Zaman: Cmt Haz 06, 2026 21:11

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

NASIL EĞİTİM? NASIL ÖĞRETİM?

Eğitim ve öğretim dediğimiz zaman o kadar kutsal bir şeyden bahsetmiş oluyoruz ki! Anlatmakla bitmez. Bu konuda sevgili peygamberimiz Hz Muhammet’in ve sevgili önderimiz Mustafa Kemalin değerli sözlerini hepimiz bilmekteyiz.

Öğrenmenin yaşı yoktur kelimesi aslında bize her ne yaşta olursanız olun bir okulda okuyabilirsiniz olmanın üstünde bir kelimedir. İnsan isterse yaşa önem vermeden bir okul okuyabilir. Öğrenmek sadece okulda yapılan bir eylem değildir. Olmamalıdır. Ülkemizde kitap okuma oranının az olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Kitap okumanın ...
Read more : NASIL EĞİTİM? NASIL ÖĞRETİM? | Görüntüleme : 1056 | Yanıtlar : 0

50 yıllık yatırım bir gecede yok edilir mi

Bir ticaret adamısınız ve 50 yıl boyunca ınanılmaz bır yatırım yapmıssınız ve 5 veya 10 yıl daha bu sekılde gıtsenız tum pıyasada zaten tekel olacaksınız tum pıyasayı elınıze gecıreceksınız..
Ve bir gece 50 yıllık yatırımınızı rıske atarak guc kullanarak tekel olmaya calısıyorsunuz...
Dusunun 50 yıllık bır yatırımı ,5 veya 10 yıl sonra nıhaı hedefıne ulasacak bır yatırımı bır gecede yok edıyorsunuz....
Bu derece buyuk organıze olmus feto hareketı neden bu darbeye kalkıstı???
Aklı basında hıcbır ...
Read more : 50 yıllık yatırım bir gecede yok edilir mi | Görüntüleme : 1072 | Yanıtlar : 0

FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU?

Ömrüm boyunca bir cemaate ihtiyacım olmadı. Benim için cemaat denilince namaz kılmak için gittiğimde saf tuttuğum insanlardır. Müslüman olmak için yüce Allah’ımın gönderdiği yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz Muhammed yetiyor.

Herhangi bir cemaatle bağım olmadığı için zaman zaman cemaatçilerin beni sevmediğini fark ederdim. Ben onların şeyhlerine tapmıyor eleştiriyor ama onlar ile gerekirse din adına tartışıyor, bildiğim doğrular onları rahatsız ediyordu.

Bir gün birisi ile bir sohbet esnasında Kur’an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuduğumu çok ...
Read more : FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU? | Görüntüleme : 1596 | Yanıtlar : 0

PROPOGANDA'NIN DÜŞÜNDÜKLERİ :KAFKASLARDA ŞİMDİ KİMLER VAR ?

Sosyal medyada ; Haziran 2016 başından beri paylaşılan ;hepimiz dünyalıyız yanılsatmalı bir video var.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=cZnIC9DDumQ
https://www.facebook.com/haberseyret/vi ... age_bubble

Resim

Türklerden nefret eden bir Kürt kızının; genetik incelemesinde ;açık olarak Kafkasyalı -Türk kökenli bulunması ile sonuçlanıyor !

Sömürgecilerce :Halklaştırılan kozmopolit aşiret kültürünün, yeni bir isimlendirmede ; Türk-Diyaspora Ermeni çatışmasında araç olarak kullanılma çabası aşikar oluyor.

''Kürtler ,Türk'tür' savının kabulünün ; genetik olarak ...
Read more : PROPOGANDA'NIN DÜŞÜNDÜKLERİ :KAFKASLARDA ŞİMDİ KİMLER VAR ? | Görüntüleme : 1183 | Yanıtlar : 0

Camilerimiz..

Bugünkü yazım ve buraya ekleyemediğim..
(kerhen böyle deniyorum) :(
27.5.2016 22:06
E. Üstündağ

http://www.turkishnews.com/content/2016 ... milerimiz/
Read more : Camilerimiz.. | Görüntüleme : 1076 | Yanıtlar : 0

Kilis Ölüyor mu? Diriliyor mu? / Yusuf ŞENKAYA

Resim

Kilis Ölüyor mu? Diriliyor mu?

Ameliyatı biten hastanın narkozu kesilir. Hasta uyanma odasına alınır. Anestezi doktoru veya teknikerleri yüksek sesle ve gerekirse dokunma yoluyla hastayı sarsarak uyanmasına yardımcı olur.

Toplumları uyuşturan ve uyutup ameliyata alan anestezi ise medyadır. Nasıl ki uyuşturulan vücut lime lime edilse dahi hiçbir şey hissetmez, medya ile uyutulan toplumlarda ülkesi yağmalanıp bölünürken hiçbirşey hissetmez. Ta ki narkozdan yani medyanın uyutan etkisinden kurtulana ve dış bir etkiyle sarsılıp uyandırılana dek.

Bugün ...
Read more : Kilis Ölüyor mu? Diriliyor mu? / Yusuf ŞENKAYA | Görüntüleme : 89168 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148895 ileti • Toplam 46445 başlık • Toplam 25114 üye

x