Zaman: Cum Haz 13, 2025 12:38

News News of Mahiye MORGÜL

Site map of Mahiye MORGÜL » Dizin : Mahiye MORGÜL

Eğitimci Yazar

Kama Şeklinde Bir Elif Pulun Üzerinde Ne Arıyor? / Mahiye MORGÜL

Kama Şeklinde Bir Elif Pulun Üzerinde Ne Arıyor?

Hz.Muhammed’in Hayatı adlı ders kitabında zemini ve mekânı (çerçevesi) belirsiz görseller gördüğümde bir tanesinde böyle kama şeklinde Elif dikkatimi çekmişti. Geçen hafta bana gelen bir mektubun üzerinde 2013 tarihli bir pulda da benzer bir Elif gördüm. Bizim için çok kutsal olan buğday demetinin üzerine kama gibi saplanmış Elif vardı. İki resmi yan yana getirip okurlarıma göstermeye karar verdim.

Biri pul, diğeri ders kitabında; puldaki buğday başaklarının ortasına ...
Read more : Kama Şeklinde Bir Elif Pulun Üzerinde Ne Arıyor? / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 1237 | Yanıtlar : 0

Sınavları Kaldırırken Piyasacı Nabi Avcı F-Tipi Yem Kullanıyor / Mahiye MORGÜL

Sınavları Kaldırırken Piyasacı Nabi Avcı F-Tipi Yem Kullanıyor

Adı gibi avcı çıktı Nabi Avcı. Balıkçı değil balina avcısı. YÖK’ü, yani dev sınav sistemini oltasına taktı, küresel sınav şirketleri adına avlıyor. Bu uğurda görünürde cemaatin ev okullarını kaldırıyor, biz de cemaatle ciddi ciddi kapışıyor zannediyoruz. Kazın ayağı öyle değil.

Cemaatin “düşman” ilan edilmesi, tıpkı “İkizkuleleri Taliban vurdu” demek gibidir. Biliniyor artık, Taliban’ı eliyle kim kurdu, sonra da kendine düşman olduğunu ileri sürdü.

Düşmansız sömürge piyasası yaratamaz ...

Oylarıyla Köyler Şehirleri, Doğu Batıyı Yönetiyor, Birileri De Algımızı Yönetiyor! / Mahiye MORGÜL

Oylarıyla Köyler Şehirleri, Doğu Batıyı Yönetiyor, Birileri De Algımızı Yönetiyor!

Seçim sonuçlarına şaşırdınız, yolsuzluk dosyalarıyla çalkalanan bir iktidar nasıl bu kadar oy toplar… Çok basit, ABD’den eğitimli algı yönetimi uzmanlarıyla götürüyorlar.

Doğu’daki küçücük ilçeleri il yaptıklarında başladı tuzak. Şırnak, Batman, Kilis, Iğdır, Bayburt… Ankara’nın bir ilçesinden daha küçük yerler il oldu, derhal bir milletvekili cepte…

Doğulu milletvekili sayısı neden batıdaki nüfusa göre fazla, işte ondan. Baraj gibi diğer hukuksuzlukları da katalım buna. Aydın oyların gideceği ...

Hz.Muhammed'in Hayatı Kitabında Beyin Kontrolü / Mahiye MORGÜL

Hz.Muhammed'in Hayatı Kitabında Beyin Kontrolü

Ankara 2. İdare Mahkemesi Başkanlığına

Davacı:
Semra Ceylan

Davalı: MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

Dosya no: 2014/539

Konu:

Batıkent Kardelen İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencisi Enes Ceylan’ın annesiyim.

Oğlum Enes, bu yıl Hz.Muhammed’in Hayatı adlı dersi almaktadır. Ders kitabı olarak kullanılan Musa Mert, Ekrem Karaarslan ve Doç.Recep Orhan Özel yazarlı “Hz.Muhammed’in Hayatı 6, Öğretim Materyali” (Devlet Kitapları, Birinci Baskı, Ankara 2013) adlı kitapta çok sayıda, karikatür, anlatım bozukluğu, çirkin ifade, ...
Read more : Hz.Muhammed'in Hayatı Kitabında Beyin Kontrolü / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 3067 | Yanıtlar : 0

İstihbaratçıların Da Ergenekon'u Varmış… / Mahiye MORGÜL

İstihbaratçıların Da Ergenekon'u Varmış…

İstihbaratçı Ergenekoncular varmış. Onlar da Ergenekon’muş.

Başbakan öyle bağırarak söylüyor ki derin dünya devletinin efendileri duysun istiyor. Ergenekon’un inlerine girdiğini duyuruyor.

Artık biz de kör değiliz, yöntemini öğrendik, Başbakan kime Ergenekon diyorsa büyük efendiye karşı hata yapmış birileri var, orada bir “ulusal direnç noktası” var demektir.

Anlıyoruz ki F.Gülen ile paslaşarak ABD’nin önündeki engelleri temizliyorlar.

