Aslını İnkâr Eden...
Deniz Baykal kara çarşaf ile başlayan açılım- saçılımlarını sürdürüyor. Şimdi de tek parti dönemini eleştirmeye başlamış.
Gazeteler haklı olarak soruyorlar:
- Deniz Baykal reddi miras mı yapıyor?
Doğrusu daha önce sorulması gereken şey, Deniz Beyin o mirasın anlamını kavrayıp onu bütün sonuçlarıyla taşıyıp taşımadığı olmalıydı.
Bugün durum açıktır. Deniz Bey yakın tarihimizi yorumlaması ve olayları algılamasıyla Numaracı Cumhuriyetçi veya 2. Cumhuriyetçi denen takımın cephesine geçmiş görünmektedir.
Bilmem Numaracı Cumhuriyetçiler her numaracıyı kendi ...
News of Gazete Köşe Yazarları

Hiç düşündünüz mü?Acaba Türkiyede üniversitelerde okuyan kaç Ermeni asıllı, kaç Yahudi asıllı öğrencimiz vardır?
ABDde 30 yıl yaşayan, o sırada Türk kökenli insanlarımızın kurduğu derneklerde başkanlık yapan Ercüment Kılıçın, oradaki hal-i pür melalimizi (üzüntü veren durumumuzu) anlatan bir kitap yayınladığını arkadaşımız Süleyman Demirkan bildirdi.
