Zaman: Pzr Haz 15, 2025 13:16

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

KV Pusu Elif Aktuğ Yorumu

Öyle bir sessizlik oldu ki, korktum! Tam fırtınadan önceki gibi (Hiç fırtınaya yakalanmışlığım yok ama filmlerde öyle oluyor normalde. Adam camdan dışarı uçsuz bucaksız tarlalara gözlerini iyice kısarak bakıyor ve ‘az sonra fırtına çıkacak, her yer çok sessiz’ diyor, haklı da çıkıyor…) kimsenin sesi çıkmadı, yer-gök perşembeyi bekledi. Birçokları kuzu gibiydi ve ‘inşallah kurt kocamıştır’ diye beklemekteydi. Bazıları da ‘bizim kurt kocamamıştır inşallah’ diye derin bir düşünceye dalmıştı. Bana göre, kimleri tarafından farkında olamamaktan ötürü ...
Read more : KV Pusu Elif Aktuğ Yorumu | Görüntüleme : 907 | Yanıtlar : 6

Hürriyet´in yanlı haberleri !

hürriyetin karalama kampanyaları devam ediyor. hürriyete bugün yayınlanan haberde malatyadaki cinayeti işleyenlerden biri için malatyanın polatı olmak istiyordu yazılmış.ilk bakışta adam böyle söylemiş zannediyorsunuz. halbuki bu kendi yorumları.böyle yaparak insanları yanlış yönlendiriyorlar.hürriyeti protesto edelim.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389831.asp

sessiz kalmayın arkadaşlar!!!
Read more : Hürriyet´in yanlı haberleri ! | Görüntüleme : 816 | Yanıtlar : 0

Polat'a uzun geldi

Polat'a uzun geldi

Geçtiğimiz hafta yayına giren "Kurtlar Vadisi-Pusu"da, boy farkı yüzünden son anda Necati Şaşmaz'ın partneri değiştirildi. Hande Subaşı, boyu Şaşmaz'dan uzun olduğu için rolünü

Nefise Karatay'a kaptırdı.
Son dakika değişikliği"Kurtlar Vadisi" dizisindeki Polat Alemdar karakteriyle şöhreti yakalayan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz hafta "Kurtlar Vadisi-Pusu" ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya başladı. Ancak dizinin kastında, Şaşmaz'ın boyu göz önüne alarak son anda bir değişiklik yapıldı ve Hande Subaşı'nın yerine Nefise Karatay ile anlaşıldı.

İkili sahneler sorun ...
Read more : Polat'a uzun geldi | Görüntüleme : 936 | Yanıtlar : 0

Kavuşma umudu!

Gittiğin günden beri sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes aldım.her aldığım nefeste bile sen vardın.her baktığım yerde sen,her baktığım kızda sen, her kurduğum hayalimde sen,herşeyde biraz sen vardın.dayanamaz olmuştum artık sen olmadan senle yaşamaya,anıların verdiği acıya,artık vazgeçmiştim sensiz bu dünyada sadece nefes almaya.ama bendeki aşkın öyle büyüktüki, ölsemde seni unutamıyacamı anladım o anda.ve yine sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes almaya devam ettim.sana olan aşkım gözümü kör ediyordu artık,denedim bi kaç kez sana olan aşkımı anlatmaya,ama sen ...
Read more : Kavuşma umudu! | Görüntüleme : 1167 | Yanıtlar : 0

2. Bolum Yorumları

Suikast tetikçisinin kimlerle irtibatta olduğunu çözmeye çalışan Polat’ın ekibi pusuya düşürülmüştür. Delilleri ve tanıkları ortadan kaldırtmaya başlayan Tataroğlu, planlarının bozulmaması için nihai çözüme yeşil ışık yakar. Çağrı Toros cinayetiyle Özal’ın ölümü arasındaki ilişkileri daha açık görmeye başlayan Polat, olaydaki ana tanığın yani tetikçinin yaşamasını sağlamalıdır. Toros Holdingin, Kare As tarafından parçalanmasına engel olmak için, finans ve hukuk sorumlularını kendisiyle çalışmaları için ikna eder. Şirket hisselerini hileyle ele geçiren aracılar, Memati, Abdülhey ve Erhan’ın ikna teknikleri ...
Read more : 2. Bolum Yorumları | Görüntüleme : 2014 | Yanıtlar : 15

Kurtlar Vadisi'nin Saati Tekrar Değiştirildi !

http://img95.imageshack.us/img95/2328/kvsaatxq0.jpg

Bir Kaç gün öncesine kadar 20.00 de yeni bölüm olarak belirtilmiş, UEFA Maçı Canlı olarak 21.45 de Yayınlanacaktı.Ancak yetkililer değişiklik yapıp maçı banttan vermeye karar vermişler. KV de 21.15 e Alınmış Olara Görünüyor Eski Düzen Yani ! ( Örnek: Acı Hayat )

Show TV Net - Perşembe Günü Yayın Akışı
Read more : Kurtlar Vadisi'nin Saati Tekrar Değiştirildi ! | Görüntüleme : 1037 | Yanıtlar : 3

AKP Kurucusu Tamer Yiğit Kurtlar Vadisi'ne İndi

AKP kurucusu Tamer Yiğit, Kurtlar Vadisi'ne indi

AKP’nin kurucuları arasında yer alan Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Tamer Yiğit, 186 filme imza attıktan sonra şimdi de Kurtlar Vadisi-Pusu’da, kardeşini faili meçhul bir cinayete kurban veren Toros ailesinin reisini canlandıracak.
Yayına bile girmeden kaldırılması yönünde şikayet alan, Kurtlar Vadisi-Terör’ün ikinci bölümünün yayınlanmaması tepkiyle karşılanmış, dizinin yayından kaldırılması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir rapor sunulduğu iddia edilmişti. Raporda, dizi senaryosuna hakim olan "milliyetçi" duyguların, başta MHP olmak ...
Read more : AKP Kurucusu Tamer Yiğit Kurtlar Vadisi'ne İndi | Görüntüleme : 1371 | Yanıtlar : 2

Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm Fragman

Suikast tetikçisinin kimlerle irtibatta olduğunu çözmeye çalışan Polat’ın ekibi pusuya düşürülmüştür. Delilleri ve tanıkları ortadan kaldırtmaya başlayan Tataroğlu, planlarının bozulmaması için nihai çözüme yeşil ışık yakar. Çağrı Toros cinayetiyle Özal’ın ölümü arasındaki ilişkileri daha açık görmeye başlayan Polat, olaydaki ana tanığın yani tetikçinin yaşamasını sağlamalıdır. Toros Holdingin, Kare As tarafından parçalanmasına engel olmak için, finans ve hukuk sorumlularını kendisiyle çalışmaları için ikna eder. Şirket hisselerini hileyle ele geçiren aracılar, Memati, Abdülhey ve Erhan’ın ikna ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm Fragman | Görüntüleme : 1137 | Yanıtlar : 12

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148681 ileti • Toplam 46063 başlık • Toplam 25009 üye

x