Zaman: Çrş Mar 25, 2026 13:41

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

Erol Bilbilik videolarını arıyorum

mumkunse nasil veya nereden bulabilirim yardimci olur musunuz?

tesekkurler
Read more : Erol Bilbilik videolarını arıyorum | Görüntüleme : 1548 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Forum

Arkadaslar bu forumu yasatmaliyiz vede tanitimini yapmaliyiz bu nasil yapacagim?
Read more : Forum | Görüntüleme : 1132 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

özel şifre?

banu avarın belgeselinde belki başka videolarda da var bilmiyorum "bu videoyu izleyebilmek için eğer özel bir izninz varsa şifre girmeniz gerekiyor" deniyor.ne demek o?
ben bilmiyorum
Read more : özel şifre? | Görüntüleme : 1252 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

SARIZEYBEK'ten Duyuru

ŞİMDİ SIRA SİZDE, karar verme zamanıdır!

2005'de emekli oldum, o gündür bugündür yazıp bu terörün terör olmadığını, bize trajedi yaşattıklarını yazmaya çalışıyorum.

İki yılda beş kitap yazmışım, not tutmadan, not almadan.

Şimdi, Sivil Kurmay Hareketi adı altında, yüreği pırıl pırıl gençlerle birlikte, içinde bulunduğumuz tehlikeleri sizlere anlatmak ve bu gençlerin sahip olduğu teknik ve ilmi bilgileri sizelere aktarabilmek için yeni bir çalışma başlattık ve arkadaşlarımız bir dernek kurdu, ben de üyesiyim.

Gerçeği hepimizin görmesi gerekiyor. ...
Read more : SARIZEYBEK'ten Duyuru | Görüntüleme : 2307 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Duyurular

Video Dosya Boyut optimize edilebilme olasıliği üzerine

Yüklediğiniz İki programınızı rapidshare den indirdim. Ve izledim. Bir tanesi 80 mb diğeri 150 mb olmak üzere toplam iki indirme idi.

Kalitelerinden çok memnun kaldım. Sizleri bu yaptığınız fedakarlıktan dolayı tebrik etmek istiyorum.

Diğer forum üyelerinin de görüşleri doğrultusunda aşağıdaki belirteceğim noktalar konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.

Konuşma tartışma programlarında görüntü kalitesi bence ikinci tercih, en önemli öncelik bence ses yani konuşmaların içeriğidir.

Benim isteklerim ise yukarıdaki bağlamlar göz önüne alındığında sadece dosya boyutlarını daha da ...
Read more : Video Dosya Boyut optimize edilebilme olasıliği üzerine | Görüntüleme : 1178 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak

Merhabalar ,

Benim bir fikrim var eğer sizlerce ve Forum Yönetimince uygun görülürse hayata geçirilmesinin azami fayda sağlayacağını düşünüyorum :

Her üye 10 Tane Mektup Yazsın Rastgele 10 tane Milletvekiline ve Tüm Milletvekillerinide e-mail atsın (Vekillerin e-mail listesi TBMMM sitesinde var)

Forum yönetimi organize etsin şöyle organize olalım :

diyelim 1000 Forum üyesi destek verdi ,

10 Mektup (10ytl daha fazla vekile atabilecek vardır elbet içimizde ben temel olsun diye 10 diyorum) ve 520 e-mail ...
Read more : Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak | Görüntüleme : 1155 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Cumhuriyet'in 85. Yılı Kutlu Olsun . . .

Resim

Cumhuriyetin Kuruluşunun 85. Yılı Dolayısıyla Türk Ulusunun Bu Mutlu Gününü Kutlarım.

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL İLKER BAŞBUĞ'UN
CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları,

Vatanın bütünlüğünü ve milletin bağımsızlığını tehlikede gören Ebedi Başkomutanımız Atatürk'ün önderliğinde yüce ulusumuzun giriştiği varolma mücadelesinden zaferle çıkışımızın ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 85'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın engin coşkusunu ve sevincini yaşıyoruz.

Cumhuriyetin ulusumuzu çağdaş uygarlık düzeyine taşıyan itici bir güç olmasının yanında ulusal birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün ...
Read more : Cumhuriyet'in 85. Yılı Kutlu Olsun . . . | Görüntüleme : 2936 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Duyurular

29 ekim konfernası

arkadaşlar yaklaşan 29 ekim dolayısıyla okulumda bi konfernas düzenlemeye karar verdik... konu "Cumhuriyet'in dünü, bugünü, yarını..." herheangi birşey olabilir... Tabii ki siyasi içerik olmadan en ufak bi ima bile kabul edilmiyor öğretmenlerimiz tarafından...:( Öneri, belge, bilgi ve belgesellerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler=)
Read more : 29 ekim konfernası | Görüntüleme : 1298 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Türk Kahvesi İmza Kampanyası

Tokmak Yıldız
____________________________________________________________________________________

Bazı karikatür veya çizgi romanlarda, bir insanın başına "tokmak"la
vurulur ve o insanın başının etrafında "yıldız"lar uçuşur ya, işte aynen bunun
gibi değerli sanatçılardan Bahadır Tokmak, aymazların, gericilerin başına
tokmakla vuruyor ve Turgay Yıldız'ın uyarıcı esprileri onun başının etrafında
yıldız'lar gibi uçuşup duruyordu. Bu programlar uzun süredenberi ART (Avrasya)
Televizyonu'nda "Türk Kahvesi" adı altında devam etmekte idi.

Yaz tatilinden sonra başlayan yeni dönemde bu programı seyretmek üzere
televizyon başına geçtiğimiz ...
Read more : Türk Kahvesi İmza Kampanyası | Görüntüleme : 2943 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Duyurular

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. Yılı Kutlu Olsun

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/30_agustos_zafer_haftasi/1.jpg
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/30_agustos_zafer_haftasi/2.jpg
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/30_agustos_zafer_haftasi/3.jpg
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/30_agustos_zafer_haftasi/4.jpg

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL İLKER BAŞBUĞ'UN
ZAFER BAYRAMI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ GÜNÜ MESAJI

( 29 Ağustos 2008 )

Değerli Silah Arkadaşlarım,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleştirilen bağımsızlık mücadelesinden, ulusça zaferle çıkışımızın 86'ncı yıl dönümünde, bir kere daha büyük bir kıvançla idrak ettiğimiz Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü hepimize kutlu olsun.

Hamuru vatan aşkı ve bağımsızlık tutkusuyla mayalanmış Türk ulusunun, hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğini ...
Read more : 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. Yılı Kutlu Olsun | Görüntüleme : 1849 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Duyurular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x