Zaman: Pzr Eki 26, 2025 1:10

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kanadoğlu'nun Üskül'e cevabı...

Sabih Kanadoğlu, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül'ün açıklamalarını nasıl yorumluyor?

Kanadoğlu Üskül''e nasıl baktı?

ANKARA (ANKA)

Kanadoğlu, Üskül'ün "söz konusu niteliklerin herkesin ortak değeri olduğu ve yazılı olmasına gerek olmadığı" şeklindeki yorumunu da “kurnazca ama gerçekliği olmayan bir yaklaşım” olarak değerlendirdi. Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül'ün “sivil ve renksiz anayasa” önerisini sert dille eleştirdi. Kanadoğlu, Anayasa'dan kaldırılması istenen niteliklerin ulus devletin yapı taşları olduğunu söyleyerek “O zaman siz ...
Read more : Kanadoğlu'nun Üskül'e cevabı... | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Savaş Ay A Takımı : Kıyamet Tartışması

Serkan Tekin (İslamcı yazar): Kıyameti yanlış anlamda kullanıyoruz. Kıyamet…

Provokatör seyirci: Bırak bunları şov yapma…

Bedri Baykam: Bu ülkede bu kadar hastane ve yol eksikliği varken her mahallede beş cami yaptırmanın ne alemi var?

Nihat Doğan: Bedri Bey konuyu başka yerden aldınız. Kıyametle caminin ne alakası var.

B. Baykam: Ben buraya üç saat kıyamet tartışmaya gelmedim. Okul yapmalıyız…

N. Doğan: 80 senedir bu tartışmalarla ülkeyi nereye getirdiniz.

Susen Erkuş (Hayvansever): (N. Doğan’a) Ayol ne biliyordun ...
Read more : Savaş Ay A Takımı : Kıyamet Tartışması | Görüntüleme : 1168 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Laf Anlatmaya Çalışmak (:

- Abi çok acıktım, bir atı bile yiyebilirim.
- Ben at yemem şahsen.
- Hayır abi bende yemem yani o ayrı konu ama yiyebilirim derken onu kastetmedim.
- Ben hiçbir şekilde yemem, yiyemem de.
- Peki abi, ben anlatamıyorum sana hiçbir şeyi zaten. Bunu nasıl anlatabilirdim ki?
- Sen şimdi bana geçimsiz, kalın kafalı falan mı demeye çalışıyorsun?
- Yok abi ne alakası var?
- E peki ne demeye çalışıyorsun?
- Ben bir şey demeye ...
Read more : Laf Anlatmaya Çalışmak (: | Görüntüleme : 859 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Vadi ile AKP arasındaki fark!

Vadi ile AKP arasındaki fark!

Kurtlar Vadisi'nin reytingi ile AKP'nin oy oranı arasında ne fark var? Bekir Hazar'dan ilginç analiz!

27 Temmuz 2007 Cuma

Emin Çölaşan'ın başka gezegenler yazısını ti'ye alan Yeni Şafak yazarı Bekir Hazar ilginç saptamalarda bulundu. İşte o yazı

Neptün'ün sıcaklığı 46.6 dereceymiş!

Radikal'de seçimlerden yaklaşık bir buçuk ay önce 10.06.2007'de bir makale yayınlandı... Tanju Tosun yapılan araştırmayı anlatıyor ve diyor ki; "CHP'lilerin yüzde 46.6'sı kapı kapı dolaşıp oy istememiş"...

Kurtlar Vadisi ...
Read more : Vadi ile AKP arasındaki fark! | Görüntüleme : 886 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Geline Kurtlar Vadisi'nden teklif!

Geline Kurtlar Vadisi'nden teklif

Resim

Resim

Bu gelin bildiğiniz gelinlerden değil. Onun çok farklı bir özelliği var.
Letonya Ordusu'nda Sniper (keskin nişancı) olarak görev yaparken evlenerek Trabzon'a yerleşen Zaiga Elizabete Carina'ya, ‘Kurtlar Vadisi' dizisinin yapımcı firması Pana Film'den rol teklifi geldi. Zaiga'nın eşi Hasan Yılmaz, teklifi doğrularken düşünme aşamasında olduklarını söyledi.

