Zaman: Çrş Tem 09, 2025 2:05

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Günahlardan Arınma Vakti!...

Herbirimizin içine kurulan kürsü bize sesleniyor, bizi hesaba çekiyor. Düşünüyor musun! farkediyor musun! Tevbe ediyor musun! Tevbe suları sonsuz çağların şırıltısını, aydınlığını, engin ufukların pırıltısını taşıyıp duruyor... Bu taşı yoldan niçin kaldırmadım ben! bu çiçeğe bu hafta niçin su vermedim ben! şu çocuğun saçlarını niçin okşamadım ben! komşunun kapısını bir kez olsun çalmadım mı ben! alnımı secdeye bir kez olsun koymadım mı ben!... Derken ben, benlikten sıyrılıyor ve Ramazanı Şerifin müjdecisi, Recebi Şerifin oruçlarına, hayırlarına, ...
Read more : Günahlardan Arınma Vakti!... | Görüntüleme : 874 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Dinimiz İslam

Ne var, ne yok¿?

Ne var, ne yok¿? SKYTÜRK

Gazeteci Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç yanıtlıyor…

http://img159.imageshack.us/img159/9452/24ry7.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 98Kbps
Süre: 60 dk. 13 sn.
Boyut: 300 MB
Çözünürlük: 592x608

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Read more : Ne var, ne yok¿? | Görüntüleme : 2391 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Ne var, ne yok¿?

Hakimin Dört Suçu

Hakimin Dört Suçu

Hazreti Ömer Radıyallahü Anh, hilafeti zamanında Hımıs ileri gelenlerine bir mektup yazıp çevredeki fakirlerin kendisine bildirilmesini isteyerek yardım edeceğini bildirdi. Hımıs'lılar Şam ve civarında bulunan fakirlerin bir listesini Halife Hazreti Ömer'e arzettiler. Hazreti Ömer (R.A.) gelen listeyi açıp baktığında listenin başında kadı olarak ta'yin ettiği Sa'd bin Amir'in ismini görüp listeyi getirenlere hakiminin malî durumunu sordu. Onlar:

- Hakimimiz hakikaten gayet fakirdir. Çünkü rüşvet olacağı korkusundan, en küçük bir hediyemizi bile kabul ...
Read more : Hakimin Dört Suçu | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

İran - Türkiye anlaşmasına ABD karşı çıktı!

Türkiye ile İran arasında Avrupa'ya doğalgaz taşımak için yapılan anlaşmaya ABD taş koydu..

ABD, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz mutabakatına sert tepki gösterdi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği sözcüsü Kathryn Shallow, ''ABD, İran ile yapılan her türlü işbirliğine karşıdır'' dedi.

Elçilik sözcüsü ABD'nin İran'a yatırım yapılmasına ve İran'la herhangi bir şekilde işbirliğine gidilmesine karşı olduğunu belirtti.

Shallow, İran'ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı kararları aleyhine nükleer faaliyetlerine devam ettiğini savunarak, "Bu şartlarda İran'a ...
Read more : İran - Türkiye anlaşmasına ABD karşı çıktı! | Görüntüleme : 1032 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Endonezya nasıl Müslüman oldu?

Endonezya nasıl Müslüman oldu?

Kendi halinde bir tüccardı. Bir gün kumaşları gemiye yükledi. Endonezya'ya gitti, oraya yerleşti. İşini orada devam ettirdi. Kumaşları kaliteliydi. Tam da halkın aradığı cinstendi. Kendisi de kanaat sahibi bir insandı. Kazancı az olsun, temiz olsun düşüncesindeydi. Bir gün geç geldi iş yerine. Eleman iyi bir kâr elde etmişti sattığı mallardan. Merak etti, sordu:
- Hangi kumaştan sattın?
-Şu kumaştan efendim.
-Metresini kaça verdin?
-On akçeye.
-Nasıl olur?" diye hayret etti,
-Beş ...
Read more : Endonezya nasıl Müslüman oldu? | Görüntüleme : 877 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Dinimiz İslam

Ceza Olarak Eli Kesilen Şeyh

Ceza Olarak Eli Kesilen Şeyh

Şeyh Hammad (Ebu'l - Hayr Tinati) Hazretlerinin bir eli kesikti. Bir gün mürüdlerinden biri küstahlık ederek ona elinin kesilmesine sebep olan şeyin ne olduğunu sordu. Şeyh Ebu'l - Hayr Tinati Hazretleri elinin kesilmesine sebep olan hadiseyi şöyle anlattı:

- Gençliğimde bir hünah işledim. Ondan dolayı elimi kestiler, buyurunca ne zaman olduğun sordular.

Hz.Şeyh de meseleyi başından anlatmaya başladı.

- Ben mağrip diyarında oturmakta idim. Sefere çıkmayı ve biraz gezmeyi ...
Read more : Ceza Olarak Eli Kesilen Şeyh | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları!

İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları!
Resim

Geçen sezondan 5 maçlık cezası bulunan G.Saray'ın boş tribünler önünde çıkacağı maçlar belli oldu.

7.haftada oynanacak olan Beşiktaş maçını seyircisiz oynayacak olan Galatasaray bunun yanı sıra Ç.Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Ankaraspor maçlarını boş tribünlere karşı oynayacak.

(Ligtv.com.tr)
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22886
Read more : İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları! | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Süper Lig Fikstür çekimi yapıldı(fikstürün tüm detayları)

Ve işte 17 haftanın programı !..
Resim

Turkcell Süper Lig 2007/08 sezonunun fikstürü belli oldu. Fikstür çekimine Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, Genel Sekreter Lutfi Arıboğan ve Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün temsilcileri katıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilk maçları İstanbul'da. Trabzonspor da ilk maçını sahasında oynayacak.

Ligde ilk hafta maçları 10-11-12 Ağustos'ta oynanacak. Ligin ilk yarısı 21-22-23 Aralık'ta oynanacak maçlarla sona erecek.

İşte Ligtv.com.tr farkıyla Turkcell Süper Lig'de 2007-08 sezonunun ilk ...
Read more : Süper Lig Fikstür çekimi yapıldı(fikstürün tüm detayları) | Görüntüleme : 2234 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148759 ileti • Toplam 46128 başlık • Toplam 25017 üye

x