Zaman: Pzr Mar 29, 2026 12:41

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

İran teyit etti: Eşkıyabaşı Murat Karayılan yakalandı

İran teyit etti: Eşkıyabaşı Murat Karayılan yakalandı

İran, terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın yakalandığı haberini teyit etti. İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Burucerdi, "PKK'nn elebaşı Karayılan yakalandı" dedi. Bilgi Başbakanlık tarafından henüz teyit edilmedi.

(AA) -- Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Fars Haber Ajansına yaptığı açıklamada, terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın, İran tarafından yakalandığını söyledi.

Konuya ilişkin haberleri değerlendiren ...
Read more : İran teyit etti: Eşkıyabaşı Murat Karayılan yakalandı | Görüntüleme : 1345 | Yanıtlar : 5

Ümit Zileli'nin Sabrı Taştı:Terbiyesiz Adam! Utanmaz Bir Yalancısın!

Terbiyesiz Adam! Utanmaz Bir Yalancısın!

Kanaltürk’te dün gece “Ters Cephe” adlı canlı yayınlanan izlencede Ümit Zileli öyle sinirlendi ki, yayına bağlanan Taraf yazarı Mehmet Baransu’ya ağzına geleni söyledi. İşin tuhafı bu sözlerden alınan olmadı. Ne sunucu, ne Baransu bu sözlerden utandı, itiraz etti… Mehmet Baransu telefonda hiç ara vermeden ordumuzu- askeri kötülemeye, Ümit Zileli’ye hakarete devam edince Ümit Zileli’nin de sabrı taştı.

İşte dedikleri:

“Okuman bitti mi?

“Terbiye dışı konuştun!

Balyoz, Islak imza, diğerleri…Hepsi ...
Read more : Ümit Zileli'nin Sabrı Taştı:Terbiyesiz Adam! Utanmaz Bir Yalancısın! | Görüntüleme : 924 | Yanıtlar : 3

Ergenekon Davası tutuklu sanıklarından emekli Binbaşı Fikret EMEK

Yıllarca dağlarda terörist kovala, birileri rahat uyusun diye canını feda etme riskini taşı, gün gelsin seni "terörist" diye içeri atsınlar, yıllarca mahkûmiyet yemiş gibi tutuklu bekletsinler.. İşte Türkiye böyle bir ülke. İşte AKP'nin faşizmi, hatta ötesinde ihaneti, VİCDANSIZLIĞI bu..

Ergenekon davası sanığı Fikret EMEK'i inceleyelim...
Resim

1963 Afyonkarahisar doğumlu olan Fikret EMEK, lisedeyken babasını kaybetti. Banka memuru olan annesinin işi nedeniyle Eskişehir'e yerleştiler. Kara Harp Okulu'ndan 1985 yılında Piyade Subayı olarak mezun olduktan sonra askeriyede ...
Read more : Ergenekon Davası tutuklu sanıklarından emekli Binbaşı Fikret EMEK | Görüntüleme : 2087 | Yanıtlar : 0

Geleceğe Doğru Programı (İşte Kuran)

Kanal Biz'de 14 programdan oluşan, Hakkı Yılmaz ve Sedat Şenermen'in konuşmacı olarak katıldığı, konusu temel olarak Kuran olan bir program yayınlanmış ve kayıt altına alınmış. Aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir. Herkese tavsiye ederim.

http://www.tebyinulkuran.com/index.php?page=videolar

Read more : Geleceğe Doğru Programı (İşte Kuran) | Görüntüleme : 973 | Yanıtlar : 0

OPEC’in başına Devrim Muhafızı general geldi!

OPEC’in başına Devrim Muhafızı general geldi!

Dünya petrolünün yeni patronu İran Devrim Muhafizları’nın üst düzey bir generali olan Rüstem Gasemi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü’nün (OPEC) başkanı oldu. Böylece ilk kez bir general Örgütün başkanlığına getirilmiş oldu.

Petrol Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın kabinesinde yer alan Gasemi, İran'ın OPEC’in dönem başkanı olması nedeniyle, doğrudan bu göreve gelmiş oldu.

