Zaman: Cmt Haz 21, 2025 12:16

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

N.Genç: Darbeci Paşalar 'Aptal', Gülen 'Darbe Destekçisi'..

Paşalar aptal Gülen darbe destekçisi

Resim

Ekranların en muhalif sesi yine esti gürledi: Paşalar aptal, Gülen darbe destekçisi...

Sivri çıkışlarıyla tanınan yazar Nihat Genç, Türkiye'nin darbeci paşalarının “APTAL” olduğunu söylerken, Fethullah Gülen'in de 12 Eylül askeri darbesinin destekçisi olduğunu iddia etti.

Nihat Genç, AvrasyaTV de “veryansın” dedi. Programda konuşan Nihat Genç, darbe söylentileri üzerine yorum yaparken Türkiye'nin henüz siyasi kurumlarını oluşturamadığını söyledi.

Türkiye çabuk teslim oluyor

Siyasetçilerin çok çabuk ...
Read more : N.Genç: Darbeci Paşalar 'Aptal', Gülen 'Darbe Destekçisi'.. | Görüntüleme : 659 | Yanıtlar : 1

80 Türkmen katledildi

Türkmen katliamına göz yummamalıyız. Gazze için yeri göğü inletenler neredesiniz?

Kerkük’te önceki gün düzenlenen kanlı saldırıya Türkmen temsilcilerden sert tepki geldi. 80 Türkmenin katledildiği eylemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Irak Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Şube Başkanı Mahmut Kasapoğlu, Türkmenlerin bölgede sahipsiz olduklarına ve kendi topraklarında kanlı eylemlere maruz kalmalarına dikkat çekti. Saldırılardan Irak merkezi yönetimini ve Kuzey Irak bölgesel yönetimini sorumlu tutan “Türkiye Türkmenlere daha yakından ilgi göstermeli.Hassas bölgedeki kardeşlerimiz için hükümetin somut adımlar ...
Read more : 80 Türkmen katledildi | Görüntüleme : 395 | Yanıtlar : 1

21 Haziran 2009 Ankara Rüzgarı Programı

Arkadaşlar 21 Haziran 2009 tarihli ankara rüzgarı programını siteye yükleyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler..!
Read more : 21 Haziran 2009 Ankara Rüzgarı Programı | Görüntüleme : 447 | Yanıtlar : 1

bu mesajda nediyorki ingilizcesi olan bunu cevire bilirimi

bu mesajda nediyor ingilizcesi olan bunu cevire bilirimi sevenload video yükleme yasaklanmış neden ki

Hi kurtulus,

I'm Eda and I belong to sevenload's support team and I would like to welcome you to sevenload, your social media platform.
You can upload your pictures and videos here. You can participate in groups. And you can watch an ever increasing number of shows in one of our channels. Or even create one yourself!
Should you have questions ...
Read more : bu mesajda nediyorki ingilizcesi olan bunu cevire bilirimi | Görüntüleme : 484 | Yanıtlar : 2

türkmeneli tv banu avarın sınırlar arası programlarını sansü

türkmeneli tv banu avarın sınırlar arası programlarını sansürsüz bir şekide yayınlarmı

not ben bir mesaj yoladım
Read more : türkmeneli tv banu avarın sınırlar arası programlarını sansü | Görüntüleme : 519 | Yanıtlar : 1

Bu kadınla yatan 100 erkek aranıyor..

Bu kadınla yatan 100 erkek aranıyor..

http://www.ensonhaber.com/images/news/178668.jpg

3 ayda en az 100 erkekle yattım' diyen yabancı uyruklu bir kadının AIDS'li olduğu ortaya çıktı

Antalya'da polisin yaptığı operasyonla fuhuş çetesine mensup oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüphelinin dün saat 11.00'da sevk edildikleri adliyedeki ifadeleri 17 saat sürdü. Şüphelilerden 16'sı sabah 04.00'da tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi serbest kaldı.

4 bin 600 sayfalık ifade

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 4 gün ...
Read more : Bu kadınla yatan 100 erkek aranıyor.. | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 1

Fetullah Gülen anlatıyor 2 (“Küçük Dünyam” kitabından)

1978 yıllarındaydı. Çamaşırlarım iyice birikmişti. Akşam yıkarken bayağı canıma tak etti. Bir ara içimden "Acaba evlense miydim?" diye geçti. Katiyyen düşünme şeklinde değil, şimşek süratinde gelip geçen bir fıkir.
Ertesi gün erken vakitlerde bir arkadaş geldi ve bana şunu nakletti: Akşam rüyamda Efendimiz'i gördüm. Size selam söyledi ve "Evlendiği gün ölür ve cenazesine de gelmem" buyurdu. Bu bir rüyaydı. Rüya ile amel edilmeyeceğini de biliyordum ama şahsım adına bu işarete saygılı olmaya çalıştım.

--------------------------------------
Mecburî ...
Read more : Fetullah Gülen anlatıyor 2 (“Küçük Dünyam” kitabından) | Görüntüleme : 2008 | Yanıtlar : 3

Fetullah Gülen anlatıyor 1 - uçuş

Enterasandır; Şamil Dedem için umre yaparken birden bire bende bir hal değişmesi oldu. Sâfâ ile Merve arasında gidip gelirken ayaklarım yerden kesiliyor ve ben, adeta havada uçuyordum. Vücudumdan raşeler dökülüyordu.
Her insanda olduğu gibi bende de bazan fevkaladeden haller olmuştur. Belki de bu gibi durumlar Efendimiz'in "Lî zamânün" dediği hallerden biridir. O andaki konsantreyi ve kazanılan durumu başka zaman yakalamak mümkün olmaz. Müsbet manada beni çıldırtacak derecede yaşadığım haller vardır. Fakat Şamil Dedem için umre ...
Read more : Fetullah Gülen anlatıyor 1 - uçuş | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 8

----------------------------

Read more : ---------------------------- | Görüntüleme : 632 | Yanıtlar : 3

---------------------------
Read more : ---------------------------- | Görüntüleme : 1023 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148691 ileti • Toplam 46072 başlık • Toplam 25009 üye

x