Trabzon Belediyesi'nde çalışan Hasan Yılmaz, internette tanıştığı Letonyalı Zaiga Elizabete Carina ile yaklaşık 2 hafta önce Trabzon'da hayatını birleştirdi. Zaiga'nın, Letonya Ordusu'nda keskin ...
Read more : Geline Kurtlar Vadisi'nden teklif! | Görüntüleme : 855 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

'367 problemi yok'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Hangi konuda olursa olsun, Meclis'e gireceğiz

MHP İl Başkanları toplantısı sona erdi. MHP Genel Merkezi'nde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren toplantıda 22 Temmuz seçimleri değerlendirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim sonuçlarına ilişkin başkanlardan rapor istediği, sonuçları MHP açısından başarılı bulduğu ve bütün il başkanlarına teşekkür ettiği öğrenildi. Bahçeli'nin, bütün olumsuz şartlara karşın muhalefet partileri içinde oylarını yükselten tek partinin MHP olduğunu söylediği bildirildi. ...
Read more : '367 problemi yok' | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Seçim sonrası esrarengiz gözaltı

'Musa'nın çocukları' kitabının yazarı gözaltı
Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz, bu sabah saatlerinde Ankara Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile ilgili Musa'nın çocukları adlı kitabı yazan ve aldığı tehditler nedeniyle jandarmanın koruması altında bulunan gazeteci- yazar Ergün Poyraz, dün sabah saatlerinde Ümraniye soruşturması çerçevesinde gözaltına alındı. Poyraz'ı gözaltına alan İstanbul'dan gelen özel ekip, aynı mahkeme kararı gereği Poyraz'ın avukatı Hüseyin Buzoğlu'nun bürosunda da arama yaptı. Aynı zamanda bir suikast ...
Read more : Seçim sonrası esrarengiz gözaltı | Görüntüleme : 721 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Mimar Sinan'ın tarihi Mağlova Kemeri

Baraj kuruyunca Sinan'ın büyük eseri ortaya çıktı

Alibeyköy Barajı'nın kuraklık sebebiyle sularının çekilmesi, Mimar Sinan'ın en önemli eserlerinden biri olan ''Mağlova Kemeri''nin tamamen ortaya çıkmasını sağladı.

Mağlova Kemeri'ne ilişkin bilgi veren sanat tarihi uzmanı Prof. Dr. Semavi Eyice, ''Dinî mimaride Süleymaniye ve Selimiye camileri neyse, sivil mimaride de Mağlova Kemeri o derece önemli bir eserdir. Benim nazarımda onu baraj gölü içinde bırakmak Türk sanat tarihi açısından yapılmış en büyük cinayettir.'' dedi. Arkeolog Görkem Kızılkayak ...
Read more : Mimar Sinan'ın tarihi Mağlova Kemeri | Görüntüleme : 1623 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Patrikhane yeni meclisten umutlu

Ermenilerin gözü Meclis'te

Ermeni Cemaati, cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından veto edilen Vakıflar Yasası için beklemede. Ermeni Patrikhanesi, yasa konusunda aceleci davranmayacak. Patrikhane, yeni Meclis'in yasama çalışmalarına başlamasını bekleyecek. Ermeni Patriği Mesrob Mutafyan, basın sözcülüğü aracılığıyla siyasetteki yeni dönem için iyi niyet dileklerini iletti. Mesrob, "Bu ülkeye, vatandaşlık bağı ile bağlı herkes gibi, bizler de bu yeni dönemin, barış, huzur ve birlik ve beraberlik uyum içinde yol almasını arzu ederiz. Yeni Meclis hepimize hayırlı ...
Read more : Patrikhane yeni meclisten umutlu | Görüntüleme : 585 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Başsavcılık itiraz etti

Tuncel'e yeniden yargı yolu

İstanbul 3. bölgeden bağımsız milletvekili olarak seçildikten sonra "PKK/Kongra-Gel terör örgütü üyesi olmak, yardım ve yataklık etmek" suçlarından Gebze M Tipi Cezaevi'nden tutuklu bulunan Sebahat Tuncel'in tahliye gerekçesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bir üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine değiştirildi. Tuncel hakkında, CMK 250'nci maddesi ile görevli İstanbul 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından geçtiğimiz salı günü verilen tahliye kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı itiraz üzerine düzeltildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, anayasanın 83'üncü maddesi ...
Read more : Başsavcılık itiraz etti | Görüntüleme : 763 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149146 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25117 üye

x