anti-cumhuriyetcilik budur.![]()
Bu 'dedigim dedik, çaldigim düdük anlayisi' ile üstelik baska görüste olanlari, veya çesitli görüsler arasinda sikisip kalmislarida yaniniza çekemessiniz...!
Benim yapmak istedigim bütün argumanlari ortaya çikarmak, ve bunlarla birlikte baska görüste olanlarin karsisina geçip, Türkiyenin çikarlarini gösterip, ulusalcilari, milliyetcileri cogaltmak.
Sizlerin cevabını merak ediyorum. Neden olmasın?
Ozer86 yazdı:Evet ciddiyim. Bu konu gelecekte daha çok tartışılacak gibi görünüyor. Zihinsel olarak buna hazırlıklı olmak gerekir, ve ben bu durumda değilim.
Osmanlı-projesinin ABD'nde bir yahudi tarafından tasarlandığını biliyorum. Israil'in ömür boyu komşuları ile düsman olarak ayakta kalamayacağı biliniyor. ABD desteğini çektiği an Israil deyi birşey ortada kalmaz. Bu yüzden bazı zionistler federal bir Osmanlı devleti içinde, yönetim kadrolarına hakim ve ABD'ye sadık bir oluşumdan yana tavır koyuyorlar.
Projenin diğer destekleyicisi ümmetciler. Bunların Osmanlı devleti içinde Israil'e veya yahudilere bir rol verme niyetleri yok. Tam bu noktada Murat Bardakçı gibi şerefsizler 'Abdulhamid'de Yahudilere toprak vermek istiyordu' gibi yalanlar ortaya atarak, ümmetcileri Yahudi-Müslüman ittifakına hazırlıyorlar gibi.
Türkiye açısından bu projenin ne tür yararlar ve zararlar gerçekleştireceğini bilmiyorum, ve sizlerin bilgilerinden yaralanmak istiyorum.
Vallah bence sen Türkceyi ögrensen iyi edersin.Türk-Kan yazdı:Evet, su an kisisellesmek zorundayim, sizofrenik bir vak'a. Kolay gelsin
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk