Zaman: Sal Haz 17, 2025 5:32

News News of Türkiye Ağı

Site map of Türkiye Ağı » Dizin : Türkiye Ağı

ARI, TESEV, Açık Toplum Vakfı, HYD, Genç Siviller, GTP, SODEV, Bianet, STGM, TÜSEV, MAZLUMDER, STEP, LGBTT, Barış ve Kardeşlik Forumu, Türk Demokrasi Vakfı, LDP, Küresel BAK vesaire...

Bir Örümceğin Yükselişi: Leylâ ERDOĞAN

EDİRNE'DE KAHVEHANE SOHBETLERİNDEN ABD'YE UZANAN YOLDA BİR KADIN LİDER

Leyla Erdoğan Edirne'de yerel bir gazetede muhabirken Güçlü Türkiye Partisi (GTP) Genel Başkanı Tuna Bekleviç ile gerçekleştirdiği bir röportaj sonrasında görevinden ayrılarak GTP'ye katıldı. Erdoğan partide çok kısa sürede yükselerek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na kadar seçilmeyi başardı. Yine Tuna Bekleviç'in başkanlığını yaptığı Anadolu'nun Genç Liderleri Derneği ve Demokrasi Kuşağı isimli sivil toplum örgütlerinin yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Erdoğan, Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu'nun ikinci genel ...
Read more : Bir Örümceğin Yükselişi: Leylâ ERDOĞAN | Görüntüleme : 1213 | Yanıtlar : 1

Kadınlar Konuşuyor: Oğlumu Askere Göndermek İstemiyorum

Kadınlar Konuşuyor: Oğlumu Askere Göndermek İstemiyorum

Gazeteci Ayça Şen, oyuncu Derya Alabora, dansçı Zeynep Tanbay ve doktor Jale Aytaç oğullarını askere göndermek istemiyor, "Kim ister ki?" diye soruyorlar. Hülya Avşar da "Bu sorunu annelerin 'hayır' demesi çözer" diyor.

KAOS GL - 10/10/2008 ~ Emine ÖZCAN - İstanbul

"Oğlunuzu bu şartlarda askere göndermek ister misiniz?" bianet Aktütün'de jandarma karakoluna, Diyarbakır'da polis servisine saldırılardan, Altınova'da linç girişiminden, operasyon tezkeresinin mecliste kabul edilmesinin ardından kadınlara sordu.

Ayça ...
Read more : Kadınlar Konuşuyor: Oğlumu Askere Göndermek İstemiyorum | Görüntüleme : 1372 | Yanıtlar : 6

MAZLUMDER | Orgeneral Başbuğ görevden alınmalıdır

Orgeneral Başbuğ Görevden Alınmalıdır

Aktütün Karakolu'na yönelik saldırıda çok sayıda askerin hayatını kaybetmesi, ordunun sorumluluğuna ilişkin tartışmaları bir kez daha gündeme getirmiştir. Karakolun yerinin neden değiştirilmediğinden, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın çatışma esnasında yaptıklarına veya saldırının önceden haber alınmış olmasına karşın neden yeterli önlemin alınmadığına kadar bir dizi eleştiri, haklı olarak gündeme getirilmiş ve tartışılmıştır.

Ancak, ortalama bir hukuk devletinde, başta askeri bürokrasi olmak üzere, bütün yetkililerin hesap vermesini gerektiren bu vahim hadise Türkiye’de yeterince sorgulanamadığı gibi, ...
Read more : MAZLUMDER | Orgeneral Başbuğ görevden alınmalıdır | Görüntüleme : 985 | Yanıtlar : 5

Türkiye’deki Alman Vakıfları Raporu

Günün son yazısı olarak şehit Dr. Necip HABLEMİTOĞLU'nun bir makalesi ile günü kapatmak istiyorum..

Türkiye’deki Alman Vakıfları Raporu

Dr. Necip Hablemitoğlu

Almanya’daki Türkleri biliriz de, Türkiye’deki Almanları bilenimiz var mıdır? Kastedilen, Almanya’daki 2.5 milyon Türk vatandaşına karşılık Türkiye’de yaşayan –çoğu emekli- yaklaşık 100.000 Alman değildir: Türkiye’de her türlü etnik, dinsel-mezhepsel ajitasyonu gerçekleştiren; toplumsal-siyasal-ekonomik ve hatta genetik alanlarda hazırlattığı projelerle her türlü espiyonaj faaliyetini sürdüren; yerel basında-yerel yönetimlerde-üniversitelerde-sendikalarda-kamu kurum ve kuruluşlarında, kısaca stratejik öneme sahip birimlerde ...
Read more : Türkiye’deki Alman Vakıfları Raporu | Görüntüleme : 1735 | Yanıtlar : 0

George SOROS Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Ağı

borabey yazdı:

Sivil Toplum Kuruluşları, E. Özbey, 08 Mayıs 2007
İÇİMİZDEKİ SEYTANLAR kitabından bir araştırma raporu...

İçimizdeki Şeytanlar
Sivil Toplum Kuruluşları (STK-NGO)
A. Nazmi Çora

Bugün hükümet dışı örgütler eskisine nazaran güçlerinin daha çok farkına varmış, hareket ve eylem yetenekleri daha yüksek ve daha büyük kitlelere hitap eden kuruluşlar olarak karşımızda durmaktadır. Devletler dünya çapında çeşitli sorunlarla mücadele etmede yetersiz kaldıkça, farklı sınırlar içinde yaşayan insanlar ortak kaygıları ve çıkarları paylaştıkça bu örgütlerinde ...
Read more : George SOROS Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Ağı | Görüntüleme : 11598 | Yanıtlar : 11

Duyuru

Merhaba sayın grup üyeleri,

Sivil Örümcek adlı ulam (kategori) yalnızca Sivil Örümcek Grubu'na dahil olan üyelerimiz için açıktır. Bu ulam içerisindeki bölüm ve bölüm alt başlıklarında vereceğiniz ilişimleri (yani linkler / internet adresleri) code koduyla veriniz.

Code: Tümünü seç
 www.internetadresi.com, .net, .org, vesaire 
Read more : Duyuru | Görüntüleme : 1522 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x