Zaman: Prş Mar 12, 2026 15:49

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Allah, Tayyip'i başımızdan eksik etmesin

Allah, Tayyip'i başımızdan eksik etmesin

Değerli Başvekil’in son bir haftalık konuşmalarının satır başlarına bakalım...
“Biz dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz; Türkiye’nin buna ihtiyacı var.”
“Tekgıda-İş’in başkanı ’gerekirse hükümet deviririz’diyor. Neymiş? ’Hükümet devirirmiş’. Sen avucunu yalarsın, avucunu.
...Senin kaç tane üyen var ya, ne ile konuşuyorsun. Önce haddini bil. Haddini bil ve bizi söylemeyi düşünmediğimiz ifadeleri kullanmaya mecbur etmesinler.”
“Bunlar (İtfaiyeciler)belediyenin KİT’lerinde çalışan elemanlar ve onları da maalesef edebim müsait değil ama...”
Direnen çalışanlar için...
“859 tanesi ...
Read more : Allah, Tayyip'i başımızdan eksik etmesin | Görüntüleme : 696 | Yanıtlar : 0

Namusumuz iki paralık / Selcan TAŞÇI

Namusumuz iki paralık

Devletin onurunu, milletin namusunu lekeleyen çuvalcı Amerikalı, elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolanıyor, Emine Hanım’ın başörtüsü için kavga edenlerin umrunda değil
Süleymaniye’deki Türk Özel Kuvvetler Karargahı’nı basıp, başlarına çuval geçirttiği 11 askerimizi Bağdat’ta işkence altında sorgulayarak, 60 saat hücrede tutan Ray Odierno’nun bir gün Genelkurmay Karargahı’nda misafir edileceğini (yok, yok öyle alıkoymanın kibarlaştırılmış hali değil, mecaz, ima aramayın, bildiğiniz misafirlik) söyleseler inanır mıydınız?
Bunun olabileceğine inanmak için birkaç gün öncesine kadar ...
Read more : Namusumuz iki paralık / Selcan TAŞÇI | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0

Çuval Üstü Türban ve Meclis’e “Kozmik” Baskın

Çuval Üstü Türban ve Meclis’e “Kozmik” Baskın

ABD’ye gidip, döndükten sonra Başbakan Erdoğan’a iyice bir haller oldu. İşine gelmediği her daim kural ve kurumları yok sayıp, “Millet ne derse o olur, milletten başka güç tanımayız” havasını basan Erdoğan, iş “açılıma” gelince, milletin tüm tepkisine rağmen, “Bedeli ne olursa olsun, dönmek yok” diyor da, başka bir şey demiyor.

Nedir bu panik, öfke hırs ve dahi, “Bana yâr olmayan Türkiye’yi kimseye yâr etmem” halet-i ruhiyesi?!..

Erdoğan’la birlikte ...
Read more : Çuval Üstü Türban ve Meclis’e “Kozmik” Baskın | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 0

Tayyip'i 'kim' iktidar yaptı?.

Su Ankara’ya dayanmış TEKEL işçisinin bana on paralık faydası yoktur!.
Yani en azından ne içki içerim ne de sigara mesela!..
İşte o Ankara’ya dayanan TEKEL işçisi varya, benim kafama göre bir siyasi yapının iktidar olmasını da sağlamamıştır..
Kimi iktidar yapmıştır onlar!!?
Tayyip’i..
Benimle on paralık bir maddi alışverişi olmayan, “beni” iktidar yapmayan TEKEL işçisinin ıstırabını ben “en derinimde” hissedebiliyorum..
Ama o TEKEL işçisinin iktidar yaptığı Tayyip ne hissediyor?..
“Bizi TEKEL işçisi iktidar yapmadı!!!”
Onun “hisleri” ...
Read more : Tayyip'i 'kim' iktidar yaptı?. | Görüntüleme : 844 | Yanıtlar : 3

BOP'un eş başkanı Allah yolunun bekçisi mi olur,teslisin mi?

BOP'un eş başkanı Allah yolunun bekçisi mi olur, teslisin mi?

İçinde “Tayyip’i üzmek Allah’ı üzmektir” ifadesi geçen şiir, Denizli’de zuhur etmiş, Fatma Durmuş’a ait. “İlahilerle Halka Çağrı” adlı şiir kitabının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından onaylanıp 10 bin adet bastırılarak ücretsiz dağıtıldığı bildiriliyor. Sanıyorum, kitapta Diyanet İşleri Başkanlığı’nın adı kullanılmış! Yoksa böyle saçmalıklara Diyanet İşleri’nin onay vermesi düşünülemez.
İşte malum şiirin son iki kıtası;
“Oğlanla kız okurlarsa beraber,
Sokaklar atılan çocuklarla dolar.
Pamukla benzin ateşte durmazlar. ...
Read more : BOP'un eş başkanı Allah yolunun bekçisi mi olur,teslisin mi? | Görüntüleme : 546 | Yanıtlar : 0

