Zaman: Prş May 28, 2026 5:34

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ermeni iddialarina karsi actigimiz sitemiz hakkinda...

Sevgili arkadaslar

Uzunca bir süredir Ermeni Diasporasinin ve Tasnak bagnazliginin iddialarina karsi kendi capinda mücadele eden bir kardesinizim. Asagida adresini ekledigim bir sitemiz var. Sitenin tüm yükünü ceken elbette editör arkadaslarimiz. Ben siteye ve onun cabasina kendimce katki yapsamda daha cok gönül bagim nedeniyle "sitemiz" diyorum.

http://armenians-1915.blogspot.com/

Göreceginiz üzere sitemiz tümüyle Ingilizcedir. iki temel amaci vardir. 1 Ermeni melesine dair güncel olan ne varsa yayinlamak, böylelikle konuyla ilgilenenlerin taze ...
Read more : Ermeni iddialarina karsi actigimiz sitemiz hakkinda... | Görüntüleme : 1027 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Neler Oluyor - 05 Kasım 2008 / ABD Seçimleri

Kadir Has Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat AYBAR ve
Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi
Yrd. Doç. Dr. Uğur ÖZGÖKER anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

İzle

Sayın AKÇINAR'a, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Read more : Neler Oluyor - 05 Kasım 2008 / ABD Seçimleri | Görüntüleme : 1086 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Cumhuriyet Bayramı Özel | Ulusal Kanal

Cumhuriyet Bayramı Özel | Ulusal Kanal

Elif AKÇINAR ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt AKALIN'ın konukları:

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bengü BUGAY
Istanbul Üniversitesi öğrencisi Türkiye Gençlik Birliği Yöneticisi Pınar AKKOÇ

29 Ekim 1923'e nasıl gelindi?
Cumhuriyet'ten ne bekliyoruz?
Cumhuriyet tehlikede mi?
ATATÜRK döneminde Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanıyordu?

İzle

Görüntü: XviD 29.00 fps ...
Read more : Cumhuriyet Bayramı Özel | Ulusal Kanal | Görüntüleme : 1236 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Atatürk'ü Masonlar Zehirledi...

Asagidaki yazı Anayurt Gazetesi'nin 10 Kasim 2004 tarihli sayısında çıkmıştır..
Bu bahsedilenleri daha teferruatlı olarak "Ogün DELİ" isimli yazarın "Agoni" adlı kitabında daha açık olarak okuyabilirsiniz...
Gazete zaten bu yazıyı Ogün DELİ'nin kitabından özet çıkararak yayınlamıştır...

Atatürk'ü Masonlar Zehirledi...
1935 Mason Localarını Kapattı ve...

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'�ün başına gelenlerle kahrolurken; ANAYURT Gazetesi olarak, bu ibretlik gerçekleri yayımlarken üzerimize düşen büyük görevi yerine getirmiş olmanın huzuru içindeyiz.

KATİL(LER), İŞBİRLİKÇİ(LER) ...
Read more : Atatürk'ü Masonlar Zehirledi... | Görüntüleme : 20133 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Neler Oluyor - 04 Kasım 2008 / ÜZMEZ Tahliyesi

Sosyal Hizmetler Uzmanları Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Kahraman EROĞLU anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Telefon konukları:
İstanbul Tabipler Odası Genel Sekreteri Hüseyin DEMİRDİZEN
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin FİLİZ

İzle

http://de.sevenload.com/pl/5pNfJWm/500x408/swf

Sayın AKÇINAR'a, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Read more : Neler Oluyor - 04 Kasım 2008 / ÜZMEZ Tahliyesi | Görüntüleme : 988 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Nasıl Bir Çözüm?..

POLİTİKA GÜNLÜĞÜ

HİKMET ÇETİNKAYA

Nasıl Bir Çözüm?..

ABD’de Demokratlar’ın adayı ilk sandık sonuçlarına göre önde gidiyordu. Saat sabaha karşı dörtte sonuçlar belli olmaya başladı.

Salonun penceresini açıp karşı apartmana baktım...

Dairelerin çoğunda ışıklar yanıyordu. Demek ki halkımız ABD seçimlerini izliyordu.

Obama Ocak 2009’da Beyaz Ev’e taşınıp başkanlık koltuğuna oturduğunda ekonomiyi düzeltebilecek mi?

Ben şimdiden söyleyeyim, Obama’yı zor günler bekliyor.

Bir kez ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi değişmeyecek, Irak’tan çekilmesi nereden bakarsanız bakın beş-altı ...
Read more : Nasıl Bir Çözüm?.. | Görüntüleme : 748 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Neler Oluyor - 03 Kasım 2008 / Şule PERİNÇEK

İP Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Aydınlık Dergisi Yazarı Şule PERİNÇEK anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

İzle

http://tr.sevenload.com/pl/jCLI9EQ/500x408/swf

>> İndir < ...
Read more : Neler Oluyor - 03 Kasım 2008 / Şule PERİNÇEK | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak

Merhabalar ,

Benim bir fikrim var eğer sizlerce ve Forum Yönetimince uygun görülürse hayata geçirilmesinin azami fayda sağlayacağını düşünüyorum :

Her üye 10 Tane Mektup Yazsın Rastgele 10 tane Milletvekiline ve Tüm Milletvekillerinide e-mail atsın (Vekillerin e-mail listesi TBMMM sitesinde var)

Forum yönetimi organize etsin şöyle organize olalım :

diyelim 1000 Forum üyesi destek verdi ,

10 Mektup (10ytl daha fazla vekile atabilecek vardır elbet içimizde ben temel olsun diye 10 diyorum) ve 520 e-mail ...
Read more : Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak | Görüntüleme : 1164 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

ART'ye Yandaş Medya Operasyonu Devam Ediyor

YANDAŞ MEDYADAN OPERASYON!

Pis kokulu kampanya

AB ve ABD dayatmalarına boyun eğmeyen, emperyalizmin gerçek yüzünü ortaya seren yayıncılık anlayışıyla büyük beğeni toplayan ART Televizyonu, yandaş medyanın boy hedefi haline geldi. Üç koldan saldırıya geçen yandaş medya, yalan haberlerle yeni bir karalama kampanyası başlattı.

Susturucu tetikçiler işbaşında

Özgür basın alerjisi!

Hulki Cevizoğlu, Nihat Genç, Emin Çölaşan, Saygı Öztürk gibi usta gazeteci ve televizyoncuların başarılı programlara imza attığı ART’nin vatansever yayınları ve AKP iktidarına yönelik eleştirilerine ...
Read more : ART'ye Yandaş Medya Operasyonu Devam Ediyor | Görüntüleme : 5192 | Yanıtlar : 38 | Dizin : Haberler

Yargıtay'dan AKP'ye Fener şoku

Yargıtay'dan flaş açıklama: Deniz Feneri Derneği ile AKP ilişkisi araştırılıyor.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Almanya'dan talep ettiği ''Deniz Feneri Davası'' dosyasının bir örneğini Başsavcılıktan istediği öğrenildi.

Almanya'da görülen ''Deniz Feneri Davası''nın karara bağlanmasının ardından iddiaların Türkiye'de de araştırılması için soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Bakanlığı aracılığıyla Alman makamlarından davayla ilgili dosyayı istemişti.

Alınan bilgiye göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyanın ulaşmasının ardından bir örneğinin kendilerini de gönderilmesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından talep etti. ...
Read more : Yargıtay'dan AKP'ye Fener şoku | Görüntüleme : 548 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x