Hafta başında Deniz Baykal'la yaptığım sohbette açtığım konulardan biri de medyanın CHP ve kendisi aleyhindeki tutumlarıydı. 'Çok uzun konuşmamız gerek' dedi, 'Tam 30 yıldır basın benim hiçbir mücadelemde yanımda olmadı, hiçbir zaman beni desteklemedi, kiminle çatışmaya düştüysem hep benim aleyhimde yayın yaptılar.'
Bu durumla nasıl mücadele ettiğini de sordum ve 'İnsan yaptığı şeyin doğru olduğuna inanınca umursamıyor' gibi bir yanıt verdi.
Dikkat ediyorsunuz değil mi, sistematik bir CHP aleyhtarı kampanya var medyada. Bu yıllardır sürüyor. ...
News of Gazete Köşe Yazarları

İmralıdaki Apo bey, yeni duruma uyum sağlama amacıyla kendisine duruş belirliyor, açıklamalarını ona göre yapıyor!.. Malum kendisi önemli bir filozoftur. (Hegelle falan engin görüşlerini kıyaslayıp, tebaasına tebliğlerini ona göre yapıyor!) Bu duruşu, elbette yeni dünya düzeni çerçevesinde ve Türkiye kurtarıcısı (!) merkezli... Haliyle artık her fırsatta Ergenekon aleyhtarı değerlendirmeleri mevcut ve meseleyi derin devlete bağlayıp kendisini karanlıklarla mücadele eden kahraman olarak sunuyor...