Zaman: Pzr Tem 06, 2025 18:31

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kupayı Ulusoy'dan aldılar!

Kupayı Ulusoy'dan aldılar!

Beklenen gelişme oldu ve Fenerbahçe kupayı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'dan aldı. Fakat kupa Şeref Tribünü'nde verildi. Haluk Ulusoy'un daha fazla tepki görmemesi için sahaya bir platform kurulmadı. Bu olayın nedeni sonradan anlaşıldı. UEFA Başkanı Platini'nin aldığı karara göre bundan sonra tüm kupalar tribünde verilecek ve sahaya platform kurulmayacak.
Resim

Haluk Ulusoy Saracoğlu'na geldiğinde taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Taraftarlar Ulusoy'u istifaya davet ettiler. Fakat bu tezahüratlar uzun sürmedi ve taraftarlar şampiyonluk şarkıları ...
Read more : Kupayı Ulusoy'dan aldılar! | Görüntüleme : 754 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

“Bir şarkısın sen Fenerbahçe“

“Bir şarkısın sen Fenerbahçe“

Fenerbahçe'nin 100. Yıl şampiyonluk kutlamaları muhteşem geçti!.. Ankaragücü maçı öncesi yapılan kupa töreni, 3-1'lik galibiyetle sürdü. Ve asıl kutlamalar da bitiş düdüğüyle başladı.
Resim

Şampiyon Fenerbahçe'nin kutlamalarını anı anına canlı yayınladık. İşte Ligtv.com.tr'nin derlediği şampiyonluk kutlamalarından önemli notlar:

Kutlamalar "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" sözleriyle unutulmaz bir şarkı olan "Samanyolu" ile başladı. Fenerbahçe tribünlerinin en sevdiği parçalardan "Samanyolu" eşliğinde yakılan on binlerce maytap muhteşem manzaralar oluştururken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ...
Read more : “Bir şarkısın sen Fenerbahçe“ | Görüntüleme : 1403 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Discovery Channel - Reenkarnasyon-Ölümden Sonra Yaşam Varmı?

Resim

Code: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/33451238/Reeankarnasyon__oeluemden_Sonra_Ya_am_Varm__.part1.rar
http://rapidshare.com/files/33459013/Reeankarnasyon__oeluemden_Sonra_Ya_am_Varm__.part2.rar
http://rapidshare.com/files/33467959/Reeankarnasyon__oeluemden_Sonra_Ya_am_Varm__.part3.rar
http://rapidshare.com/files/33477160/Reeankarnasyon__oeluemden_Sonra_Ya_am_Varm__.part4.rar
http://rapidshare.com/files/33444742/Reeankarnasyon__oeluemden_Sonra_Ya_am_Varm__.part5.rar
Read more : Discovery Channel - Reenkarnasyon-Ölümden Sonra Yaşam Varmı? | Görüntüleme : 1487 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Belgesel Filmler

Ben hiç böyle başbakan görmedim...

Küsüyor...

Bu sefer de Cumhurbaşkanı’nı önce eleştirdi, sonra görüşmeye gitmedi ve biz adamlarına sorduk:

"Ne oldu?..."

"Küstü..."

Daha önce de Genelkurmay’a, YÖK’e, Yargı’ya, Merkez Bankası’na, yağmur yağmadığı için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne ve bir ara Ertuğrul Özkök’e küsmüştü.

Küsünce surat asıp öyle oturuyor.

Ben de çok küstüğüm için bilirim; dün İzmir’de tatbikatı izliyor gibiydi ama aslında izlemiyordu. İçinden "Bu bana yapılmaz... Bir yap iki yap, olmaz ama..." dediğinden eminim.

Biliyorsunuzdur; İzmir’e de küstür.

Bir tek ABD’ye ...
Read more : Ben hiç böyle başbakan görmedim... | Görüntüleme : 1187 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Denizli'de Cumhuriyet Şöleni

Denizli'de Cumhuriyet şöleni

Denizli'de, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler tarafından düzenlenen Cumhuriyet Şöleni başladı.

Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen şölene katılanlar, Ulus, Bursa ve Kıbrıs Şehitleri caddelerinden yürüyerek alana geldi.

10. Yıl Marşı'nı söyleyerek yürüyen gruplar, güvenlik noktalarında üst araması yapıldıktan sonra alana alındılar.

Çevre il ve ilçelerden yoğun katılımın olduğu şölen, grupların alandaki yerlerini almasından sonra Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

Cumhuriyet Şöleni nedeniyle kentte yoğun ...
Read more : Denizli'de Cumhuriyet Şöleni | Görüntüleme : 751 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Cumhuriyet mitingi Denizli'de...

Denizli'de, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler tarafından düzenlenen Cumhuriyet Şöleni başladı. Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen şölene katılanlar, Ulus, Bursa ve Kıbrıs Şehitleri caddelerinden yürüyerek alana geldi.

10. Yıl Marşı'nı söyleyerek yürüyen gruplar, güvenlik noktalarında üst araması yapıldıktan sonra alana alındılar. Çevre il ve ilçelerden yoğun katılımın olduğu şölen, grupların alandaki yerlerini almasından sonra Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

Cumhuriyet Şöleni nedeniyle kentte yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Aydın, ...
Read more : Cumhuriyet mitingi Denizli'de... | Görüntüleme : 1318 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

KVP 5.Blm | Cendere Orchestrall Mix Klip

http://rapidshare.com/files/33528961/K. ... p.rar.html

Not : Youtube da müziğin sesi biraz bozuldu ama download linkinde bulunan videoda ses düzgün.
Read more : KVP 5.Blm | Cendere Orchestrall Mix Klip | Görüntüleme : 951 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çoraplar

Beşt çift beyaz ve beş çift siyah çarapları tek tek ayırarak bir dolaba koyuyoruz.
Gözlerinizi kapatıp, her seferşnde bir tek çorap alma koşulu var.
Aynı renk çorabınız olması için en az kaç kez çorap alırsını?
Read more : Çoraplar | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Komik sorulara Komik cevaplar

Ø Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeyi bırakmış, neden?

Ø Çok iyi göbek atan kazana ne denir?

Ø Mevlana neden çok dönüyormuş?

Ø Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur?

Ø Zencinin biri denize düşerse ne olur?

Ø Köfteyle möfte arasında ne fark vardır?

Ø Allah birinci zenciyi yarattıktan sonra,ikinci zenciyi yaratınca ne demiş?
Read more : Komik sorulara Komik cevaplar | Görüntüleme : 2144 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Türkiye sizinle gurur duyuyor!

Resim

Türkiye sizinle gurur duyuyor!

"Ne malum PKK'nın yaptığı?"
Yeni moda bu.

Bombacı kız diyor ki...
"Öcalan'ı zehirlediniz, ben de intikam için hepinizi öldürmeye geldim."
Bunlar diyor ki...
"Ne malum PKK'nın yaptığı?"

Saralım makarayı biraz geri...

Manyağın biri cinayet işliyor...
"Milliyetçiler yaptı."
"Ulusalcıların işi."
"Jandarma parmağı..."
"Türk olmaktan utanıyorum."

Astsubayın bagajında tabanca çıkıyor...
"Derin devlete suçüstü."
"Çete."
"İşte hain."
"Ucu nereye giderse gitsin, kime uzanırsa uzansın, peşini bırakmayacağız."

Hatırlayın...
Büyükanıt'ı yargılamaya ...
Read more : Türkiye sizinle gurur duyuyor! | Görüntüleme : 1926 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x