Futbolcular indirime karşı!
Galatasaray'da yönetim yıllık ücretlerinde indirim yapmak istediği oyuncularla görüşmelere başladı ama beklediği karşılığı bulamadı. Futbolcuların çoğunun sözleşmelerinde değişiklik yapmayı kabul etmedikleri öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre indirimi kabul etmeyen ilk isim olan ve kulüpten ayrılan Mondragon'dan sonra yönetim bu kez de Tomas'a "yeni sözleşme" teklifinde bulunuldu. Sarı - Kırmızılı kulüple yıllığı 1 milyon 400 bin Euro'dan 2 yıllık daha anlaşması bulunan Tomas'ın buna karşı çıktığı öğrenildi. Tomas'ın "Hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum. ...
News of GuncelMeydan
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, Kocatepe Karakoluna düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı. Karakola araçla girerek el bombası atan teröristin öldürüldüğü bildirildi. Alınan bilgiye göre, bir teröristin Kocatepe Karakoluna araçla girerek el bombası attıktan sonra uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. El bombası atan teröristin ise çatışmada öldürüldüğü kaydedildi.
Tuncelinin Pülümür ilçesinde, Kocatepe Karakoluna düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı. Karakola araçla girerek el bombası atan teröristin öldürüldüğü bildirildi. Alınan bilgiye göre, bir teröristin Kocatepe Karakoluna araçla girerek el bombası attıktan sonra uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. El bombası atan teröristin ise çatışmada öldürüldüğü kaydedildi.