Devrim Muhafızları’nın üst düzey komutanlarından biri olan Gasemi, batılı ülkeler tarafından geniş çaplı yaptırımlar altında bulunuyor.

ABD ...
Read more : OPEC’in başına Devrim Muhafızı general geldi! | Görüntüleme : 640 | Yanıtlar : 0

'Polisler, Cumhuriyet Gazetesi'ne atmam için bana bomba verdi'

'Polisler, Cumhuriyet Gazetesi'ne atmam için bana bomba verdi'

Birinci “Ergenekon” davası ile birleştirilen Cumhuriyet gazetesine molotofkokteyli atılmasına ilişkin davanın tutuklu sanıklarından Bedrettin Şinal, “El bombasını Cumhuriyet gazetesine atacaktım ama patladığı zaman yaşanacakları düşündüm ve bomba atmaktan vazgeçip molotofkokteyli hazırladım” dedi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi bitişiğinde salonda yapılan duruşmaya, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Alparslan Arslan ve Osman Yıldırım’ın da aralarında ...
Read more : 'Polisler, Cumhuriyet Gazetesi'ne atmam için bana bomba verdi' | Görüntüleme : 2290 | Yanıtlar : 3

'Her şey tamam...' "Yeni TSK" tedavüle konuldu

'Her şey tamam...'

Devletin tüm kurumları AKP'lileştirildi. YÖK'ü değiştirmekle işe koyulan AKP hükümeti, Emniyet Teşkilatı ve Yüksek Yargı'dan sonra, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni de istediği gibi dizayn etti.

GENELKURMAY Başkanı ve kuvvet konutanları, AKP'nin askeri dizayn planına tepki göstererek istifalarını topluca sunmasının ardından şimdi gözler Türk Silahlı kuvvetleri'nin yeni komuta kademenin nasıl şekilleneceğine çevrildi. Genelkurmay Başkanlığı koltuğuna Orgeneral Necdet Özel'in oturması kesinleşti.Şimdi "Yeni kuvvet komutanları kim olacak" sorusunun cevabı aranıyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na kıdemli orgenerallerden ...
Read more : 'Her şey tamam...' "Yeni TSK" tedavüle konuldu | Görüntüleme : 968 | Yanıtlar : 6

Daha Karpuz Kesecekmiş!

Resim

Ben ne deyim bilemedim. Köpekliğin varacağı son nokta neresidir onu merak ediyorum. Dün gece Mehmeh Altan ağzı kıçına vara vara sırıtırken bu manşeti hayal etti heralde. Buyur vatandaş! Bu manşet bir galibiyet narasıdır. Derin uykudaki aziz milletimin kulakların çınlasın!..Sakinleşmem lazım, çok kötüyüm.
Read more : Daha Karpuz Kesecekmiş! | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 3

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti!

Genelkurmay Başkanı Org. Işık KOŞANER İstifa Etti!

Koşaner'le birlikte Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanları da görevlerinden ayrıldı.
Read more : Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti! | Görüntüleme : 4650 | Yanıtlar : 20

Alparslan TÜRKEŞ'ten Hepimize Bir Çağrı Var!

Tam 18 yıl öncesi, 24 Ocak 1993 tarihi. MÇP'nin tekrar MHP olduğu kurultay.

Milliyetçi Hareket'in önderi Alparslan Türkeş ''Başbuğ Türkeş'' savsözleri ile salona gelirken dev MHP bayrağını öpüp alnına değdiriyor ve ülkücüleri selamlıyor. Türkeş MHP'lilere seslenmek için konuşmasına başlayınca bozkurt işaretlerinin yapıldığı, ''ülkücü hareket engellenemez'' yazılı pankartların yer aldığı o salonda Nazım Hikmet'in dizeleri yükseliyor:
"Dört nala gelip uzak Asya'dan
Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan
Bu memleket bizim.
Bilekler kan içinde
Dişler kenetli
Ayaklar ...
Read more : Alparslan TÜRKEŞ'ten Hepimize Bir Çağrı Var! | Görüntüleme : 3406 | Yanıtlar : 9

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x