Zaman: Pzr Mar 29, 2026 5:50

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

GELİN BU AKARYAKITI DÜŞÜRELİM BAKIN NELER DEĞİŞECEK?

Ülkemizde akaryakıt fiyatları pahalı olunca benimde gözüm nerede ise her gün akaryakıt fiyatlarında. Dün gece (21 Eylül) akaryakıt fiyatlarına baktığımda biraz olsun indirim olduğunu görünce çok mutlu olmuştum. Ertesi gün sosyal medyada bir sitenin paylaşımı gözüme takılınca haberi merak ettim ve haber beni adeta şok etti.

Maliye Bakanlığı bütçe hedefinde sapma nedeni ile 3 kalemde vergi artışına gittiğini öğrendim. Akaryakıt, Tapu harçları, Alkollü içkiler ve 1600 CC’nin altındaki araçların Özel Tüketim Vergisi’nin artırıldığı belirtilmekte idi. ...
Read more : GELİN BU AKARYAKITI DÜŞÜRELİM BAKIN NELER DEĞİŞECEK? | Görüntüleme : 802 | Yanıtlar : 0

Ergenekon'da gizli tanık 'Deniz', Terörist Şemdin Sakık çıktı

Ergenekon'da gizli tanık 'Deniz', Terörist Şemdin Sakık çıktı

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Ergenekon Davası’nda Gizli Tanık Deniz kimliğini açıkladı.

Bu gizli tanığın Şemdin Sakık olduğu ortaya çıktı. Orijinal sesi ve görüntüsü duruşma salonunda bulunan ekranlara yansıtılan Şemdin Sakık, mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese’nin sorularını yanıtladı. Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, "Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek hakkında beyanlarda bulunmuşsunuz. PKK içinde yıllarca bulunduğunuz söylemişsiniz. PKK ne zaman, nasıl kuruldu, dosyamız sanıklarıyla ilgisi bulunan var ...
Read more : Ergenekon'da gizli tanık 'Deniz', Terörist Şemdin Sakık çıktı | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 0

YİTİRİLEN CUMHURİYET’E UYANMAK!

Resim

(ÜLKENİZDE CUMHURİYET’İNİZ VARSA,KALDIYSA KUTLAYINIZ!
YOKSA KENDİNİZİ HİÇ ALDATMAYIP,YIKANLARLA SAVAŞINIZ!)
Cumhuriyet’i kutladığımızı sanıyoruz…Ancak Cumhuriyet’in aslında 1980’lerden başlayan düzlemde :2007’de yıkılmaya başladığını ve 10 senedir de içinde yaşamadığımıza şahitlik ediyoruz…

Anayasa mahkemesine 1990’da Özal tarafından iliştirilmiş bir İBDA-C kökenli Anayasa Mahkemesi başkanı 2007’de AKEPE kuşatması ve F tipi örgütlenmesi ile seçildi.Ardı sıra çıkarılan torba yasalarla hukukun bağımsızlığını,hukuk devletinin güvenliğini ve güçler ayrımını ihlal eden düzenlemelerle tek tipleştirilen hukuk düzeni ;hukuk temelindeki devletin milletiyle bağımsız bütünlüğünü tehdit ...
Read more : YİTİRİLEN CUMHURİYET’E UYANMAK! | Görüntüleme : 833 | Yanıtlar : 0

O halde Yeri delen: Delinecek!;Göğü çökerten; Mutlaka çökecek!

Kimi dünyada ‘’Cennet’’i vaat eder,insanı sever ve hürmetle toplumunu över
Kimi Cehennem ile korkutur,insanı kendi kulu görür ,hürmetle geçmişine söver…

10 Kasım 1938’de başlayan bu oyunda nice figüranlar hep gelselerdi işbaşına,sadece 1 kez milletin isteği göğe yükselmişti..(27 Mayıs)
Ardı sıra yaşanan başkalaştırma,korkutma ve çatıştırma operasyonlarının tümünün ardında
saklıydı hep aynı kuşatma…
Dönüştürülmüş Kemalizm projeleri,liberalleştiriyoruz sloganlarında kamu peşkeşleri,gelen Yabancı Uluslararası Şirket görünümünde iktisadı yok edici savaş gemileri ve sivil toplum adı altında düşman ajan ve sivil ...
Read more : O halde Yeri delen: Delinecek!;Göğü çökerten; Mutlaka çökecek! | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 0

Akapeliler Meclis'te sahte oy kullandı

Akapeliler Meclis'te sahte oy kullandı

TBMM Genel Kurulu’nda, Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu Tasarısı’nın görüşmelerinde, 'sahte oy' tartışması çıktı.

