Zaman: Cmt Eki 18, 2025 14:33

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Conquering the Infinite Descent: A Friendly Guide to Enjoying Slope Unblocked

Ever feel the urge to test your reflexes, push your focus to the limit, and experience that addictive "one more try" feeling? If so, you might just fall head-over-heels (or rather, ball-over-slope) for Slope. It's a deceptively simple game that hooks you with its minimalist design and heart-pounding gameplay. And thanks to sites offering slope unblocked, accessing this fast-paced fun is easier than ever.

This isn't about boasting about high scores or claiming to be ...
Read more : Conquering the Infinite Descent: A Friendly Guide to Enjoying Slope Unblocked | Görüntüleme : 79 | Yanıtlar : 0

Descubre Mahjongsolitario.es: El Portal de Mahjong en Línea para Todos

Introducción al Mahjong en la Era Digital

El Mahjong es un juego de origen chino que ha fascinado a jugadores de todo el mundo durante generaciones. Con el tiempo, ha pasado de las tradicionales fichas físicas a plataformas digitales que lo hacen accesible a millones de personas en cualquier dispositivo. Uno de los portales más destacados en español es Mahjongsolitario.es, un espacio diseñado para quienes desean jugar de forma gratuita, sin descargas ni registros complicados. ...
Read more : Descubre Mahjongsolitario.es: El Portal de Mahjong en Línea para Todos | Görüntüleme : 92 | Yanıtlar : 0

T.C. Devletini yıkmaya geldik. Bize yardım edin, payınızı alın.

ŞAŞIRANA ŞAŞIRIYORUM EFENDİLER…
Her Allah’ın günü bir maraza çıkıyor. Hukuka, ahlaka, insanlığa, vatana, milli değerlerimize, kimliğimize yapılan bir saldırı ile uyanıyoruz.
Mütareke medyasını zaten izlemiyorum. Çünkü;
O kadar cahilliğe, pespayeliğe, insanın çıkar için düştüğü sefilliği seyretmeye dayanamıyorum .
Muhalif görünen ama bölücülükte aynı çanaktan beslenen birkaç kanaldaki yorumcular her patlayan lağım karşısında şaşırmış gibi yorum yapıyor. Bu kadar da olmaz diyerek yapanları meşru hale getiriyor. Ben mi? Ben şaşıranlara çok şaşırıyorum. Rol mü yapıyorlar yoksa ...
Read more : T.C. Devletini yıkmaya geldik. Bize yardım edin, payınızı alın. | Görüntüleme : 103 | Yanıtlar : 0

YAP TİCARETİ KAP İCAZETİ!. Yalan dinlemekten yorulmuyor lar ya ona hayret ediyorum

Yandaş medYALAMAnın ve yağ bidonlarının "destansı" diye öve öve bitiremediği Trump-Erdoğan görüşmesinin öncesi ve sonrası ile destanları;
Trump'ın önceliği ticaret olduğundan "bizimkiler" görüşme öncesinden zemini hazırladı...
Resim
İlk adım gümrük vergisi indirimi oldu.
İkinci adım, BOTAŞ'ın doğalgaz tedarik anlaşması imzalamasıydı. Bu anlaşma, ABD’deki Louisiana LNG Projesinden BOTAŞ’a tedariki kapsıyor. Seçim öncesi “gaz bulduk, artık kendi gazımızı kullanacağız” dedikten 2 yıl sonra Amerikadan 43 milyar dolarlık gaz alım anlaşması yaptı.
Görüşmedeki kıyaklar ise, ABD'li Boeıng firmasından ...

Running the Maze: Lessons in Store Management from Pacman 30th Anniversary

Store management games, at their core, are about resource allocation, risk assessment, and customer satisfaction. They challenge you to optimize every aspect of your business, from staffing and inventory to layout and marketing. While many complex simulations exist, sometimes the best lessons come from the most unexpected places. Enter the Pacman 30th Anniversary edition a surprisingly insightful microcosm of the challenges and rewards of store ownership.

