Zaman: Cmt Ağu 02, 2025 17:09

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

21 Haziran - İzmir Gündoğdu'da Cumhuriyet Mitingi

Resim

İzmir'de Cumhuriyet Mitingi

Cumhuriyet Mitingi 21 Haziran Pazar günü yapılacak.

17 Mayıs’ta Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapılan Cumhuriyet Mitingi’nin ardından bu kez de 21 Haziran Pazar günü İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda Cumhuriyet Mitingi düzenlenecek.

Cumhuriyet İçin Güçbirliği Grubu’nun Dönem Sözcüsü Avukat Erdoğan Özer, yaptığı yazılı açıklamada, “Sınırlarımız mayın temizleme gerekçesiyle yabancı devletlere kiralanmak isteniyor. Ekonomik kriz giderek derinleşiyor, işsizlik artıyor. Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay’ın yapısında değişiklikler planlanıyor. Ergenekon tertibinin yeni dalgaları dillendirilirken, Deniz Feneri’nin tercümeleri ...
Read more : 21 Haziran - İzmir Gündoğdu'da Cumhuriyet Mitingi | Görüntüleme : 3637 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Duyurular

Video google, Vimeo'dan daha kullanışlı değil midir?

Eskiden video görüntülerinin büyük bölümü video google' da yayınlanıyordu bence daha pratik oluyordu mecbur kalınmadıkça videolar video google'a kayıt edilebir mi?
Read more : Video google, Vimeo'dan daha kullanışlı değil midir? | Görüntüleme : 1091 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kurtuluş ve Cumhuriyet filmi

Bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.Elimde olsa buraya Kurtuluş ve Cumhuriyet filmini koyardım.Ulaştığımız bilgilerden ve izlediklerimizden sonra tarihin içinde tekrar Damat Ferit,Vahdettin,Churchill,Venizelos ve Sait Mollalarla tanışmak gerek.Mümkünse eğer bu önemli iki film bu sitede olmalı.Saygılarımla...
Read more : Kurtuluş ve Cumhuriyet filmi | Görüntüleme : 1441 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

html-Scriptvirüs

Sitemizde dün aksamdan beri Antivir Programim
HTML/Infected.WebPage.Gen - Malware diye bir html-Scriptvirüs alarmi veriyor. Lütfen en kisa zamanda buna bir care bulun. Saygilarimla.
Read more : html-Scriptvirüs | Görüntüleme : 1035 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

sifre

selamlar siteye katkisi olan herkeze cok tesekkurler gecekten cok deyerli bir site. fakat ben bagzi videolari seyiredemiyorum.sifre soruyor sifeye nereden ulasabilirim.saygilar burcan
Read more : sifre | Görüntüleme : 992 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

son 5 mesaj

sayin yönetici girmeyeli anasayfaniz degismis. simdi foruma girdigimde sadece son 5 mesaji görebiliyorum. bu arttirilamazmi? mesela son 40 mesaj falan görülemezmi? veya ben bunu kendim ayarlayabiliyormuyum? kolay gelsin hayirli isler
Read more : son 5 mesaj | Görüntüleme : 930 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

anasayfa yuklenmiyor

Merhaba sevgili guncelmeydan yoneticileri,

Hergun takip ettigim internet sitenizin bugun anasayfasina ulasamadim. Anasayfa yerine site http://www.guncelmeydan.com/404.html adresine yonlendiriliyor. Ben daha once ziyaret ettigim bir sayfadan forumlara ulasabildim. Sitenizde bakim calismasi mi yapilmaktadir yoksa baska bir problem mi var. Sitenin saldiri altinda oldugunu gordum eski mesajlarda. Bu da bir saldiri olabilir mi acaba diye dusundum. Bilginize.
Read more : anasayfa yuklenmiyor | Görüntüleme : 1046 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Dinle Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtseverlere Kutlu Olsun

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2009/23_nisan/4.jpg

Read more : Dinle Çocuk | Görüntüleme : 1971 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Duyurular

Bir Şikayet

siteniz en sık ziyaret ettiğim site her şey için teşekkürler ancak siteye çok yavaş sayfalar açılmak bilmiyor. bilgisayarımdan mı yoksa yoğunluktan mı anlamadım. diğer siteleri gayet hızlı açıyor.
Read more : Bir Şikayet | Görüntüleme : 1285 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kardeş Azerbaycan ve Kıbrıs için e-posta etkinliği

Değerli Devlet Temsilcim,

Son günlerde Ermenistan ile sınırların açılması ihtimali medyada veya bazı sivil toplum kuruluşlarında gündeme gelmektedir. Aşağıdaki gerçekleri göz önünde bulundurduğumuzda bu ihtimali bir daha değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum:

Türkiye Ermenistan ile yakınlaşmak için her adım attığında karşı taraftan bir olumlu adım görememektedir. Futbol diplomasisi ile gelişme kaydeden yakınlaşma (tek taraflı) bile Ermeni yetkililerin önceliklerinden vazgeçmeyeceği söylemleri ile noktalanmıştır. Ermenistan halen de Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tanımamaktadır ve Ağrı Dağını resmi belgelerinde bile milli sembol ...
Read more : Kardeş Azerbaycan ve Kıbrıs için e-posta etkinliği | Görüntüleme : 2717 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Duyurular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148855 ileti • Toplam 46196 başlık • Toplam 25029 üye

x