Zaman: Prş May 28, 2026 7:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

'Erdoğan'a sempatim var'

Bugün İzmir'e gelecek olan Silvio Berlusconi "Ben Türkiye'nin avukatıyım" dedi.

Hükümetler arası zirve için bugün İzmir’e gelecek dünyanın en renkli politik simalarından İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, gezisi öncesi, Hürriyet’e konuştu. "Ben ve ülkem İtalya, Türkiye’nin bir numaralı avukatıdır" diyen Berlusconi, Türkiye’de laiklikten Erdoğan’ın oğlunun nikahındaki şahitliğine, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ örneğiyle Türk kadınlarından Fatih Terim’e olan hayranlığına kadar birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı...

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi, kendisi ve ülkesinin, Türkiye’nin Avrupa’daki bir ...
Read more : 'Erdoğan'a sempatim var' | Görüntüleme : 704 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Wilson'a 'AK' veda

Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu, görev süresi dolan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson onuruna yemek verdi.

TBMM Mermerli Salonda gerçekleşen yemeğe, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan, Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve 22. Dönemde bu görevi yürüten AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ile grubun diğer üyeleri katıldı.

AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, Türk-Amerikan ilişkilerinin önemine işaret ederek, Büyükelçi Wilson'un önemli bir dönemde Türkiye'de görev yaptığını ...
Read more : Wilson'a 'AK' veda | Görüntüleme : 487 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Darbe ortamını duvara asılı 2-3 bıçakla mı yapacaktık?

''Engenekon'' davasının tutuklu sanığı Oktay Yıldırım, Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen el bombaları ile bir bağlantısının bulunmadığını ileri sürerek, ''Herhalde duvarda süs diye asılı duran 2-3 bıçak, terör örgütü silahı kabul edilemez; herhalde darbe ortamı yaratmaya elverişli aletlerden sayılamaz'' dedi.

''Ergenekon'' davasının tutuklu sanığı Oktay Yıldırım, Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen el bombaları ile bir bağlantısının bulunmadığını ileri sürerek, ''Ne avukatım ne ben o bombaları gördük. O bombaları imha kararı veren mahkeme de o ...
Read more : Darbe ortamını duvara asılı 2-3 bıçakla mı yapacaktık? | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Beni çalıştırdığım İşçi Partililer yaktı'

Ergenekon soruşturması kapsamında savcı Zekeriya Öz ve Mehmet Ali Pekgüzel tarafından sorgulanan Tayyip Erdoğan hayranı işadamı Ethem Sancak eskiden mensubu olduğu İşçi Partili çalışanları tarafından Ergenekon soruşturmasına sokulduğunu ileri sürdü.

Ergenekon soruşturması kapsamında tanık sıfatıyla ifadesi alınan Star Gazetesinin patronu Ethem Sancak, verdiği ifade ile İşçi Partilileri suçladı.

Kendisini savcı karşısına getiren sebebin şirketinde çalıştırdığı İşçi Partili Mehmet Sabuncu'nun eşi Belma Sabuncu'yu gösterdi.

Ethem Sancak kendisinin 1976 yılında üye olduğu İşçi Partisinden 1980 yılında ...
Read more : 'Beni çalıştırdığım İşçi Partililer yaktı' | Görüntüleme : 728 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Belgesel dedigin boyle olur! Son Bulusma

Fragmani seyrederken goz yaslarimi tutamadim, filmin kendisini nasil izeleyebilecegiz inanin bilmiyorum.

http://www.sonbulusma.com
Read more : Belgesel dedigin boyle olur! Son Bulusma | Görüntüleme : 478 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Banu AVAR üzerinden Fetullah'ın Şükür'ünü AKlamak!

Hakan Şükür son golünü TRT'ye attı! İşte TRT'nin Şükür'e ödeyeceği para...

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür spor yorumcusu oluyor. Şükür, TRT'deki Stadyum programında görüşlerini anlatacak...

Hakan Şükür son golünü TRT'ye attı! İşte TRT'nin Şükür'e ödeyeceği para... Sabah Gazetesi'nde bugün Ali ERDOĞAN Bülent İPEK imzaları ile yeralan haberde, Yeşil sahalara veda eden Milli Takım ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür futbol yorumculuğuna soyundu.