This isn’t your typical "build a shopping mall" simulator. ...
Read more : Running the Maze: Lessons in Store Management from Pacman 30th Anniversary | Görüntüleme : 70 | Yanıtlar : 0

"Emotion bet" düşüncə tərzini necə ifadə edirsiniz?

"Emotion bet" düşüncə tərzini necə ifadə edirsiniz?
Read more : "Emotion bet" düşüncə tərzini necə ifadə edirsiniz? | Görüntüleme : 103 | Yanıtlar : 1

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan ilginç bir yazı....TERS KÖŞE

“Fuhuş, uyuşturucu, marka ve lüks tutkusu derken, bizim ‘modern muhafazakarların' geldiği nokta, dudaklarınızı uçuklatacak hale geldi.
Su geçiren oje, abdeste mani olmayan rujlarımız var artık.
Helal likör, helal bira, helal şampanyalarımız var.
Yakında helal etiketli rakı da çıkaracaklar.
Hani biz başkalarına benzemeyecektik ?
Siyasilerimiz, bürokrasimiz, ahlak zafiyeti içinde.
Bebeğin cinsiyetini tahmin partisi diye bir parti duydunuz mu siz ?Bizimkilerde var.
After umre party var.
Eskiden hac ve umreden dönenlerin evinde tebrik ziyaretleri olurdu, tebriğe gelenlere ...
Read more : Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan ilginç bir yazı....TERS KÖŞE | Görüntüleme : 118 | Yanıtlar : 0

Siyasi operasyonların faiz maliyeti. Ülke ekonomisi yangın yerine dönmüş. Umurlarında değil.

Aslında bu konuyu benim yazmam yerine ‘Sanayi Odaları’, ‘Ticaret Odaları’, ‘Esnaf Odaları’ haykıra haykıra konuşmalıydı. Ya da ek olarak çatı örgüt olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her gün söylemeliydi.

Çünkü sanayici batıyor, ticaret duruyor, esnaf kepenk indiriyor.

Önce tabloya bakalım.

Son açıklanan enflasyon %32,95.

12 ay sonra beklenen enflasyon %22,84.

Ama MB fonlama faizi %43,00.

Ticari kredi faizi ise %56,18.

Özellikle beklenen enflasyonun 22,84 olduğu yerde kredi faizinin 56,18 olması olağandışı bir şey. ...

Türk üniversiteleri yabancılara beleş!

Üniversite sınavına sayılı günler kala üst akıl, devlet üniversitesi kontenjanlarını düşürüp yıllık ücreti 1.7 milyon liralara kadar çıkan vakıfların kontenjanlarını artırdı. Sınav sonuçları açıklanınca YÖK, adaylardan okkalı bir tokat yedi. Beyaz yakalılar, çarpık sistemden ilk çekilenler oldu. Ev, araba satıp çocuğunu milyonlar ödeyerek okutsa da aç susuz çalışsa da çocuğu mezuniyetten 15-20 yıl sonra dahi ödediği parayı asla kazanamayacaktı. Yoksulluk sınırı 86 bin, asgari ücret 22 bin, emekli maaşı 16.8 bin lira olan yurttaşlar, özelde ...
Read more : Türk üniversiteleri yabancılara beleş! | Görüntüleme : 129 | Yanıtlar : 0

Deepseek AI: Your Free AI Assistant for Smarter Coding and Content Creation

What Is Deepseek AI?
Deepseek AI is a powerful, browser-based artificial intelligence tool that helps users write, code, and search faster—without the need for registration or payment. Designed for developers, writers, students, and curious minds, Deepseek AI delivers accurate, real-time responses in a clean and distraction-free interface.

It’s like having a personal assistant available 24/7—without the cost.

Key Features of Deepseek AI
1. Free and No Login Required
Unlike most AI tools that hide behind ...
Read more : Deepseek AI: Your Free AI Assistant for Smarter Coding and Content Creation | Görüntüleme : 184 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149126 ileti • Toplam 46403 başlık • Toplam 25110 üye

x