Emperyalizmin sivil askerleri - Av. Hüseyin ÖZBEK

Emperyalizmin sivil askerleri

ABD Emperyalizmi ekonomik ve siyasal çıkarları doğrultusunda, SSBC’nin çöküşü sonrası dünyayı yeniden biçimlendirmeyi sürdürmektedir. Sosyalist blok’un yer almadığı yeni denklemde tüm insanlığa kapitalizmi ekonomik, hukuksal ve siyasal boyutlarıyla kutsanmış tercih olarak dayatmaktadır. Küreselleşmenin neo liberal ideologları bu dayatmaya Yeni Dünya Düzeni diye etkileyici bir isim de bulmuşlardır! Dünyanın bu yeni düzeninde Soğuk Savaş döneminin ötekisi olan sosyalizmin yerine ulus devletler konulmuştur.

Ülkemizdeki bitmek bilmez darbe tartışmaları, asker karşıtı kampanyalar, ortaya saçılan kozmik ...
Read more : Emperyalizmin sivil askerleri - Av. Hüseyin ÖZBEK | Görüntüleme : 909 | Yanıtlar : 1

Golü Yiyen, Millet! - Mustafa ASLAN

Golü Yiyen, Millet!

Dar alanda paslaşmalar" izliyormuşuz!

Kısa paslarla ver-kaç taktiğini futbolculuk dönemlerinden iyi bellemiş olan Başbakan, hayatında ayağına top değmemiş vatandaşları bu eski becerisiyle hipnoz ediyormuş, biz de hayretle seyrediyormuşuz demek ki!...

Bir önceki Genel Kurmay Başkanı ile "Mezara götürülecek sır"lar paylaşıp başka emekli olmuş Genel Kurmay Başkanı yokmuş gibi veya önceki Genel Kurmay Başkanları asla düşmanla, PeKaKa köpekleriyle mücadele etmemişler gibi veya her nedense hiç birinin özel araca ve özel korunmaya ihtiyacı ...
Read more : Golü Yiyen, Millet! - Mustafa ASLAN | Görüntüleme : 531 | Yanıtlar : 1

İlker Başbuğ, Tayyip'e çalışıyor - Behiç KILIÇ

İlker Başbuğ, Tayyip'e çalışıyor

Başbakan’ın TRT’den, millete gücünü kudretini ve vazgeçilmezliğini bastırdığı programı izliyoruz...

Karşısında, “TRT erkekler korosu” gibi dizilmiş akıllı uslu matbuat erkanı, kendisini huşu içerisinde dinlerken, değerli başvekilin hepimizi mutlu eden şu sözleri ile Yaradana sığınıyoruz..

“Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve kuvvet komutanlarıyla olumlu bir şekilde paslaşıyoruz..”

Evet budur işte...

Başvekil ve generaller paslaşıyorlar...

Daha doğrusu, generaller pas veriyor, Tayyip topu doksana takıyor!

Bu arada golü yiyip şallak mallak avaremu olan ...
Read more : İlker Başbuğ, Tayyip'e çalışıyor - Behiç KILIÇ | Görüntüleme : 630 | Yanıtlar : 3

Aden, Kızıldeniz ve ABD

Siz de düşündünüz mü bilmiyorum ama, yaşadığımız bu "global" çağda, nasıl oluyor da oluyor Somali korsanları korsanlık yapıyor, ve NATO (=ABD) o bölgede kendini görevli hissediyor, hatta biz de TSK olarak o bölgeye küçük donanma göndererek bu olaya katılıyoruz ???

Bu yazı, benim bu konuyla ilgili kuşkularıma ışık tutuyor. Ayrıca, yukarıda tırnak içine aldığım global sözcüğünün nasıl bir kandırmaca olabileceğinin de ip uçlarını veriyor!

Basta Cin olmak uzere ABD disi unsurlarin Afrika kitasinda ham madde ...
Read more : Aden, Kızıldeniz ve ABD | Görüntüleme : 622 | Yanıtlar : 0

İç tehdit ve Viyana fotoğrafı / Orhan KARATAŞ

İç tehdit ve Viyana fotoğrafı

Televizyonun karşısına geçtim anahaber bültenlerini izliyorum. Hangi kanala dönsem başbakanın TRT'de yaptığı program ve PKK'lı Şivan Perver'in Viyana konseri var. Ertesi gün gazetelerin manşetleri de yine bu konulara ayrılmıştı. Tesadüf gibi görünen bu manzara, aslında Türkiye'nin hazin fotoğrafını veriyor. Başbakanın söyledikleri Viyana'da locasından yansıyan görüntüleri, Viyana locası Türkiye'nin ne hallere düşürüldüğünü izah ediyor. Bir defa daha içim sızlıyor, bir defa daha hayıflanıyorum, bir defa daha isyan ediyorum.

EMASYA'yı kim imzaladı? ...
Read more : İç tehdit ve Viyana fotoğrafı / Orhan KARATAŞ | Görüntüleme : 706 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148852 ileti • Toplam 46382 başlık • Toplam 25120 üye

x