TRT'de "Stadyum" programında yorumculuk yapacak olan Şükür'e yılda 700 bin YTL ödeneceği ...
Read more : Banu AVAR üzerinden Fetullah'ın Şükür'ünü AKlamak! | Görüntüleme : 1590 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Yunanlı Küçük Mustafa'dan Büyük Laflar

Selanik'ten Dolmabahçe'ye Atatürk'ün hayatından tüm kesitleri perdeye taşıyan 'Mustafa' filminde Mustafa Kemal'in herkesin kafasına kazınan karga kovalama sahnesini Yorgo isminde bir Yunanlı oynadı.

Atatürk belgeselleri yapan ve "Sarı Zeybek" ile Atatürk'ün değişik yönlerini seyirciyle tanıştıran gazeteci Can Dündar'ın, Atatürk'ün hayatını sinema diliyle anlattığı "Mustafa" belgeselinde Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu oynayan Yorgo ismindeki Yunanlı çocuk, bu rolün kendisine teklif edildiği zaman Atatürk'ü oynayacağını bilmediğini ancak daha sonradan öğrendiğini söyledi.

Yunanlı çocuk Yorgo, 29 Ekim'de vizyona giren ...
Read more : Yunanlı Küçük Mustafa'dan Büyük Laflar | Görüntüleme : 918 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Anayasalardaki Değiştirilemez İlkeler" Sempozyumu

'Değiştirilemeyen ilkeler kabul edilemez'

Raportör Can: Anayasa Mahkemesi'nin meşruiyet sorunu var

Bilkent Üniversitesi ve Alman Uluslararası Hukuki İşbirliği Vakfınca düzenlenen "Anayasalardaki Değiştirilemez İlkeler" konulu sempozyum, Bilkent Otel'de başladı.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Gürzumar, Türk ve Alman anayasalarının "değiştirilemez" hükümler içerdikleri için birbirlerine benzerlik gösterdiklerini söyledi. Her iki anayasanın da anayasa yargısını düzenlediğini ve yargılama faaliyeti için anayasa mahkemesinin kurulmasını öngördüğünü ifade eden Gürzumar, iki mahkemenin ...

Beyin Fırtınası - 3 Kasım 08 / Numan KURTULMUŞ

ART Program Müdürü Lale ŞIVGIN sunuyor, birbirinden değerli konuklar beyin fırtınası oluşturuyor.

Konuklar: Saadet Partisi Genel Başkanı / Numan KURTULUŞ, Manşet İzlencesinin Yapımcısı - Hürriyet Gazetesi Yazarı / Saygı ÖZTÜRK, Hürriyet Gazetesi Yazarı / Şükrü KÜÇÜKŞAHİN KURTULUŞ, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi / İsmail KÜÇÜKKAYA

http://img386.imageshack.us/img386/1050/bf3kaslf9.jpg

İZLE

Şifre
guncelmeydan

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Read more : Beyin Fırtınası - 3 Kasım 08 / Numan KURTULMUŞ | Görüntüleme : 2658 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Beyin Fırtınası

Son gazi de aramızdan ayrıldı

İstiklal Madalyası sahibi, Kurtuluş Savaşı'na katılan hayattaki son gazi Mustafa Şekip Birgöl, İstanbul'da vefat etti.

1. Ordu Komutanlığından verilen bilgiye göre, rahatsızlığı nedeniyle GATA Haydarpaşa'da tedavi gören Mustafa Şekip Birgöl (105), bu sabah hayatını kaybetti. Birgöl, 14 Kasım Cuma günü Selimiye Camisi'nde öğle vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

GAZİNİN ÖZGEÇMİŞİ

İstanbul Üsküdar'da 1903 yılında doğan Mustafa Şekip Birgöl'ün babası ve dedesi, deniz subayı idi. İlkokulu Hasanpaşa, ortaokulu Bursa Işıklar Askeri Okulunda, ...
Read more : Son gazi de aramızdan ayrıldı | Görüntüleme : 793 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x