Zaman: Sal Tem 08, 2025 22:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Dünya Nüfusunun İnaçlara Göre Dağılımları

Dünya Nüfusunun İnaçlara Göre Dağılımları

http://www.bilimveteknoloji.net/dinveinanclar/dinler/images/dinler.gif

Hıristiyanlık Dininin Mezheplere Göre Dağılımı

http://www.bilimveteknoloji.net/dinveinanclar/dinler/images/hris.gif

]www.bilimveteknoloji.com
Read more : Dünya Nüfusunun İnaçlara Göre Dağılımları | Görüntüleme : 1327 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Dinimiz İslam

İşte Akıllı(düşündürücü )Amerika Yasaları :) :) :)

ABD'nin çesitli eyaletlerinde halen kanun kitaplarinda yer almayisürdüren ve ihlali durumunda cezai yaptirimi bulunan yasa maddelerini okuyunca, zihniniz allak bullak olabilir, dogru olup olmadigindan süphe edebilirsiniz. Ama hepsi gerçek. Bu yasalarin hepsi, degisik zamanlarda, halkin seçtigi yasa koyucular tarafindan kabul edilerek kitaplara konulmus. ABD'deki akillara zarar yasalarin eyaletlere göre dagilimi söyle:

ALABAMA
· Motorlu tasit kullanan bir sürücünün gözbagi kullanmasi yasak.
· Pantolonun arka cebinde dondurma bulundurmak yasak.
· Anniston kentinin Noble Caddesi'nde bluejean giymek ...
Read more : İşte Akıllı(düşündürücü )Amerika Yasaları :) :) :) | Görüntüleme : 792 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Pitbull Bebeğe Tecavüz Etti

ABD'de Pitbull cinsi köpek 2 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti.

ABD'de 2 yaşındaki erkek çocuk, evin Pitbull cinsi köpeğinin cinsel tacizine uğradı. Zorlukla kurtarılan bebek hemen ameliyata alındı.

ABD'nin Lockport kentinde yaşayan bir anne, 2 yaşındaki oğlunun evde besledikleri Pitbull'larının cinsel tacizine uğradığını söyledi. Köpeğin saldırısı üzerine polise haber veren genç kadın, "Oğlum altını kirletince bezini çıkardım. Ona yeni bez almak için yan odaya geçtim. Bu sırada oğlumun çığlıkları üzerine odaya girdiğimde köpeğin bebeğimin bacaklarını ...
Read more : Pitbull Bebeğe Tecavüz Etti | Görüntüleme : 1495 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

BilgeKagan

Adım BilgeKagan 29/01/1986 Aksaray Dogumluyum(İstanbul Aksaray değil il Aksaray) Kahverengi gözlü siyah gür saçlı 1.73. boyundayım,İlkokulu ve Ortaokulu Cumhuriyet İlkokulu sonra orta okulu Cumhuriyet İlköğretim de okudum.Lise ise Aksaray Lisesinde okudum Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü okumaktayım..Hobilerim;Kitap Okumak gazete, dergi okumak internete takılmak ,Sigara,Alkol dan kullanmam.Aksaray da halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirde çalışmaktayım.Bu arada tabi boş durmuyorum belgeler alıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum Heralde geleceğin ya Muhasebecisi olacağız ya da bir komutanı belki vergi ...
Read more : BilgeKagan | Görüntüleme : 859 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor

DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor

Seçime bağımsız adaylarla giren Demokratik Toplum Partisi'nin, İstanbul 2. Bölge'de, bağımsız adaylığını açıklayan Prof. Baskın Oran'ın yerine aday gösterdiği Doğan Erbaş'a tam destek vermediği anlaşıldı. Seçime kısa süre kala, partideki tartışma Özgür Gündem gazetesinde su yüzüne çıktı. PKK üyeliğinden aldığı hapis cezasını çektikten sonra gazetede yazarlık yapan Delil Karakoçan, bağımsız adaylarla ilgili yazıda, Erbaş'ın isminden hiç söz etmedi. Baskın Oran ve Ufuk Uras ile halen cezaevinde olan 3. ...
Read more : DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim'

'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim'

Dünyanın en saygın haber dergilerinden biri olarak kabul edilen TIME dergisine başörtülü fotoğrafıyla kapak olan Mine Karakaş, büyük şaşkınlık yaşıyor. Daha önce Atatürk, İsmet İnönü ve Adnan Menderes gibi Türkiye'nin kaderini etkileyen isimlere yer veren dergi, bu kez başörtülü bir Türk kızını kapağına taşıdı.

Kapakta yer alan Karakaş, "Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim." diyor. Yayınlanan haberin kendisini mutlu etmediğini söyleyen Karakaş, derginin, mağduriyetini yansıtamadığını düşünüyor. ...
Read more : 'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim' | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Enerjide Türk-İran İttifakı

Enerjide Türk-İran İttifakı

Türkiye ile İran önceki gece çok kritik bir enerji anlaşması imzaladı ve Avrupa'yla enerji pazarlığında büyük koz sağladı.
Bu anlaşmayla Nabucco Projesi'nin gaz talebi karşılandı ve Avrupa'nın doğalgaz ihtiyacını Türkiye'den alması kesinleşti. Anlaşmaya göre ayrıca, Türkiye kendi doğalgaz ihtiyacının yarısını da İran'da üç sahada kendisi çıkarıp alacak.

ANKARA'da, önceki gece yarısı dünya enerji sektöründe büyük ses getiren, Türkiye'yi küresel enerji oyununda en kritik aktörlerden biri yapan, tarihi bir anlaşmaya, sessiz sedasız ...
Read more : Enerjide Türk-İran İttifakı | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı

Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı

Erzurum'da seçmen turuna çıkan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın uzattığı eli sıkmayan ve karşılıklı 'hainlik' tartışmasına giren üniversite öğrencisi Durmuş Şahin, şikâyet üzerine 'hakaret' suçlamasıyla tutuklandı. Bakan Akdağ ise kişisel dava açma hakkını kullandığını söyledi.

Şahin cezaevine götürülürken, "Bakan'a hakaret etmiş olsam, yanındaki korumaları hemen müdahale ederdi. Ama böyle bir şey olmadı. Bakan Bey'in canı sağ olsun, ben tokalaşmak zorunda değilim. İstediğim eli sıkarım" dedi. Şahin'in avukatı Uğur Alkuş, "İddianame ...
Read more : Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı | Görüntüleme : 659 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir

Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir

İddia ediyorum: Anavatan Partisi’nin basireti bağlanmasaydı, bugün Türkiye’de RTE diye bir siyasetçi ve AKP diye bir parti yoktu.
Önce, eski defterleri karıştırmak nereden çıktı, 13 sene sonra bu konu nereden aklıma geldi, onu söyleyeyim.

Hürriyet’in haberi ‘ERDOĞAN’IN RAKİBİ, CHP’DE İLHAN KESİCİ’ diyordu.

“Türk siyasetinde Demirel ailesinin damadı olarak tanınan DPT eski Müsteşarı İlhan Kesici, Baykal’ın davetini kabul ederek, milletvekili adaylığı için CHP’ye katıldı. 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi adayı Tayyip Erdoğan’a ...
Read more : Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir | Görüntüleme : 1377 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148756 ileti • Toplam 46126 başlık • Toplam 25016 üye

x