Zaman: Sal Tem 08, 2025 16:22

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

23 Temmuz sabahına öngörüler | Erol Mütercimler

23 Temmuz sabahına öngörüler

22 Temmuz genel seçimine onbir gün kala, seçimin sonucunda neyle karşılaşabiliriz, sorusuna kendi içimde yanıt arıyorum. Seçim sonucuna göre yorum yapmak kolay. Nasılsa bunu yüzlerce kişi yapacak. Ve, cümleler şöyle başlayacak, ben dememiş miydim!

Seçimin kaderini etkileyecek oylar, geçen dönem sandığa gitmeyen sekiz milyon seçmen ile üç milyon ilk kez oy kullanacak olan gençlerin oyları. 2202 seçimlerinde AKP seçmeni milli görüşçüsünden, köylü tepkisi gösteren ve hayatları boyunca da bu kolaycılık ve ...
Read more : 23 Temmuz sabahına öngörüler | Erol Mütercimler | Görüntüleme : 1263 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da

'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da

Türkiye'de olduğu kadar yabancı ülkelerde de ilgi gören "Kurtlar Vadisi Irak", Japonya'da gösterime girdi.

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun en lüks mağazalarının bulunduğu merkezi yeri ginza'da bir sinema salonunun girişinde, Kurtlar Vadisi Irak filminin dev afişi herkesin dikkatini çekiyor.

Kaynak

Read more : 'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da | Görüntüleme : 2061 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kazım Koyuncu-Gidiyorum

Resim

İşte Gidiyorum,
Birşey demeden,
Arkamı Dönmeden,
Şikayet etmeden,
Hiçbir şey almadan,
Birşey vermeden,
Yol ayrılmış görmeden Gidiyorum...

Ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır her bir adımda
Ayak izin kalmadan Gidiyorum...

Geldigim tek kalbinde kırılmadı
Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işıgımız Sönmeden Gidiyorum...

Kazım Koyuncu
---------------------------

bide dinlemenizi tavsiye ederim

dinlemek için

Read more : Kazım Koyuncu-Gidiyorum | Görüntüleme : 698 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

TV5'e RTÜK'ten Erbakan cezası

TV5'E RTÜK'TEN ERBAKAN CEZASI

Erbakan, AK Parti'ye hakaret etti. Sözleri duyan RTÜK kapıya dayandı.

Üst Kurul yayın ihlali gerçekleştiren kanallara ceza yağdırmaya devam ediyor. RTÜK'ten edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde TV 5'te bir programa konuk olan Necmettin Erbakan'ın söylediği, "bu akan kanların mesulü bu hükümettir", "bu hükümetlerle anarşi artar azalmaz", "tarıma destek vermeyeceksin, hayvanı yok edeceksin, domuz eti satacaksın, hadi oradan domuz uşağı sen de" sözleri nedeniyle TV 5'e ceza verildi.

Üst Kurul, ceza ...
Read more : TV5'e RTÜK'ten Erbakan cezası | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Konuklar arasında dikkat çeken kim ?

konuklar arasında dikkat çeken kim?
Read more : Konuklar arasında dikkat çeken kim ? | Görüntüleme : 1312 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

İki günde iki şehit

İki günde iki şehit

Erzincan'da dün gece araziye döşenen mayının patlaması sonucu bir asker şehit oldu. Bingöl'de de meydana gelen çatışma da komando er Emrah Göçer şehit oldu.

Bingöl Genç İlçesi dağlık kesiminde yürütülen operasyonlar sırasında, güvenlik güçleri bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güclerinin ‘teslim ol’ çağrısına ateş açılarak karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Nataylı komando er Emrah Göçer şehit düştü.

Bölgede hava destekli operasyon devam ediyor.

ERZİNCAN'DA DA 1 ŞEHİT

Erzincan'ın Kemah ilçesinde ...
Read more : İki günde iki şehit | Görüntüleme : 946 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dubai Şeyhi El Maktum’a ABD’de çocuk köle davası

Dubai Şeyhi El Maktum’a ABD’de çocuk köle davası

İstanbul'da İETT Garajı arazisine en yüksek teklifi veren Dubai Şeyhi El Maktum hakkında ABD’de Afrika ülkelerinden çocukları köle yaparak deve jokeyi olarak kullandığı iddiası ile dava açıldı. El Maktum, hakkındaki iddialar konusunda ABD Başkanı George Bush’tan yardım istedi.

BEBEK sayılabilicek yaşta 30 bin çocuğun son 30 yılda Dubai Şeyhi El Maktum tarafından ailelerinden alınarak, köle yapıldığını iddia eden anne ve babalardan oluşan bir grup, ABD’de dava ...
Read more : Dubai Şeyhi El Maktum’a ABD’de çocuk köle davası | Görüntüleme : 1025 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir torba kömüre vatan satılmaz!

BURASI Türkiye... Benim, senin, bizim vatanımız... Türkiye Cumhuriyeti ise savaşılarak, şehitler verilerek ve kan dökülerek kazanılmış kutsal topraklar üzerindeki örgütlü devletin adI...
Bu topraklar üzerinde yaşayanlardan hiçbiri, devlete dil uzatamaz, “Kahrolsun Türkiye Cumhuriyeti” diyemez.

Diyeni, bu millet kazığa oturtur.
Bugün olmasa bile, yarın mutlaka yapar bunu...
Bugün bunu yapmıyor veya yapamıyorsa, cümle soysuzlara, cümle hainlere ve cümle Türk düşmanlarına kol-kanat olan bir siyasi partinin iktidarında bulunmasındandır.

Viranşehir’de 300-500 soysuz, bir kadın teröristin cenazesinde bir araya ...
Read more : Bir torba kömüre vatan satılmaz! | Görüntüleme : 1100 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148753 ileti • Toplam 46124 başlık • Toplam 25016 üye

x