Bildiklerini halka açıklamaktan başka çaresi kalmamış bir halde Bugün TV’de yayına çıkıyor İstanbul İstihbarat Şube Müdürü ...
Read more : İstihbaratçıların Da Ergenekon'u Varmış… / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 1888 | Yanıtlar : 0

Hurşit Tolon Paşa'ya, A.Zeki Üçok'a ve Mustafa Önsel’e Sevgilerimle… / Mahiye MORGÜL

Hurşit Tolon Paşa'ya, A.Zeki Üçok'a ve Mustafa Önsel’e Sevgilerimle…

Hurşit Tolon Paşa, Hakim Alb.Ahmet Zeki Üçok, sevgili hemşehrim Alb.Mustafa Önsel… Daha birçoğu hâlâ içerideler.

Kayseri’de F tipi cemaatin TSK’ya sızmasına suçüstü yapmaktan sanık Kd.Alb. Hakim Ahmet Zeki Üçok’un dava dosyası, cemaatin nelere kadir olduğunu göstermek bakımından ibret vericidir. Duydum ki Başbakan belge arıyormuş. Bugün eğer cemaat aleyhinde kusursuz bir belge istiyorsa, o sızıntı dosyasını hemen eline almalıdır. Eğer samimiyse bunu yapması umulur, ama onu da ...

Talim Terbiye Kurulu buhar oldu, artık Eğitim Güvenliği yok! / Mahiye MORGÜL

Talim Terbiye Kurulu buhar oldu, artık Eğitim Güvenliği yok!

Kaldırılan Milli Eğitim Temel Kanunuyla birlikte Talim ve Terbiye Kurulu kaldırıldı. Bu ne demektir, biliyor musunuz? Çocuklarımızın Eğitim Güvenliği yok edildi.

Talim ve Terbiye Kurulunun görevi okullarda verilecek olan derslerle ilgili kararlar almak ve ders kitaplarını basıp dağıtmaktı. Her aile çocuğunun nasıl bir eğitim alacağına uzmanların karar verdiği bu mekanizmaya 90 yıldan beri alışmıştı. Okullarda eğitimde birliği böyle sağlıyorduk. Eğitimin güvenirliği tek merkezden güvenli eğitimcilerin elinde ...
Read more : Talim Terbiye Kurulu buhar oldu, artık Eğitim Güvenliği yok! / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 3205 | Yanıtlar : 0

Talim ve Terbiye Kurulu Lağvedildi / Mahiye MORGÜL

Talim ve Terbiye Kurulu Lağvedildi

Ey ahali!

Talim ve Terbiye Kurulu kapatıldı, "eğitimde birlik ilkesi" artık yok!

MEB bir enkaz oldu, çocuklarımız altında eziliyor, kamucu eğitime ve çocuklarımıza sahip çıkalım!

3 Mart 1924 tarihli Eğitimde Birlik (Tevhidi Tedrisat) Yasası 90.yılında 1Mart 2014 günü AKP oylarıyla kaldırıldı.

1 Mart'ta Meclis genel kurulunda maddeleri görüşülen yeni düzenlemeye göre Eğitimde Birliği sağlayan Talim ve Terbiye Kurulu kaldırıldı, görevi Yeğitek'e devredildi. Yeğitek ise MEB'na değil Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ...
Read more : Talim ve Terbiye Kurulu Lağvedildi / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 8472 | Yanıtlar : 0

Kızılay Hürriyet Meydanında Dev Karaşeytan / Mahiye MORGÜL

Kızılay Hürriyet Meydanında Dev Karaşeytan

Kızılay kavşağının ortasında lale şeklinde dev bir kara vazo, ışıklı hareketli dijital panolar, her bir pano farklı ebatlarda asimetrik ve her birinde yakın çekim kocaman dişleriyle sürücülere saldıran köpek balığı, korkunç timsah gözleri, galakside hız yapan araçlar, şöförü sizmişsiniz gibi hızla raylardan uçuyorsunuz, başdöndüren dönüşler… Dikkat dağıtmanın bütün teknikleri orda.

Adını karaşeytan koydum, çünkü akıl dağıtan bu şeytan makinesi etrafa tehlike saçıyor.

Bu karaşeytan iki şekilde tehlike yaratır:

1-Sürücünün dikkatini ...
Read more : Kızılay Hürriyet Meydanında Dev Karaşeytan / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 972 | Yanıtlar : 0

Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir? / Mahiye MORGÜL

Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir?

Resim
Türk Yahudilerine de tehdit var bunda.

Muhammet’siz İslam, Mustafa Kemal’siz Türkiye, derken yeni bir köleci dünya sistemine sürüler halinde götürülüyoruz, iyi bakın.

Yazdım ve TV’de anlattım; Hz.Muhammet’i değersizleştirme kitaplarının varacağı yer orasıdır.

“Allah temizdir…” diyerek nurani varlığını reddetme, Besmele’yi karanlık resimlerin altına getirme, Kuran’ı sayfanın dibinde resmetme, camiyi karartma, Kâbe üzerine parmağını basma, “Allah Resulü Muhammet” yazısının üstüne cemaatin şenlik afişini koyma, vb…

Geldik Selam ve Tevhid ...
Read more : Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir? / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 1313 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148677 ileti • Toplam 46061 başlık • Toplam 25009 üye

x