'Tek bayrak gibi kavramları geçelim' diyen oyuncu Ali Sürmeli, Atilla Olgaç kadar konuşulacakEray ARPAŞİN/İZMİR, (DHA)
TİYATRO ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli İzmir'de düzenlenen `Yürek Harmanı' adlı projenin tanıtım toplantısında "Artık tek vatan tek yürek tek bayrak gibi kavramları geçelim. Çünkü ben çoğulculuktan yanayım. Benim arabamın plakası bile 34 ABD 13. Anadolu Birleşik Devleti kuralım" sözleri tartışma yarattı.
Toplantıyı bazı işadamları protesto edip terkederken Sürmeli daha sonra yanlış anlaşıldığını savundu, "Ben espri ...
News of Genel - Güncel Konular
Urfa'daki Nevruz kutlamasında konuşan DEP eski Milletvekili Leyla Zana, 21. yüzyılın Kürtlerin özgürlük çağı olacağını belirterek, 2010 yılında Diyarbakır meydanındaki Nevruz kutlamasını Abdullah Öcalan ile birlikte kutlayacaklarını söyledi.
ART TV'de, Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan gazeteci Mustafa Balbay ile birlikte, 4,5 yıldır program yapan gazeteci Emin Çölaşan'a da Sansür geldi.
Mustafa Balbay'ın ortaya çıkan günlüklerinin ardından Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'den ortalığı ayağa kaldıracak bir öneri geldi. Eski Ülkücü - Özalcı - Çillerci - şimdinin AKP'li yazarının bugünkü yazısı daha uzun süre tartışılacak gibi görünüyor.