Muhalefet partileri Genel Kurul’da bulunmayan AKP milletvekilleri adına ‘pusula’ yöntemiyle oy kullanıldığını iddia etti.

Genel Kurul’daki görüşmelerde MHP milletvekilleri, tasarının tümü üzerindeki görüşmelerin devam etmesi için önerge verdi. MHP, taleplerinin oylamaya sunulması öncesinde yoklama talebinde bulundu. Yoklama için kavaslar aracılığıyla Başkanlık Divanı’na sunulan pusulalarda isimleri olan bazı AKP’li milletvekillerinin salonda bulunmaması üzerine, MHP ve ...
Read more : Akapeliler Meclis'te sahte oy kullandı | Görüntüleme : 1239 | Yanıtlar : 0

Akape zorbalığına rağmen Halk Cumhuriyet'ine sahip çıktı

Yüzbinler barikatları aştı, 'Ata'sına koştu

Ankara Valiliği’nin ve AKP hükümetinin izin vermeyeceklerini açıkladıkları “29 Ekim Seferberlik Yürüyüşü”ne katılacak olanlar bugün saat 11.00’da Ulus’taki ilk Meclis binasının önünde buluşacak. Kitle şimdiden Ulus Meydanı'nda. 1. Meclis önü ve giden yollar polis panzerleri ile kesildi. Kitleye tazyikli suyla, gaz bombaları ile müdahale edildi. Buna rağmen kitle meydandan ayrılmadı. Anıtkabir'e yürüdü. Polis telsizlerinden yürüyüşe 500 bini aşkın kişinin katıldığı anonsları duyuldu.

Valilik kararıyla yasaklanmak istenen, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle kutlamaya ...
Read more : Akape zorbalığına rağmen Halk Cumhuriyet'ine sahip çıktı | Görüntüleme : 1580 | Yanıtlar : 4

Ucuz, esnek ve güvencesiz çalışma geliyor

Ucuz, esnek ve güvencesiz çalışma geliyor

Hükümet, “istihdamın artırılması” adı altında ucuz, esnek ve güvencesiz çalışma modellerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamlda esnek çalışma modelleri olan evden çalışma, uzaktan çalışma, iş paylaşımı ve esnek zaman modeli gündemde. Ayrıca kıdem tazminatının fona devri ve 'kölelik büroları' olarak adlandırılan Özel İstihdam Büroları da kurulmak isteniyor.

Ucuz, esnek ve güvencesiz çalışma olarak adlandırılan Ulusal İstihdam Stratejisi'nin öngördüğü esneklik modelleri için düğmeye basıldı. 28445 Sayılı Mükerrer Resmi Gazete'de Yayımlanan ...
Read more : Ucuz, esnek ve güvencesiz çalışma geliyor | Görüntüleme : 1922 | Yanıtlar : 1

Suzan Sabancı'ya Kraliçe nişanı!

Suzan Sabancı'ya Kraliçe nişanı!

Kraliçe 2’nci Elizabeth, Britanya ve Türkiye arasındaki ilişkilere yapmış olduğu katkılardan ötürü Suzan Sabancı Dinçer’e Britanya İmparatorluğu Onursal Mükemmeliyet Önderliği nişanı verdi.

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi David Reddaway, Kraliçe 2’nci Elizabeth’in Britanya ve Türkiye arasındaki ilişkilere yapmış olduğu katkılardan ötürü Suzan Sabancı Dinçer’e Britanya İmparatorluğu Onursal Mükemmeliyet Önderliği (Commander of the Most Excellent Order of the British Empire-CBE) nişanı verdiğini belirtti. Büyükelçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Suzan Sabancı Dinçer’i bu önemli ...
Read more : Suzan Sabancı'ya Kraliçe nişanı! | Görüntüleme : 879 | Yanıtlar : 0

Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen'den mektup var: Duydum Ki Başbakan Şok Olmuş

Duydum Ki Başbakan Şok Olmuş

Yerken kıtır kıtır, bekçi gelince mee…

(SÖZDE) Balyoz davasında tutuklu yargılanan Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen'den mektup var. Kendine has iğneleyici üslubu ile dikkat çeken Türkşen, aynı davada yargılanan ve 16 yıl hapis cezası alan Deniz Kurmay Albay Ayhan Gedik'in ASKERHABER'E GÖNDERDİĞİ MEKTUPTA vurguladığı imzasız Oslo anlaşmasına dikkat çekmiş.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyon ekranında görünmesiyle, kanalı değiştirmek arasında geçen, insanlık için küçük, benim içinse çok büyük zaman diliminde şu ...
Read more : Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen'den mektup var: Duydum Ki Başbakan Şok Olmuş | Görüntüleme : 1933 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x